loading
  • GR-193 00 Ασπρόπυργος
  • 13.07.2015
  • Ausschreibung
  • (ID 2-199984)

Ενημέρωση κτηματογραφικών διαγραμμάτων - Επικαιροποίηση πολεοδομικής μελέτης - Αναθέωρηση – Επανέγκριση Ε.Ρ.Σ. - Πράξη Εφαρμογής στις θέσεις ''Λαιμός Λουζιτάνια - Παραλία'' και ''Γκοριτσά'' Δήμου Ασπροπύργου


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Abgabetermin 21.07.2015, 13:00 Abgabetermin
    Schlusstermin für Unterlagen 13.07.2015, 13:00
    Verfahren Offener Wettbewerb
    Gebäudetyp Städtebauliche Projekte
    Art der Leistung Vermessung / Stadt-/ Gebietsplanung / Objektplanung Verkehrsanlagen / Objektplanung Ver-/ Entsorgung / Technische Ausrüstung
    Sprache Griechisch
    Gebühren 15,00 EUR
    Aufgabe
    Ενημέρωση κτηματογραφικών διαγραμμάτων - Επικαιροποίηση πολεοδομικής μελέτης - Αναθέωρηση –Επανέγκριση Ε.Ρ.Σ. - Πράξη Eφαρμογής στις θέσεις ''Λαιμός Λουζιτάνια - Παραλία'' και ''Γκοριτσά'' Δήμου Ασπροπύργου.
    Adresse des Bauherren GR-193 00 Ασπρόπυργος
    TED Dokumenten-Nr. 180862-2015

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    • 2015/S 099-180862

      Προκήρυξη διαγωνισμού μελετών

      Ο παρών διαγωνισμός καλύπτεται από την: Οδηγία 2004/18/ΕΚ

      Τμήμα I: Αναθέτουσα αρχή/αναθέτων φορέας

      I.1)Επωνυμία, διευθύνσεις και σημεία επαφής

      Δήμος Ασπρόπυργου
      Τεχνική Υπηρεσία
      Υπόψη: Γεώργιος Σκούρτιας
      193 00 Ασπρόπυργος
      ΕΛΛΆΔΑ
      Τηλέφωνο: +30 2132006423
      Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: MjEwaWFla2hqX1dpJF02V2lmaGVmb2hdZWkkXWg=
      Φαξ: +30 2105576485

      Διεύθυνση(-εις) στο Διαδίκτυο:

      Γενική διεύθυνση της αναθέτουσας αρχής/του αναθέτοντος φορέα: www.aspropyrgos.gr

      Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες από: Στο (στα) προαναφερόμενο(-α) σημείο(-α) επαφής

      Τεχνικές προδιαγραφές και συμπληρωματικά έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων για τον ανταγωνιστικό διάλογο και για το δυναμικό σύστημα αγορών) είναι διαθέσιμα από: Στο (στα) προαναφερόμενο(-α) σημείο(-α) επαφής

      Προσφορές ή αιτήσεις συμμετοχής αποστέλλονται: Στο (στα) προαναφερόμενο(-α) σημείο(-α) επαφής

      I.2)Είδος της αναθέτουσας αρχής
      Περιφερειακή ή τοπική αρχή
      1.3)Κύρια δραστηριότητα
      Γενικές δημόσιες υπηρεσίες
      1.4)Ανάθεση της σύμβασης για λογαριασμό άλλων αρχών/φορέων ανάθεσης

      Τμήμα II: Αντικείμενο του διαγωνισμού μελετών/περιγραφή του αντικειμένου μελέτης

      II.1)Περιγραφή
      II.1.1)Ονομασία που δόθηκε στο διαγωνισμό μελετών/στο αντικείμενο μελέτης από την αναθέτουσα αρχή/τον αναθέτοντα φορέα:
      Ενημέρωση κτηματογραφικών διαγραμμάτων - Επικαιροποίηση πολεοδομικής μελέτης - Αναθέωρηση – Επανέγκριση Ε.Ρ.Σ. - Πράξη Εφαρμογής στις θέσεις ''Λαιμός Λουζιτάνια - Παραλία'' και ''Γκοριτσά'' Δήμου Ασπροπύργου.
      II.1.2)Σύντομη περιγραφή:
      Ενημέρωση κτηματογραφικών διαγραμμάτων - Επικαιροποίηση πολεοδομικής μελέτης - Αναθέωρηση –Επανέγκριση Ε.Ρ.Σ. - Πράξη Eφαρμογής στις θέσεις ''Λαιμός Λουζιτάνια - Παραλία'' και ''Γκοριτσά'' Δήμου Ασπροπύργου.
      II.1.3)Κοινό λεξιλόγιο για τις δημόσιες συμβάσεις (CPV)

      7135181071410000

      Τμήμα III: Νομικές, οικονομικές, χρηματοοικονομικές και τεχνικές πληροφορίες

      III.1)Κριτήρια για την επιλογή των συμμετεχόντων:
      Εγγύηση συμμετοχής:
      Η εγγύηση συμμετοχής στη διαδικασία του διαγωνισμού ανέρχεται σε 36789,14 ευρώ (EUR) (αντιστοιχεί σε ποσοστό 2 % επί της προεκτιμώμενης αμοιβής της σύμβασης)
      Εγγύηση καλής εκτέλεσης:
      Η εγγύηση καλής εκτέλεσης που θα καταθέσει ο ανάδοχος για την υπογραφή της σύμβασης ανέρχεται σε 5 % επί της οικονομικής προσφοράς του Αναδόχου.
      III.1.2) Κύριοι όροι χρηματοδότησης και πληρωμής ή/και αναφορά στις εφαρμοζόμενες συναφείς διατάξεις
      Η μελέτη που θα ανατεθεί με την παρούσα, θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής
      Η οικονομική προσφορά του αναδόχου αποτελεί και την συμβατική του αμοιβή και δεν περιλαμβάνει το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας. Οι πληρωμές στον ανάδοχο θα γίνουν όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, την Συγγραφή υποχρεώσεων και το άρθρο 30 του 3316/2005
      III.1.3) Νομική μορφή που πρέπει να έχει ο όμιλος οικονομικών φορέων στον οποίο θα ανατεθεί η σύμβαση:
      Αν η σύμβαση ανατεθεί σε σύμπραξη ή κοινοπραξία, δεν είναι υποχρεωτικό να λάβει συγκεκριμένη νομική μορφή. Δικαιούνται να συμμετέχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα αυτοτελώς ή σε σύμπραξη ή σε κοινοπραξία σύμφωνα με το Ν.3316/2005.
      III.1.4) Άλλοι ειδικοί όροι στους οποίους υπόκειται η εκτέλεση της σύμβασης:
      Δεν τίθενται άλλοι ειδικοί όροι στους οποίους υπόκειται η εκτέλεση της σύμβασης. Η εκτέλεση της σύμβασης υπόκειται στις διατάξεις του Ν. 3316/2005 "Ανάθεση και εκτέλεση δημοσίων συμβάσεων εκπόνησης μελετών και παροχής συναφών υπηρεσιών".
      III.2) ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
      III.2.1) Προσωπική κατάσταση των οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων απαιτήσεων σχετικά με την εγγραφή τους σε επαγγελματικά ή εμπορικά μητρώα.
      Οι δικαιούμενοι συμμετοχής στον διαγωνισμό πρέπει να διαθέτουν τα κάτωθι:
      Α) να είναι ημεδαποί ενδιαφερόμενοι (μεμονωμένοι ή σε σύμπραξή ή κοινοπραξία) που καλύπτουν τις κατηγορίες μελετών και είναι εγγεγραμμένοι στα Ελληνικά Μητρώα (Μελετητών ή Γραφείων Εταιρειών) του άρθρου 39 του Ν. 3316/2005 (ή, μέχρι την έναρξη εφαρμογής αυτού του άρθρου, του Ν. 716/1977 και των εκτελεστικών του διαταγμάτων), στις ακόλουθες κατηγορίες και τάξεις::
      — στην κατηγορία μελέτης 16, πτυχία τάξεως Ε'
      — στη κατηγορία μελέτης 02, πτυχία τάξεως Δ' ή Ε'
      Β) προέρχονται από χώρες - μέλη της Ε.Ε., του Ε.Ο.Χ., ή χώρες που έχουν υπογράψει την Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Π.Ο.Ε. που τηρούν αντίστοιχα μητρώα, σύμφωνα με το άρθρο 52 της οδηγίας 2004/18/ΕΚ και είναι εγγεγραμμένα σε τάξεις και κατηγορίες μελετών αντίστοιχες με εκείνες της ανωτέρω παραγράφου 18.1, ή
      Γ) προέρχονται από χώρες - μέλη της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ. που δεν τηρούν μητρώα των προηγούμενων παραγράφων ή κράτη, που έχουν κυρώσει την συμφωνία για τις δημόσιες συμβάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, είναι εγγεγραμμένα στα Επαγγελματικά/ Εμπορικά Μητρώα του Παραρτήματος IX Γ της οδηγίας 2004/18 ΕΚ ή στα αντίστοιχα μητρώα των χωρών τους, και διαθέτουν γενική εμπειρία αντίστοιχη αυτής που απορρέει από την εγγραφή στο Μητρώο Μελετητών – Εταιρειών / Γραφείων Μελετών, δηλαδή στελεχικό δυναμικό με εμπειρία σε αντίστοιχες κατηγορίες μελετών, κατά το άρθρο 39 του Ν.3316/05, ως εξής:
      A. για την κατηγορία μελέτης 16:
      i) Δυναμικό τουλάχιστον 12 μονάδων, όπου οι μονάδες ορίζονται όπως αναφέρονται στο άρθρο 39 παράγραφος 4 του Ν. 3316/2005 και εφόσον σε αυτό περιλαμβάνει τουλάχιστον:
      Δύο μελετητές 12ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία.
      Ένα μελετητή 8ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία
      Τέσσερις μελετητές 4ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία
      B. για την κατηγορία μελέτης 02:
      Ιi) Δυναμικό τουλάχιστον 7 μονάδων, όπου οι μονάδες ορίζονται όπως αναφέρονται στο άρθρο 39 παράγραφος 4 του Ν. 3316/2005 και εφόσον σε αυτό περιλαμβάνει τουλάχιστον:
      Ένα μελετητή 12ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία.
      Ένα μελετητή 8ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία
      Δύο μελετητές 4ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία
      Σε περίπτωση διάθεσης περισσότερων μελετητών μεγαλύτερης εμπειρίας αντίστοιχα μειώνονται οι απαιτήσεις στις μικρότερες εμπειρίες. Το συνολικό προκύπτον ισοδύναμο δυναμικό πρέπει να αντιστοιχεί με τα οριζόμενα στις παρ. 4 και 6 του άρθρου 39 του Ν.3316/05.
      Οι απαιτήσεις για την προσωπική κατάσταση των διαγωνιζομένων αναφέρονται στο άρθρο 19 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά - αποδεικτικά έγγραφα για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αναφέρονται στο άρθρο 20.1 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης ενώ στην παράγραφο 20.2 του ίδιου άρθρου αναφέρονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προσωπικής κατάστασης των διαγωνιζομένων.
      ΙΙΙ.2.1.2 Νομικό καθεστώς – Απαιτούμενα αποδεικτικά: Για τον έλεγχο καταλληλότητας οι υποψήφιοι της περίπτωσης Α πρέπει να υποβάλλουν επικυρωμένα αντίγραφα των μελετητικών τους πτυχίων και οι υποψήφιοι της περίπτωσης Β δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι διαθέτουν στελεχικό δυναμικό αντίστοιχο με αυτό της περίπτωσης Α. Από το διαγωνισμό αποκλείονται οι υποψήφιοι που στο πρόσωπό τους συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού που αναφέρονται στο άρθρο 16 παρ.1 και 2 του Ν.3316/2005 και το άρθρο 19 της προκήρυξης. Για τον έλεγχο της καταλληλότητας οι υποψήφιοι υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση περί μη συνδρομής στο πρόσωπό τους των παραπάνω λόγων αποκλεισμού. Ο υποψήφιος που θα ανακηρυχθεί Ανάδοχος, προκειμένου να συνάψει σύμβαση θα προσκομίσει τα επιμέρους δικαιολογητικά και έγγραφα έναντι των οποίων υποβλήθηκε η ως άνω δήλωση, άλλως αποκλείεται της διαδικασίας και προσκαλείται ο επόμενος μειοδότης, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην προκήρυξη.
      Οι απαιτήσεις για την προσωπική κατάσταση των διαγωνιζομένων αναφέρονται στο άρθρο 19 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά - αποδεικτικά έγγραφα για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αναφέρονται στο άρθρο 21.1 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης ενώ στην παράγραφο 21.2 του ίδιου άρθρου αναφέρονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προσωπικής κατάστασης των διαγωνιζομένων.
      III.2.2) Οικονομική και χρηματοοικονομική ικανότητα: Δεν απαιτείται
      III.2.3) Τεχνική ικανότητα:
      Κάθε διαγωνιζόμενος που πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 18 της προκήρυξης, οφείλει να διαθέτει, επιπλέον και ειδική τεχνική και επαγγελματική ικανότητα κατά τα διαλαμβανόμενα στο παρόν άρθρο.
      . Η ειδική τεχνική ικανότητα αποδεικνύεται
      α) από την εκπόνηση παρόμοιων με την υπό ανάθεση μελετών, οι οποίες εκτελέσθηκαν με συμβάσεις του υποψήφιου
      φυσικού ή νομικού προσώπου, κατά την τελευταία δεκαπενταετία. με εμπειρία στην έγκριση των παραπάνω μελετών
      Ως παρόμοιες μελέτες νοούνται τα παρακάτω είδη μελετών, ανά κατηγορία::
      — Τοπογραφικές αποτυπώσεις, μελέτες κτηματογράφησης μελέτες πράξεων εφαρμογής
      — Πολεοδομικές Μελέτες, Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια, και Σχέδια Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης
      Ανοικτής Πόλης,.
      β) από την διάθεση του παρακάτω εξειδικευμένου προσωπικού που θα περιληφθεί αντίστοιχα στην «ομάδα μελέτης»
      του Φακέλου Τεχνικής Προσφοράς:
      1. Σύμβουλος Μηχανικός – Κυκλοφοριολόγος, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την ιεράρχηση του Οδικού Δικτύου,
      τη στάθμευση οχημάτων και το δίκτυο ποδηλατοδρόμων – πεζοδρόμων στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης
      πρότασης κυκλοφορίας.
      2. Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα πολεοδομικής νομοθεσίας, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την νομική
      τεκμηρίωση των προτάσεων της μελέτης, αφού γίνει πλήρης καταγραφή και κωδικοποίηση του ισχύοντος
      Θεσμικού, Νομικού, Χωροταξικού και Πολεοδομικού Πλαισίου
      3. Υδραυλικός Μηχανικός σε θέματα δικτύων υποδομής
      4. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε θέματα ηλεκτροδότησης – τηλεπικοινωνιών – φυσικού αερίου
      III.2.4) Παραχωρούμενες κατ' αποκλειστικότητα συμβάσεις: όχι
      III. 3) Όροι που αφορούν ειδικά τις συμβάσεις υπηρεσιών.
      III.3.1) Η παροχή υπηρεσίας παραχωρείται σε συγκεκριμένη επαγγελματική τάξη: Ναι. Εφαρμόζεται ο Ν.3316/2005
      III.3.2) Τα νομικά πρόσωπα πρέπει να δηλώσουν τα ονόματα και τα επαγγελματικά προσόντα των στελεχών τους που θα είναι υπεύθυνα για την εκτέλεση της σύμβασης: Ναι.
      III.2)Πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία
      Η συμμετοχή επιφυλάσσεται σε συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία: ναι
      III.2.1) Προσωπική κατάσταση των οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων απαιτήσεων σχετικά με την εγγραφή τους σε επαγγελματικά ή εμπορικά μητρώα.
      Οι δικαιούμενοι συμμετοχής στον διαγωνισμό πρέπει να διαθέτουν τα κάτωθι:
      Α) να είναι ημεδαποί ενδιαφερόμενοι (μεμονωμένοι ή σε σύμπραξή ή κοινοπραξία) που καλύπτουν τις κατηγορίες μελετών και είναι εγγεγραμμένοι στα Ελληνικά Μητρώα (Μελετητών ή Γραφείων Εταιρειών) του άρθρου 39 του Ν. 3316/2005 (ή, μέχρι την έναρξη εφαρμογής αυτού του άρθρου, του Ν. 716/1977 και των εκτελεστικών του διαταγμάτων), στις ακόλουθες κατηγορίες και τάξεις::
      — στην κατηγορία μελέτης 16, πτυχία τάξεως Ε'
      — στη κατηγορία μελέτης 02, πτυχία τάξεως Δ' ή Ε'
      Β) προέρχονται από χώρες - μέλη της Ε.Ε., του Ε.Ο.Χ., ή χώρες που έχουν υπογράψει την Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων του Π.Ο.Ε. που τηρούν αντίστοιχα μητρώα, σύμφωνα με το άρθρο 52 της οδηγίας 2004/18/ΕΚ και είναι εγγεγραμμένα σε τάξεις και κατηγορίες μελετών αντίστοιχες με εκείνες της ανωτέρω παραγράφου 18.1, ή
      Γ) προέρχονται από χώρες - μέλη της Ε.Ε. ή του Ε.Ο.Χ. που δεν τηρούν μητρώα των προηγούμενων παραγράφων ή κράτη, που έχουν κυρώσει την συμφωνία για τις δημόσιες συμβάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, είναι εγγεγραμμένα στα Επαγγελματικά/ Εμπορικά Μητρώα του Παραρτήματος IX Γ της οδηγίας 2004/18 ΕΚ ή στα αντίστοιχα μητρώα των χωρών τους, και διαθέτουν γενική εμπειρία αντίστοιχη αυτής που απορρέει από την εγγραφή στο Μητρώο Μελετητών – Εταιρειών / Γραφείων Μελετών, δηλαδή στελεχικό δυναμικό με εμπειρία σε αντίστοιχες κατηγορίες μελετών, κατά το άρθρο 39 του Ν.3316/05, ως εξής:
      A. για την κατηγορία μελέτης 16:
      i) Δυναμικό τουλάχιστον 12 μονάδων, όπου οι μονάδες ορίζονται όπως αναφέρονται στο άρθρο 39 παράγραφος 4 του Ν. 3316/2005 και εφόσον σε αυτό περιλαμβάνει τουλάχιστον:
      Δύο μελετητές 12ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία.
      Ένα μελετητή 8ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία
      Τέσσερις μελετητές 4ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία
      B. για την κατηγορία μελέτης 02:
      Ιi) Δυναμικό τουλάχιστον 7 μονάδων, όπου οι μονάδες ορίζονται όπως αναφέρονται στο άρθρο 39 παράγραφος 4 του Ν. 3316/2005 και εφόσον σε αυτό περιλαμβάνει τουλάχιστον:
      Ένα μελετητή 12ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία.
      Ένα μελετητή 8ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία
      Δύο μελετητές 4ετούς εμπειρίας στην εν λόγω κατηγορία
      Σε περίπτωση διάθεσης περισσότερων μελετητών μεγαλύτερης εμπειρίας αντίστοιχα μειώνονται οι απαιτήσεις στις μικρότερες εμπειρίες. Το συνολικό προκύπτον ισοδύναμο δυναμικό πρέπει να αντιστοιχεί με τα οριζόμενα στις παρ. 4 και 6 του άρθρου 39 του Ν.3316/05.
      Οι απαιτήσεις για την προσωπική κατάσταση των διαγωνιζομένων αναφέρονται στο άρθρο 19 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά - αποδεικτικά έγγραφα για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αναφέρονται στο άρθρο 20.1 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης ενώ στην παράγραφο 20.2 του ίδιου άρθρου αναφέρονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προσωπικής κατάστασης των διαγωνιζομένων.ΙΙΙ.2.1.2 Νομικό καθεστώς – Απαιτούμενα αποδεικτικά: Για τον έλεγχο καταλληλότητας οι υποψήφιοι της περίπτωσης Α πρέπει να υποβάλλουν επικυρωμένα αντίγραφα των μελετητικών τους πτυχίων και οι υποψήφιοι της περίπτωσης Β δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι διαθέτουν στελεχικό δυναμικό αντίστοιχο με αυτό της περίπτωσης Α. Από το διαγωνισμό αποκλείονται οι υποψήφιοι που στο πρόσωπό τους συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού που αναφέρονται στο άρθρο 16 παρ.1 και 2 του Ν.3316/2005 και το άρθρο 19 της προκήρυξης. Για τον έλεγχο της καταλληλότητας οι υποψήφιοι υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση περί μη συνδρομής στο πρόσωπό τους των παραπάνω λόγων αποκλεισμού. Ο υποψήφιος που θα ανακηρυχθεί Ανάδοχος, προκειμένου να συνάψει σύμβαση θα προσκομίσει τα επιμέρους δικαιολογητικά και έγγραφα έναντι των οποίων υποβλήθηκε η ως άνω δήλωση, άλλως αποκλείεται της διαδικασίας και προσκαλείται ο επόμενος μειοδότης, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην προκήρυξη.
      Οι απαιτήσεις για την προσωπική κατάσταση των διαγωνιζομένων αναφέρονται στο άρθρο 19 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά - αποδεικτικά έγγραφα για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αναφέρονται στο άρθρο 21.1 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης ενώ στην παράγραφο 21.2 του ίδιου άρθρου αναφέρονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προσωπικής κατάστασης των διαγωνιζομένων.
      ΙΙΙ.2.1.2 Νομικό καθεστώς – Απαιτούμενα αποδεικτικά: Για τον έλεγχο καταλληλότητας οι υποψήφιοι της περίπτωσης Α πρέπει να υποβάλλουν επικυρωμένα αντίγραφα των μελετητικών τους πτυχίων και οι υποψήφιοι της περίπτωσης Β δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν με σαφήνεια ότι διαθέτουν στελεχικό δυναμικό αντίστοιχο με αυτό της περίπτωσης Α. Από το διαγωνισμό αποκλείονται οι υποψήφιοι που στο πρόσωπό τους συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού που αναφέρονται στο άρθρο 16 παρ.1 και 2 του Ν.3316/2005 και το άρθρο 19 της προκήρυξης. Για τον έλεγχο της καταλληλότητας οι υποψήφιοι υποβάλουν Υπεύθυνη Δήλωση περί μη συνδρομής στο πρόσωπό τους των παραπάνω λόγων αποκλεισμού. Ο υποψήφιος που θα ανακηρυχθεί Ανάδοχος, προκειμένου να συνάψει σύμβαση θα προσκομίσει τα επιμέρους δικαιολογητικά και έγγραφα έναντι των οποίων υποβλήθηκε η ως άνω δήλωση, άλλως αποκλείεται της διαδικασίας και προσκαλείται ο επόμενος μειοδότης, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην προκήρυξη.
      Οι απαιτήσεις για την προσωπική κατάσταση των διαγωνιζομένων αναφέρονται στο άρθρο 19 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά - αποδεικτικά έγγραφα για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό αναφέρονται στο άρθρο 21.1 του τεύχους της αναλυτικής Προκήρυξης ενώ στην παράγραφο 21.2 του ίδιου άρθρου αναφέρονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προσωπικής κατάστασης των διαγωνιζομένων.
      III.2.2) Οικονομική και χρηματοοικονομική ικανότητα: Δεν απαιτείται
      III.2.3) Τεχνική ικανότητα:
      Κάθε διαγωνιζόμενος που πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 18 της προκήρυξης, οφείλει να διαθέτει, επιπλέον και ειδική τεχνική και επαγγελματική ικανότητα κατά τα διαλαμβανόμενα στο παρόν άρθρο.
      . Η ειδική τεχνική ικανότητα αποδεικνύεται
      α) από την εκπόνηση παρόμοιων με την υπό ανάθεση μελετών, οι οποίες εκτελέσθηκαν με συμβάσεις του υποψήφιου
      φυσικού ή νομικού προσώπου, κατά την τελευταία δεκαπενταετία. με εμπειρία στην έγκριση των παραπάνω μελετών
      Ως παρόμοιες μελέτες νοούνται τα παρακάτω είδη μελετών, ανά κατηγορία::
      — Τοπογραφικές αποτυπώσεις, μελέτες κτηματογράφησης μελέτες πράξεων εφαρμογής
      — Πολεοδομικές Μελέτες, Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια, και Σχέδια Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης
      Ανοικτής Πόλης,.
      β) από την διάθεση του παρακάτω εξειδικευμένου προσωπικού που θα περιληφθεί αντίστοιχα στην «ομάδα μελέτης»
      του Φακέλου Τεχνικής Προσφοράς:
      1. Σύμβουλος Μηχανικός – Κυκλοφοριολόγος, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την ιεράρχηση του Οδικού Δικτύου,
      τη στάθμευση οχημάτων και το δίκτυο ποδηλατοδρόμων – πεζοδρόμων στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης
      πρότασης κυκλοφορίας.
      2. Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα πολεοδομικής νομοθεσίας, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την νομική
      τεκμηρίωση των προτάσεων της μελέτης, αφού γίνει πλήρης καταγραφή και κωδικοποίηση του ισχύοντος
      Θεσμικού, Νομικού, Χωροταξικού και Πολεοδομικού Πλαισίου
      3. Υδραυλικός Μηχανικός σε θέματα δικτύων υποδομής
      4. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε θέματα ηλεκτροδότησης – τηλεπικοινωνιών – φυσικού αερίου
      Επί συμπράξεων και κοινοπραξιών στην ίδια κατηγορία και με τη ρητή επιφύλαξη του άρθρου 18 και ιδίως της παρ. 18.3, η ειδική καταλληλότητα που απαιτείται κατά το άρθρο αυτό, κατά το μέτρο που υπερβαίνει τη γενική καταλληλότητα που προκύπτει κατά τις προβλέψεις του άρθρου 18 της παρούσας προκήρυξης μπορεί να προκύπτει είτε αθροιστικά είτε από έναν μόνο από τους συμπράττοντες στην ίδια κατηγορία μελέτης.
      III.2.4) Παραχωρούμενες κατ' αποκλειστικότητα συμβάσεις: όχι.

      Τμήμα IV: Διαδικασία

      IV.1)Είδος διαγωνισμού
      Ανοικτός
      IV.2)Ονόματα συμμετεχόντων που έχουν ήδη επιλεγεί
      IV.3)Κριτήρια αξιολόγησης των μελετών:
      IV.2.1) Κριτήρια ανάθεσης
      Η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά των Διαγωνιζομένων, οι οποίοι δεν αποκλείστηκαν στο στάδιο ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής, με βάση τα αναλυόμενα, στα συμβατικά τεύχη, κριτήρια.
      1. Οργανωτική αποτελεσματικότητα της ομάδας μελέτης (σύμφωνα με τα αναλυτικότερα αναφερόμενα στην προκήρυξη): Στάθμιση: 40 %.
      2. Πληρότητα και αρτιότητα της εκτίμησης του γενικού και ειδικού αντικειμένου της μελέτης (σύμφωνα με τα αναλυτικότερα αναφερόμενα στην προκήρυξη): Στάθμιση: 35 %.
      3. Οικονομική Προσφορά: Στάθμιση: 25 %.
      IV.4)Διοικητικές πληροφορίες
      IV.4.1)Αριθμός αναφοράς που χρησιμοποιεί για το φάκελο η αναθέτουσα αρχή/ ο αναθέτων φορέας:
      IV.4.2)Συμβατικά τεύχη και συμπληρωματικά έγγραφα – τρόποι απόκτησης
      Προθεσμία για την παραλαβή αιτήσεων για έγγραφα ή για την πρόσβαση σε έγγραφα: 13.7.2015 - 13:00
      Έγγραφα που χορηγούνται αντί αντιτίμου: ναι
      Τιμή: 15 EUR
      Όροι και μέθοδοι πληρωμής: Διπλότυπο είσπραξης ταμειακής υπηρεσίας.
      IV.4.3)Προθεσμία για την παραλαβή μελετών ή αιτήσεων συμμετοχής
      Ημερομηνία: 21.7.2015 - 13:00
      IV.4.4)Ημερομηνία αποστολής των προσκλήσεων συμμετοχής σε επιλεγμένους υποψηφίους
      IV.4.5)Γλώσσες στις οποίες μπορούν να συνταχθούν τα σχέδια ή οι αιτήσεις συμμετοχής
      ελληνικά.
      IV.5)Βραβεία και κριτική επιτροπή
      IV.5.1)Πληροφορίες σχετικά με το βραβείο ή τα βραβεία:
      Θα απονεμηθεί(ούν) βραβείο(α): όχι
      IV.5.2)Λεπτομέρειες για αμοιβές προς όλους τους συμμετέχοντες
      IV.5.3)Συμβάσεις που έπονται του διαγωνισμού
      IV.5.4)Απόφαση της κριτικής επιτροπής
      IV.5.5)Ονόματα των επιλεγμένων μελών της κριτικής επιτροπής

      Τμήμα VI: Πρόσθετες πληροφορίες

      VI.1)Πληροφορίες σχετικά με τα Ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης
      Σύμβαση σχετιζόμενη με έργο ή/και πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: όχι
      VI.2)Συμπληρωματικές πληροφορίες:
      IV.1.2) Περιορισμοί ως προς τον αριθμό των φορέων που θα προσκληθούν να υποβάλουν προσφορά ή να συμμετάσχουν: Δεν εφαρμόζονται.
      IV.1.3) Μείωση του αριθμού των φορέων κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ή του διαλόγου: Δεν εφαρμόζεται.
      IV.3.4) Προθεσμία για την παραλαβή των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής
      Ημερομηνία: 21/7/2015. Ώρα: 13:00
      IV.3.5) Ημερομηνία αποστολής των προσκλήσεων υποβολής προσφορών ή συμμετοχής σε επιλεγμένους υποψηφίους: Δεν εφαρμόζεται.
      V.3.6) Γλώσσα(-ες) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην προσφορά ή στην αίτηση συμμετοχής.
      Ελληνική.
      IV.3.7) Ελάχιστη απαιτούμενη χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς
      7 μήνες (από την ημερομηνία που αναφέρεται για την παραλαβή των προσφορών).
      IV.3.8) Όροι για το άνοιγμα των προσφορών:
      Ημερομηνία: 21/7/2015. Ώρα :13: 00.
      Τόπος: Δήμος Ασπροπύργου Αττικής, Οδός Λ. Δημοκρατίας 18, Τ.Κ. 19300, τηλ. 2132006423
      Άτομα που επιτρέπεται να παρευρίσκονται κατά το άνοιγμα των προσφορών: ναι.
      Οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι των προσφερόντων.
      ΤΜΗΜΑ V: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
      VI.1) Πρόκειται για επαναλαμβανόμενη δημόσια σύμβαση: Όχι
      VI.2) Σχετίζεται η σύμβαση με σχέδιο ή/και πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από τα κοινοτικά ταμεία: Όχι
      VI.3) Πρόσθετες πληροφορίες: -
      VI.4) Ενστάσεις και προσφυγές (κατά την Οδηγία 89/665 και το ν. 2522/97), κατατίθενται στην αρχή που διεξάγει το διαγωνισμό ήτοι το Δήμο Ασπροπύργου, από την οποία μπορούν επίσης να ληφθούν σχετικές πληροφορίες.
      Ενστάσεις μπορούν να ασκηθούν:
      α) Κατά της προκήρυξης και των τευχών του διαγωνισμού, το αργότερο επτά (7) ημέρες πριν από τη διενέργεια του διαγωνισμού.
      β) Κατά των Πρακτικών της Επιτροπής διαγωνισμού και συγκεκριμένα:
      β1. κατά του Πρακτικού Ι (Έλεγχος Δικαιολογητικών Συμμετοχής) σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες
      β2. κατά του Πρακτικού ΙΙ (Αξιολόγηση Τεχνικών Προσφορών) σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες
      β3. κατά του Πρακτικού ΙΙΙ (Αξιολόγηση Οικονομικών Προσφορών) σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες
      Οι προθεσμίες αρχίζουν από την επομένη της ημερομηνίας ανακοίνωσης της γνωστοποίησης τοιχοκόλλησης των αντίστοιχων Πρακτικών.
      VI.3)Διαδικασίες προσφυγής
      VI.3.1)Φορέας αρμόδιος για τις διαδικασίες προσφυγής
      VI.3.2)Υποβολή προσφυγών
      VI.3.3)Υπηρεσία από την οποία παρέχονται πληροφορίες για την υποβολή προσφυγών
      VI.4)Ημερομηνία αποστολής της παρούσας γνωστοποίησης:
      19.5.2015
    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 26.05.2015
Zuletzt aktualisiert 03.08.2015
Wettbewerbs-ID 2-199984 Status Frei
Seitenaufrufe 120