loading
  • LT-93100 Klaipėda
  • 11.06.2014
  • Ausschreibung
  • (ID 2-167109)

Meeresmuseum / Lietuvos jūrų muziejaus administracinio pastato rekonstravimas pritaikant jį jūrų gamtos ir jūrinės kultūros paveldo arviros prieigos centro viešosioms reikmėms


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Bewerbungsschluss 11.06.2014, 10:00 Bewerbungsschluss
    Verfahren Offener Wettbewerb
    Berufsgruppen Architektur, Bauingenieurwesen, TGA-Fachplanung, Tragwerksplanung
    Gebäudetyp Museen, Ausstellungsbauten
    Art der Leistung Objektplanung Gebäude / Tragwerksplanung / Brandschutz / Technische Ausrüstung
    Sprache Litauisch
    Preisgelder/Honorare 7.000 LTL zzgl. USt.
    Aufgabe
    Lietuvos jūrų muziejus numato atviro projekto konkurso būdu nustatyti geriausią ir tinkamiausią multifunkcinio kultūros pastato, kurį sudaro, biblioteka, muziejinių vertybių saugyklos su atvira prieiga lankytojams, administracinės bei ūkinės patalpos rekonstravimo idėją. projekto konkursą. Laimėjęs dalyvis (-ai) bus kviečiamas (-mi) į atviras neskelbiamas derybas dėl „Lietuvos jūrų muziejaus administracinio pastato rekonstravimas, pritaikant jį Jūrų gamtos ir jūrinės kultūros paveldo atviros prieigos centro viešosioms reikmėms (Smiltynės g. 3 Klaipėdoje), pastato techninio projekto parengimo“ ir „Lietuvos jūrų muziejaus administracinio pastato rekonstravimas, pritaikant jį Jūrų gamtos ir jūrinės kultūros paveldo atviros prieigos centro viešosioms reikmėms (Smiltynės g. 3 Klaipėdoje) statinio projekto vykdymo priežiūros“ paslaugų sutarties sudarymo.
    Adresse des Bauherren LT-93100 Klaipėda
    TED Dokumenten-Nr. 132300-2014

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren


    • Wettbewerbsbekanntmachung
      Dieser Wettbewerb fällt unter: Richtlinie 2004/18/EG

      Abschnitt I: Öffentlicher Auftraggeber / Auftraggeber

      I.1) Name, Adressen und Kontaktstelle(n)
      Lietuvos jūrų muziejus
      190464695
      Smiltynės g. 3
      Zu Händen von: Diana Povilanskiene
      93100
      Klaipėda
      LITAUEN
      +370 46490753
      MjIwUBpcW2JVWE1aX1dVUVpRLFlhZlVRVmFfGlhg
      +370 46490750

      Internet-Adresse(n):


      Hauptadresse des öffentlichen Auftraggebers / des Auftraggebers: http://www.muziejus.lt
      Abschnitt II: Gegenstand des Wettbewerbs / Beschreibung des Projekts

      II.1) Beschreibung

      II.1.3) Gemeinsames Vokabular für öffentliche Aufträge (CPV)
      71220000

      Beschreibung
      Architekturentwurf .

      Abschnitt IV: Verfahren

      IV.4) Verwaltungsangaben

      IV.4.2) Bedingungen für den Erhalt von Vertrags- und ergänzenden Unterlagen
      Schlusstermin für die Anforderung von Unterlagen oder die Einsichtnahme: 11.6.2014 - 10:00

      IV.4.3) Schlusstermin für den Eingang der Projekte oder Teilnahmeanträge
      Tag: 11.6.2014 - 10:00

      IV.4.5) Sprache(n), in der (denen) Projekte erstellt oder Teilnahmeanträge verfasst werden können
      Litauisch.




      Skelbimas apie projekto konkursą
      Šiam konkursui taikoma: Direktyva 2004/18/EB

      I dalis: Perkančioji organizacija ar perkantysis subjektas

      I.1) Pavadinimas, adresas ir kontaktinis punktas(-ai)
      Kam: LT- Telefonas: El. paštas: Faksas: Lietuvos jūrų muziejus 190464695 Smiltynės g. 3 Diana Povilanskiene 93100Klaipėda LIETUVA +370 46490753 MjE5URtdXGNWWU5bYFhWUltSLVpiZ1ZSV2JgG1lh +370 46490750

      Interneto adresas(-ai):
      Pagrindinis perkančiosios organizacijos ar perkančiojo subjekto adresas: http://www.muziejus.ltI.2) Perkančiosios organizacijos tipas
      Įstaiga, kurios veiklą reglamentuoja viešoji teisė

      1.3) Pagrindinė veikla
      Laisvalaikis, kultūra ir religija

      1.4) Sutarties sudarymas kitų perkančiųjų organizacijų ar perkančiųjų subjektų vardu
      Perkančioji organizacija ar perkantysis subjektas perka kitų perkančiųjų organizacijų ar perkančiųjų subjektų vardu: ne

      II dalis: Projekto konkurso objektas arba projekto aprašymas

      II.1) Aprašymas

      II.1.1) Pavadinimas, kurį perkančioji organizacija ar perkantysis subjektas suteikė projekto konkursui ar projektui:
      Lietuvos jūrų muziejaus administracinio pastato rekonstravimas pritaikant jį jūrų gamtos ir jūrinės kultūros paveldo arviros prieigos centro viešosioms reikmėms.

      II.1.2) Trumpas aprašymas:
      Lietuvos jūrų muziejus numato atviro projekto konkurso būdu nustatyti geriausią ir tinkamiausią multifunkcinio kultūros pastato, kurį sudaro, biblioteka, muziejinių vertybių saugyklos su atvira prieiga lankytojams, administracinės bei ūkinės patalpos rekonstravimo idėją. projekto konkursą. Laimėjęs dalyvis (-ai) bus kviečiamas (-mi) į atviras neskelbiamas derybas dėl „Lietuvos jūrų muziejaus administracinio pastato rekonstravimas, pritaikant jį Jūrų gamtos ir jūrinės kultūros paveldo atviros prieigos centro viešosioms reikmėms (Smiltynės g. 3 Klaipėdoje), pastato techninio projekto parengimo“ ir „Lietuvos jūrų muziejaus administracinio pastato rekonstravimas, pritaikant jį Jūrų gamtos ir jūrinės kultūros paveldo atviros prieigos centro viešosioms reikmėms (Smiltynės g. 3 Klaipėdoje) statinio projekto vykdymo priežiūros“ paslaugų sutarties sudarymo.

      II.1.3) Bendrasis viešųjų pirkimų žodynas (BVPŽ)
      71220000
      III dalis: Teisinė, ekonominė, finansinė ir techninė informacija

      III.1) Dalyvių atrankos kriterijai:
      1. Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, vadovas ar ūkinės bendrijos tikrasis narys (nariai), turintis (turintys) teisę juridinio asmens vardu sudaryti sandorį, ir buhalteris (buhalteriai) ar kitas (kiti) asmuo (asmenys), turintis (turintys) teisę surašyti ir pasirašyti tiekėjo apskaitos dokumentus, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo, dėl tiekėjo (juridinio asmens) per pastaruosius 5 metus nebuvo priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už dalyvavimą nusikalstamame susivienijime, jo organizavimą ar vadovavimą jam, už kyšininkavimą, tarpininko kyšininkavimą, papirkimą, sukčiavimą, kredito, paskolos ar tikslinės paramos panaudojimą ne pagal paskirtį ar nustatyta tvarka, kreditinį sukčiavimą, mokesčių nesumokėjimą, neteisingų duomenų apie pajamas, pelną ar turtą pateikimą, deklaracijos, ataskaitos ar kito dokumento nepateikimą, nusikalstamu būdu gauto turto įgijimą ar realizavimą, nusikalstamu būdu įgytų pinigų ar turto legalizavimą, ir dėl kitų valstybių tiekėjų nėra priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už 2004 m. kovo 31 d. Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2004/18/EB d_l viešojo darbu, prekių ir paslaugu pirkimo sutarčių sudarymo tvarkos derinimo 45 straipsnio 1 dalyje išvardytuose Europos Sąjungos teisės aktuose apibrėžtus nusikaltimus.
      Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas pateikia išrašą iš teismo sprendimo arba Informatikos ir ryšių departamento prie Vidaus reikalų ministerijos ar valstybės įmonės „Registrų centro“ Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentą (tinkamai patvirtinta kopiją).
      Išduotas dokumentas privalo patvirtinti juridinio fakto egzistavimą laikotarpiui, ne ankstesniam kaip konkurso paskelbimo diena, bet ne vėlesniam, nei paraiškų pateikimo galutinis terminas.
      2. Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas nėra bankrutavęs, likviduojamas, su kreditoriais nėra sudaręs taikos sutarties, nėra sustabdęs ar apribojęs savo veiklos, arba jo padėtis pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus nėra tokia pati ar panaši, nėra iškelta restruktūrizavimo, bankroto byla arba bankroto procesas nėra vykdomas ne teismo tvarka, neinicijuotos priverstinio likvidavimo ar susitarimo su kreditoriais procedūros arba jam nėra vykdomos analogiškos procedūros pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus.
      Pateikiama:
      1) Jeigu tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti šio kvalifikacijos reikalavime nurodytų dokumentų. Perkančioji organizacija duomenis tikrina paskutinę pasiūlymų pateikimo termino dieną, nurodytą skelbime.
      Lietuvos Respublikoje registruotas tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, pateikia valstybės įmonės „Registrų centro“ išduotą išrašą ar šios įmonės Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis nurodytoms aplinkybėms įrodyti, arba teismo išduotą išrašą iš teismo sprendimo, jei toks yra.
      Kitos valstybės tiekėjas, kuris yra fizinis arba juridinis asmuo, pateikia šalies, kurioje yra registruotas Tiekėjas, ar šalies, iš kurios jis atvyko, kompetentingos teismo ar viešojo administravimo institucijos išduotą pažymą.
      Nurodytas dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas.
      2) Tiekėjo deklaracija, patvirtinanti, kad tiekėjas nėra su kreditoriais sudaręs taikos sutarties, sustabdęs ar apribojęs savo veiklos, nesiekia susitarimo su kreditoriais, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos išduotas dokumentas, patvirtinantis, kad tiekėjas nėra su kreditoriais sudaręs taikos sutarties, sustabdęs ar apribojęs savo veiklos, nesiekia susitarimo su kreditoriais arba jo padėtis pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus nėra tokia pati ar panaši, arba priesaikos ar oficiali deklaracija, jei atitinkamoje šalyje neišduodamas minėtas dokumentas arba jis neapima visų keliamų klausimų.
      3. Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas nėra padaręs rimto profesinio pažeidimo, kurį perkančioji organizacija gali įrodyti bet kokiomis teisėtomis priemonėmis. Šiame punkte vartojama sąvoka "profesinis pažeidimas" suprantama kaip profesinės etikos pažeidimas, kai nuo pavienio dalyvio ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvieno partnerio atskirai ir kiekvieno pasitelkiamo subteikėjo pripažinimo nesilaikančiu profesinės etikos normų momento praėjo mažiau kaip vieni metai, kaip konkurencijos, darbo, darbuotojų saugos ir sveikatos, aplinkosaugos teisės aktų pažeidimas, už kurį tiekėjui, kuris yra fizinis asmuo, yra paskirta administracinė nuobauda, o pavieniui dalyviui ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienam partneriui atskirai ir kiekvienam pasitelkiamam subteikėjui, kuris yra juridinis asmuo, – ekonominė sankcija, nustatyta Lietuvos Respublikos įstatymuose, kai nuo sprendimo, kuriuo buvo paskirta ši sankcija, įsiteisėjimo dienos praėjo mažiau kaip vieni metai. Jeigu pirkime dalyvaujantis pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas, kuris yra juridinis asmuo, pažeidė Lietuvos Respublikos konkurencijos įstatymo 5 straipsnį, toks pažeidimas pagal šį punktą laikomas profesiniu, jeigu nuo sprendimo paskirti Lietuvos Respublikos konkurencijos įstatyme nustatytą ekonominę sankciją įsiteisėjimo dienos praėjo mažiau kaip 3 metai.
      Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas pateikia tiekėjo deklaraciją.
      4. Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas yra įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su mokesčių mokėjimu pagal šalies, kurioje jis registruotas, ar Lietuvos Respublikos įstatymus.
      Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas pateikia valstybinės mokesčių inspekcijos išduotą dokumentą arba valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentą (tinkamai patvirtintą kopiją).
      Išduotas dokumentas privalo patvirtinti juridinio fakto egzistavimą laikotarpiui, ne ankstesniam kaip konkurso paskelbimo diena, bet ne vėlesniam, nei paraiškų pateikimo galutinis terminas.
      5. Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas yra įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su socialinio draudimo įmokų mokėjimu pagal šalies, kurioje jis registruotas, reikalavimus.
      Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas, jeigu jis yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti šio kvalifikacijos reikalavime nurodytų dokumentų. Perkančioji organizacija duomenis tikrina paskutinę pasiūlymų pateikimo termino dieną, nurodytą skelbime.
      Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas, jeigu jis yra Lietuvos Respublikoje registruotas kaip fizinis asmuo, pateikia Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos teritorinių skyrių ir kitų Valstybinio socialinio draudimo fondo įstaigų, susijusių su Valstybinio socialinio draudimo fondo administravimu, išduotą dokumentą, arba pateikia valstybės įmonės „Registrų centro“ Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis.
      Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvio kiekvienas partneris atskirai ir kiekvienas pasitelkiamas subteikėjas, jeigu jis yra Lietuvos Respublikoje registruotas kaip fizinis arba juridinis asmuo, pateikia šalies, kurioje jis yra registruotas, kompetentingos valstybės institucijos išduotą pažymą.
      Nurodytas dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jame nurodyta, kad jis galioja susipažinimo su elektroniniais pasiūlymais dieną, toks dokumentas yra priimtinas.
      6. Tiekėjas turi teisę verstis su pirkimo objektu susijusia veikla (projektavimo, architektūros).
      Pateikti įmonės įregistravimo pažymėjimo ir įstatų kopijos arba kiti dokumentai arba atitinkamos užsienio šalies institucijos (profesinių ar veiklos tvarkytojų, valstybės įgaliotų institucijų pažymos, kaip yra nustatyta toje valstybėje, kurioje teikėjas registruotas), patvirtinantys tiekėjo teisę verstis atitinkama veikla arba individualios veiklos pažymėjimų, arba verslo liudijimų kopijos.
      7. Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos partneris per paskutinius trejus metus arba per laiką nuo teikėjo įregistravimo dienos (jei teikėjas veiklą pradėjo vykdyti vėliau) turi būti įvykdęs bent vieną projektavimo paslaugų sutartį, kurios vertė ne mažesnė kaip 200 000 LTL, įskaitant PVM, pagal kurią suprojektuotas pastatas ypatingų statinių kategorijoje, negyvenamųjų pastatų grupėje.
      Pateikti per pastaruosius trejus metus arba per laiką nuo tiekėjo įregistravimo dienos (jei tiekėjas veiklą pradėjo vykdyti vėliau) įvykdytų projektavimo paslaugų sutarčių sąrašą, patvirtintą įmonės vadovo ar kito įgalioto asmens parašu. Sąraše turi būti nurodyti tiekėjo projektavimo paslaugų pavadinimai, užsakovai, sumos, datos. Kartu pateikti užsakovų atsiliepimus (pažymas) apie projekto kokybę ir terminų įvykdymą.
      Pastaba: Tuo atveju, kai numatoma pasitelkti subteikėjus, subteikėjai gali užtikrinti šį reikalavimą.
      8. Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvis ar pasitelkiamas subteikėjas turi turėti specialistus, galinčius tenkinti šiuos reikalavimus:
      Darbo grupės vadovas:
      — turi turėti aukštąjį universitetinį meno studijų srities architektūros krypties arba jam prilygintą išsilavinimą;
      — turėti ypatingo statinio (statinių grupė – negyvenami pastatai) projekto ir projekto vykdymo priežiūros vadovo kvalifikaciją;
      — turėti ne trumpesnę kaip 3 (trijų) metų architekto – projektų vadovo patirtį projektuojant ypatingus paskirties objektus;
      — per 5 paskutiniuosius metus turi būti įvykdęs (vadovavęs) bent vieną ypatingo statinio projektavimo ir/ar projekto vykdymo priežiūros sutartį kurios vertė ne mažesnė kaip kaip 200 000 LTL su PVM.
      Pateikti siūlomos darbo grupės specialistų sąrašą, nurodant vardus, pavardes, išsilavinimą, patirtį reikalaujamose srityse. Prie šio sąrašo turi būti pridėta kiekvieno specialisto: išsilavinimą liudijančių dokumentų kopijos ir profesinę kvalifikaciją patvirtintų dokumentų kopijos. Patirties įrodymui pateikti įvykdytų reikalaujamų paslaugų sutarčių sąrašą, patvirtintą įmonės vadovo ar kito įgalioto asmens parašu. Sąraše turi būti nurodyti tiekėjo projektavimo ir/ar statinio projekto vykdymo priežiūros paslaugų sutarčių pavadinimai, užsakovai, sumos, datos. Kartu pateikti užsakovų patvirtinimus apie nurodytų sutarčių tinkamai įvykdytus sutartinius įsipareigojimus.
      Pastaba: Tuo atveju, kai numatoma pasitelkti subteikėjus, subteikėjai gali užtikrinti šį reikalavimą.
      9. Pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvis ar pasitelkiamas subteikėjas turi turėti ypatingo statinio projekto dalių vadovus, turinčius ne mažesnę kaip 2 metų vadovavimo projekto dalių rengimui patirtį bei teisę vadovauti žemiau išvardytų techninio projekto dalių parengimui:
      1. sklypo sutvarkymo (sklypo plano);
      2. architektūros;
      3. konstrukcijų;
      4. šildymo;
      5. šilumos gamybos ir tiekimo;
      6. vėdinimo ir oro kondicionavimo;
      7. vandentiekio ir nuotekų šalinimo;
      8. elektrotechnikos (iki 10 kV įtampos);
      9. procesų valdymo ir automatizacijos;
      10. elektroninių ryšių (telekomunikacijų);
      11. apsauginės signalizacijos;
      12. gaisrinės signalizacijos;
      13. gaisrinės saugos;
      14. pasirengimo statybai darbai ir statybos organizavimas;
      15. statybos skaičiuojamosios kainos nustatymo.
      Pateikti už sutarties dalių vykdymą atsakingų specialistų sąrašą su kvalifikaciją įrodančių dokumenų kopijomis, nurodant vardus, pavardes, išsilavinimą, patirtį reikalaujamose srityse.
      Pastaba: Tuo atveju, kai numatoma pasitelkti subteikėjus, subteikėjai gali užtikrinti šį reikalavimą.
      10. Tuo atveju, jei pavienis dalyvis ar jungtinės veiklos dalyvis numato pasitelkti subteikėjus, turi būti įrodomas susitarimo tarp dalyvio ir subteikėjo faktas bei subteikėjo įsipareigojimas atlikti tam tikrus darbus.
      Pateikti pavienio dalyvio ar jungtinės veiklos dalyvio ir subteikėjų pasirašytas sutartis arba ketinimų protokolus, kuriuose būtų nurodytas viešojo pirkimo konkursas ir objektas, kuriam sudaroma sutartis arba ketinimų protokolas bei kokius darbus įsipareigoja atlikti subteikėjas.

      III.2) Informacija apie tam tikrą profesiją
      Dalyvauti gali tik tam tikros profesijos asmenys: taip
      projekto konkurse gali dalyvauti architektai, inžinieriai, turintys teisę verstis su pirkimo objektu susijusia veikla.

      IV dalis: Procedūra

      IV.1) Konkurso tipas
      Atvira procedūra

      IV.2) Jau atrinktų dalyvių pavadinimai (vardai ir pavardės)

      IV.3) Projektų vertinimui taikytini kriterijai:
      Projektai vertinami balų skalėje 0–10:
      — T1 – Pastato planinės struktūros ir funkcinio zonavimo sprendimai (kriterijaus reikšmė – 60);
      — T2 – Architektūriniai ir urbanistiniai sprendimai (kriterijaus reikšmė – 30);
      — T3 – Energetinio efektyvumo ir statinio eksploatavimo sprendiniai (kriterijaus reikšmė – 10).

      IV.4) Administracinė informacija

      IV.4.1) Perkančiosios organizacijos ar perkančiojo subjekto priskirtas bylos numeris:

      IV.4.2) Sutarties dokumentų ir papildomų dokumentų gavimo sąlygos
      Prašymų pateikti dokumentus priėmimo ar susipažinimo su dokumentais terminas: 11.6.2014 - 10:00
      Dokumentai yra mokami: ne

      IV.4.3) Projektų ar paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje priėmimo terminas
      Data: 11.6.2014 - 10:00

      IV.4.4) Kvietimų dalyvauti pirkimo procedūroje išsiuntimo atrinktiems kandidatams data

      IV.4.5) Kalba(-os), kuria(-iomis) gali būti parengti projektai ar paraiškos dalyvauti pirkimo procedūroje
      lietuvių kalba.

      IV.5) Apdovanojimai ir vertinimo komisija

      IV.5.1) Informacija apie prizą(-us):
      Bus skiriamas prizas(-ai): taip
      skiriamų prizų skaičius ir vertė: Perkančioji organizacija atviro projekto konkurso dalyviams skirs tokio dydžio autorinius honorarus – prizus:
      1. pirmosios vietos laimėtojui – 4 000 LTL;
      2. antrosios vietos laimėtojui – 2 000 LTL;
      3. trečiosios vietos laimėtojui – 1 000 LTL.

      IV.5.2) Išsami informacija apie mokėjimus visiems dalyviams

      IV.5.3) Po konkurso sudaromos sutartys
      Po konkurso bus sudaryta paslaugų pirkimo sutartis su konkurso laimėtoju ar vienu iš laimėtojų: ne

      IV.5.4) Vertinimo komisijos sprendimas
      Vertinimo komisijos sprendimas yra privalomas perkančiajai organizacijai ar perkančiajam subjektui: taip

      IV.5.5) Atrinktų vertinimo komisijos narių vardai ir pavardės
      VI dalis: Papildoma informacija

      VI.1) Informacija apie Europos Sąjungos fondus
      Sutartis yra susijusi su projektu ir (arba) programa, finansuojama Europos Sąjungos fondų lėšomis: ne

      VI.2) Papildoma informacija:
      Išsamesnė informacija apie projekto konkurso sąlygas bei techninė specifikacija pridedamos prie konkurso dokumentų.

      VI.3) Skundų pateikimo procedūra

      VI.3.1) Už skundų pateikimo procedūrą atsakinga įstaiga

      VI.3.2) Skundų pateikimas

      VI.3.3) Tarnyba, kuri gali suteikti informacijos apie skundų pateikimą

      VI.4) Šio skelbimo išsiuntimo data:
      14.4.2014

    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 17.04.2014
Zuletzt aktualisiert 02.07.2014
Wettbewerbs-ID 2-167109 Status Frei
Seitenaufrufe 250