loading
  • LT-40115 Kupiškis
  • 31.03.2017
  • Ausschreibung
  • (ID 2-256575)

Sveikatingumo ir sporto komplekso K. Šimonio g. 1A, Kupiškio mieste, I etapo statybos darbų techninės priežiūros paslaugų pirkimas


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Bewerbungsschluss 03.04.2017, 10:00 Bewerbungsschluss
    Schlusstermin für Unterlagen 31.03.2017, 10:00
    Verfahren Offenes Verfahren
    Gebäudetyp Sport und Freizeit
    Art der Leistung Bauleitung, Objektüberwachung
    Sprache Litauisch
    Aufgabe
    Techninės priežiūros paslaugos gali būti perkamos dalimis, kurių apimtys priklausys nuo faktiškai vykdomų (numatomų vykdyti) statybos darbų. Pirkimo procedūros pasibaigia sudarius preliminariąją sutartį dėl Techninės priežiūros paslaugų pirkimo.
    Leistungsumfang
    Vykdyti statinio statybos techninę priežiūrą vadovaujantis Statybos įstatymu ir statybos techninio reglamento STR 1.06.01:2016 „Statybos darbai. Statinio statybos priežiūra“ VII skyriaus 4 skirsnyje nustatyta tvarka. Pagal sutartį rangos darbų vertė, įskaitant darbo projekto parengimą – 4 532 025,98 EUR. Perkančioji organizacija neįsipareigoja nupirkti visos Techninės priežiūros paslaugų apimties.
    Adresse des Bauherren LT-40115 Kupiškis
    TED Dokumenten-Nr. 62365-2017

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    • Lietuva-Kupiškis: Statybos darbų priežiūra

      2017/S 034-062365

      Skelbimas apie pirkimą

      Paslaugos

      Direktyva 2004/18/EB

      I dalis: Perkančioji organizacija

      I.1)Pavadinimas, adresas ir kontaktinis punktas(-ai)

      Kupiškio rajono savivaldybės administracija
      188774975
      Vytauto g. 2
      Kam: Rita Meškienė
      LT-40115 Kupiškis
      Lietuva
      Telefonas: +370 45935701
      El. paštas: MjE0ZFtmUyBfV2VdW1dgVzJdZ2JbZV1bZSBeZg==
      Faksas: +370 45935510

      Interneto adresas(-ai):

      Pagrindinis perkančiosios organizacijos adresas: http://www.kupiskis.lt

      Elektroninė prieiga prie informacijos: https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt

      Elektroninis pasiūlymų ir paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje teikimas: https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt

      I.2)Perkančiosios organizacijos tipas
      Regiono ar vietos valdžios institucija
      I.3)Pagrindinė veikla
      Bendros viešosios paslaugos
      I.4)Sutarties sudarymas kitų perkančiųjų organizacijų vardu
      Perkančioji organizacija perka kitų perkančiųjų organizacijų vardu: ne

      II dalis: Sutarties objektas

      II.1)Aprašymas
      II.1.1)Pavadinimas, kurį perkančioji organizacija suteikė sutarčiai:
      Sveikatingumo ir sporto komplekso K. Šimonio g. 1A, Kupiškio mieste, I etapo statybos darbų techninės priežiūros paslaugų pirkimas.
      II.1.2)Sutarties tipas ir darbų atlikimo, prekių pristatymo ar paslaugų teikimo vieta
      Paslaugos
      Paslaugų kategorija Nr. 12: Architektūrinės paslaugos; inžinerijos ir integruotos inžinerijos paslaugos; miestų planavimo ir kraštovaizdžio inžinerijos paslaugos; susijusios mokslo ir techninio konsultavimo paslaugos; techninių tyrimų ir analizės paslaugos
      Pagrindinė darbų atlikimo, prekių pristatymo ar paslaugų teikimo vieta: K. Šimonio g. 1A, Kupiškio m.

      NUTS kodas LT005

      II.1.3)Informacija apie viešąją sutartį, preliminarųjį susitarimą arba dinaminę pirkimo sistemą (DPS)
      Skelbimas susijęs su preliminariojo susitarimo sudarymu
      II.1.4)Informacija apie preliminarųjį susitarimą
      Preliminarusis susitarimas su vieninteliu subjektu

      Preliminariojo susitarimo trukmė

      Trukmė metais: 4

      Numatoma bendra pirkimų vertė per visą preliminariojo susitarimo trukmę

      Numatoma vertė be PVM: 24 000 EUR
      II.1.5)Trumpas sutarties ar pirkimo(-ų) aprašymas
      Techninės priežiūros paslaugos gali būti perkamos dalimis, kurių apimtys priklausys nuo faktiškai vykdomų (numatomų vykdyti) statybos darbų. Pirkimo procedūros pasibaigia sudarius preliminariąją sutartį dėl Techninės priežiūros paslaugų pirkimo.
      II.1.6)Bendrasis viešųjų pirkimų žodynas (BVPŽ)

      71247000

      II.1.7)Informacija apie Sutartį dėl viešųjų pirkimų (SVP)
      Ar sutarčiai taikoma Sutartis dėl viešųjų pirkimų (SVP)?: taip
      II.1.8)Pirkimo dalys
      Ši sutartis padalyta į dalis: ne
      II.1.9)Informacija apie alternatyvius pasiūlymus
      Leidžiama pateikti alternatyvius pasiūlymus: ne
      II.2)Kiekis arba sutarties apimtis
      II.2.1)Visas kiekis ar visa apimtis:
      Vykdyti statinio statybos techninę priežiūrą vadovaujantis Statybos įstatymu ir statybos techninio reglamento STR 1.06.01:2016 „Statybos darbai. Statinio statybos priežiūra“ VII skyriaus 4 skirsnyje nustatyta tvarka. Pagal sutartį rangos darbų vertė, įskaitant darbo projekto parengimą – 4 532 025,98 EUR. Perkančioji organizacija neįsipareigoja nupirkti visos Techninės priežiūros paslaugų apimties.
      II.2.2)Informacija apie pasirinkimo galimybes
      Pasirinkimo galimybės: ne
      II.2.3)Informacija apie pratęsimus
      Ši sutartis gali būti pratęsta: ne
      II.3)Sutarties trukmė arba įvykdymo terminas
      Trukmė mėnesiais: 48 (nuo sutarties sudarymo)

      III dalis: Teisinė, ekonominė, finansinė ir techninė informacija

      III.1)Su sutartimi susijusios sąlygos
      III.1.1)Reikalaujami užstatai ir garantijos:
      1.Preliminariosios sutarties įvykdymas užtikrinamas netesybomis.
      2.Vykdytojas nepagrįstai atsisakęs Preliminariojoje sutartyje nustatytomis sąlygomis sudaryti Pagrindinę sutartį (patvirtinti užsakymą Techninės priežiūros paslaugoms), Užsakovui pareikalavus raštu, įsipareigoja ne vėliau, kaip per 5 darbo dienas nuo tokio reikalavimo gavimo, sumokėti Užsakovui 30 000 EUR (trisdešimt tūkstančių eurų) baudą.
      Pagrindinės sutarties įvykdymo užtikrinamas Lietuvos Respublikoje ar užsienyje registruoto banko garantija, ar kredito unijos garantija, ar draudimo bendrovės laidavimo raštas (pateikiamas kartu su draudimo poliso originalu) Užtikrinimo vertė – 2 proc. nuo Sutarties kainos EUR be PVM.
      III.1.2)Pagrindinės finansavimo sąlygos ir atsiskaitymo tvarka bei (arba) nuorodos į atitinkamas jas reglamentuojančias nuostatas:
      Už suteiktas Paslaugas Užsakovas įsipareigoja sumokėti Vykdytojui per 30 dienų po to, kai Vykdytojas perduoda Užsakovui Paslaugų (jų dalies) priėmimo-perdavimo aktą ir Šalys parašais patvirtina tinkamai suteiktų Paslaugų (jų dalies) perdavimo-priėmimo aktą ir Vykdytojas pateikia Užsakovui PVM sąskaitą faktūrą, išrašytą patvirtinto tinkamai suteiktų Paslaugų (jų dalies) perdavimo-priėmimo akto pagrindu.
      III.1.3)Teisinė forma, kurią turi įgyti ūkio subjektų grupė, su kuria bus sudaryta sutartis:
      Perkančioji organizacija nereikalauja, kad, ūkio subjektų grupės pateiktą pasiūlymą pripažinus geriausiu ir perkančiajai organizacijai pasiūlius sudaryti pirkimo sutartį, ši ūkio subjektų grupė įgautų tam tikrą teisinę formą.
      III.1.4)Kitos ypatingos sąlygos
      Sutarties vykdymui taikomos ypatingos sąlygos: ne
      III.2)Dalyvavimo sąlygos
      III.2.1)Informacija apie asmeninę ūkio subjekto padėtį, įskaitant reikalavimus, susijusius su įtraukimu į profesinius ar prekybos registrus
      Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams: 1. Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, vadovas ar ūkinės bendrijos tikrasis narys (nariai), turintis (turintys) teisę juridinio asmens vardu sudaryti sandorį, ir buhalteris (buhalteriai) ar kitas (kiti) asmuo (asmenys), turintis (turintys) teisę surašyti ir pasirašyti tiekėjo apskaitos dokumentus, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo, dėl tiekėjo (juridinio asmens) per pastaruosius 5 metus nebuvo priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už dalyvavimą nusikalstamame susivienijime, jo organizavimą ar vadovavimą jam, už kyšininkavimą, tarpininko kyšininkavimą, papirkimą, sukčiavimą, kredito, paskolos ar tikslinės paramos panaudojimą ne pagal paskirtį ar nustatytą tvarką, kreditinį sukčiavimą, mokesčių nesumokėjimą, neteisingų duomenų apie pajamas, pelną ar turtą pateikimą, deklaracijos, ataskaitos ar kito dokumento nepateikimą, nusikalstamu būdu gauto turto įgijimą ar realizavimą, nusikalstamu būdu įgytų pinigų ar turto legalizavimą, arba dėl kitų valstybių tiekėjų nėra priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už 31.3.2004 Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2004/18/EB dėl viešojo darbų, prekių ir paslaugų pirkimo sutarčių sudarymo tvarkos derinimo 45 straipsnio 1 dalyje išvardytuose Europos Sąjungos teisės aktuose apibrėžtus nusikaltimus.
      Pateikiamas išrašas iš teismo sprendimo arba Informatikos ir ryšių departamento prie Vidaus reikalų ministerijos ar valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentas, išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
      Pateikiama skaitmeninė dokumento kopija.
      2. Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis, turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo už nusikalstamą bankrotą.
      Pateikiamas išrašas iš teismo sprendimo arba Informatikos ir ryšių departamento prie Vidaus reikalų ministerijos, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentas, išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
      Jeigu tiekėjas yra juridinis asmuo, papildomai pateikiami duomenys apie dalyvius, turinčius balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime.
      Pateikiama skaitmeninė dokumento kopija.
      3. Tiekėjas nėra bankrutavęs, likviduojamas, su kreditoriais sudaręs taikos sutarties (tiekėjo ir kreditorių susitarimo tęsti tiekėjo veiklą, kai tiekėjas prisiima tam tikrus įsipareigojimus, o kreditoriai sutinka savo reikalavimus atidėti, sumažinti ar jų atsisakyti), sustabdęs ar apribojęs savo veiklos arba jo padėtis pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus nėra tokia pati ar panaši. Jam nėra iškelta restruktūrizavimo, bankroto byla arba nėra vykdomas bankroto procesas ne teismo tvarka, nėra siekiama priverstinio likvidavimo procedūros ar susitarimo su kreditoriais arba jam nėra vykdomos analogiškos procedūros pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus.
      Pateikiama: 1) Jeigu tikėjas yra fizinis asmuo, jis pateikia Valstybės įmonės Registrų centro išduotą išrašą ar šios įmonės Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis nurodytoms aplinkybėms įrodyti, arba teismo išduotą išrašą iš teismo sprendimo, jei toks yra. Dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas, jo galiojimo laikotarpiu, yra priimtinas.
      Jeigu tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti Valstybės įmonės Registrų centro išduoto išrašo ar šios įmonės Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduoti dokumento, patvirtinančio jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis nurodytoms aplinkybėms įrodyti, arba teismo išduoto išrašo iš teismo sprendimo, jei toks yra. Perkančioji organizacija duomenis tikrina paskutinę pasiūlymų pateikimo termino dieną.
      Jeigu tiekėjas yra užsienio šalyje registruotas juridinis ar fizinis asmuo, jis pateikia atitinkamos užsienio šalies institucijos išduotą dokumentą, patvirtinantį, kad tiekėjas nėra bankrutavęs, likviduojamas, jam nėra iškelta restruktūrizavimo, bankroto byla ar vykdomas bankroto procesas ne teismo tvarka, nėra inicijuotos priverstinio likvidavimo procedūros ar susitarimo su kreditoriais procedūros, arba išrašą iš teismo sprendimo, išduotą ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas, jo galiojimo laikotarpiu, yra priimtinas.
      Pateikiama skaitmeninė dokumento kopija.
      2) Tiekėjo deklaracija, patvirtinanti, kad Tiekėjas nėra su kreditoriais sudaręs taikos sutarties, sustabdęs ar apribojęs savo veiklos, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos išduotas dokumentas, patvirtinantis, kad Tiekėjas nėra su kreditoriais sudaręs taikos sutarties, sustabdęs ar apribojęs savo veiklos arba jo padėtis pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus nėra tokia pati ar panaši, arba priesaikos ar oficiali deklaracija, jei atitinkamoje šalyje neišduodamas minėtas dokumentas arba jis neapima visų keliamų klausimų.
      4. Tiekėjas yra įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu pagal šalies, kurioje jis registruotas, ar šalies, kurioje yra perkančioji organizacija, reikalavimus.
      Tiekėjas laikomas įvykdžiusiu įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu, jeigu jo neįvykdytų įsipareigojimų suma yra mažesnė kaip 50 EUR.
      1) Pateikiamas Valstybinės mokesčių inspekcijos išduotas dokumentas arba valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentas, išduotas ne anksčiau kaip prieš 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
      2) Jeigu tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti jokių socialinio draudimo įmokų mokėjimą įrodančių dokumentų. Perkančioji organizacija duomenis tikrina paskutinę pasiūlymų pateikimo termino dieną, fiksuoja tai viešojo pirkimo protokole ir prideda patvirtinančius atitikimą šiam reikalavimui dokumentus.
      Lietuvos Respublikoje registruotas tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, pateikia Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos teritorinių skyrių ir kitų Valstybinio socialinio draudimo fondo įstaigų, susijusių su Valstybinio socialinio draudimo fondo administravimu, išduotą dokumentą arba pateikia valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis. Kitos valstybės tiekėjas, kuris yra fizinis arba juridinis asmuo, pateikia šalies, kurioje jis yra įregistruotas, kompetentingos valstybės institucijos išduotą pažymą. Nurodytas dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip prieš 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
      Pateikiamos skaitmeninės dokumentų kopijos.
      5. Tiekėjas nėra padaręs rimto profesinio pažeidimo, kurį perkančioji organizacija gali įrodyti bet kokiomis teisėtomis priemonėmis. Šiame reikalavime vartojama sąvoka „rimtas profesinis pažeidimas“ suprantama kaip profesinės etikos pažeidimas, kai nuo tiekėjo pripažinimo nesilaikančiu profesinės etikos normų momento praėjo mažiau kaip vieni metai, kaip konkurencijos, darbo, darbuotojų saugos ir sveikatos, aplinkosaugos teisės aktų pažeidimas, už kurį tiekėjui, kuris yra fizinis asmuo, yra paskirta administracinė nuobauda, o tiekėjui, kuris yra juridinis asmuo, – ekonominė sankcija, nustatyta Lietuvos Respublikos įstatymuose, kai nuo sprendimo, kuriuo buvo paskirta ši sankcija, įsiteisėjimo dienos praėjo mažiau kaip vieni metai. Jeigu pirkime dalyvaujantis tiekėjas, kuris yra juridinis asmuo, pažeidė Lietuvos Respublikos konkurencijos įstatymo 5 straipsnį, toks pažeidimas pagal šį punktą laikomas rimtu profesiniu pažeidimu, jeigu nuo sprendimo paskirti Lietuvos Respublikos konkurencijos įstatyme nustatytą ekonominę sankciją įsiteisėjimo dienos praėjo mažiau kaip 3 metai. Jeigu tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis, turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, yra pripažintas kaltu dėl tyčinio bankroto, kaip jis apibrėžtas Lietuvos Respublikos įmonių bankroto įstatyme, toks pažeidimas pagal šį punktą laikomas rimtu profesiniu pažeidimu, jeigu nuo teismo sprendimo įsiteisėjimo dienos praėjo mažiau kaip 3 metai.
      Tiekėjo deklaracija.
      Pateikiama skaitmeninė dokumento kopija.
      Pastabos:
      1) jeigu Tiekėjas negali pateikti nurodytų dokumentų, nes atitinkamoje šalyje tokie dokumentai neišduodami arba toje šalyje išduodami dokumentai neapima visų keliamų klausimų, pateikiama priesaikos deklaracija arba oficiali tiekėjo deklaracija. Pateikiama atitinkamo dokumento skaitmeninė kopija;
      2) pateikiant atitinkamų dokumentų skaitmenines kopijas ir pasiūlymą pasirašant saugiu elektroniniu parašu yra deklaruojama, kad kopijos yra tikros. Perkančioji organizacija pasilieka sau teisę prašyti dokumentų originalų;
      3) užsienio valstybėse registruotų Tiekėjų kvalifikacijos reikalavimus įrodantys dokumentai legalizuojami vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 30.10.2006 nutarimu Nr. 1079 „Dėl dokumentų legalizavimo ir tvirtinimo pažyma (Apostille) tvarkos aprašo patvirtinimo“ ir 5.10.1961 Hagos konvencija dėl užsienio valstybėse išduotų dokumentų legalizavimo panaikinimo.
      III.2.2)Ekonominis ir finansinis pajėgumas
      Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams: Nereikalaujama.
      Minimalūs kriterijai, kuriuos atitikti gali būti reikalaujama: Nereikalaujama.
      III.2.3)Techniniai pajėgumai
      Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams:
      1. Pateikiama:
      1.1. Informacija apie (bent vieną) sėkmingai įvykdytą ar vykdomą panašaus pobūdžio sutartį.
      1.2. Įrodymui apie tinkamą sutarties įvykdymą arba vykdymą tiekėjas pateikia užsakovo pažymą (-as) kurioje (-se) nurodoma ar sutartiniai įsipareigojimai yra tinkamai įvykdyti arba yra tinkamai vykdomi.
      Pastaba:
      Jei tiekėjas teikia informaciją apie vykdomas sutartis, laikoma, kad jo patirtis atitinka keliamą reikalavimą, jei vykdomos sutarties įvykdyta dalis yra ne mažesnė kaip 15 000 EUR (su PVM).
      Pateikiama skaitmeninė dokumento kopija.
      2. Pateikiama: Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos ar valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro išduotas kvalifikacijos atestatas, patvirtinantis tiekėjo paskirto techninės priežiūros vadovo teisę vykdyti ypatingo statinio statybos darbų techninę priežiūrą.
      Jei statinio statybos techninės priežiūros vadovas yra iš užsienio valstybės pateikia Teisės pripažinimo pažymos tinkamai patvirtinta kopija.
      Pateikiama skaitmeninė dokumento kopija.
      Minimalūs kriterijai, kuriuos atitikti gali būti reikalaujama:
      1. Tiekėjas per paskutinius 3 metus arba per laiką nuo tiekėjo įregistravimo dienos (jeigu jis vykdė veiklą mažiau negu 3 metus ) iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos, turi būti sėkmingai įvykdęs ar vykdo bent vieną negyvenamosios paskirties pastato statybos techninės priežiūros sutartį, kurios vertė ne mažesnė kaip 15 000 EUR (su PVM).
      2. Tiekėjas turi pasiūlyti ypatingo statinio (statinių grupė: negyvenamieji pastatai) statybos techninės priežiūros vadovą, turintį ne mažesnį kaip 3 metų statinio techninės priežiūros vadovo patirtį.
      III.2.4)Informacija apie rezervuotas sutartis
      III.3)Paslaugų sutartims taikomos specialios sąlygos
      III.3.1)Informacija apie tam tikrą profesiją
      Paslaugą gali teikti tik tam tikros profesijos asmenys: ne
      III.3.2)Už paslaugos teikimą atsakingi darbuotojai
      Juridiniai asmenys turėtų nurodyti už paslaugų teikimą atsakingų darbuotojų vardus ir pavardes bei profesinę kvalifikaciją: taip

      IV dalis: Procedūra

      IV.1)Procedūros tipas
      IV.1.1)Procedūros tipas
      Atvira procedūra
      IV.1.2)Subjektų, kurie bus pakviesti teikti pasiūlymus ar dalyvauti pirkimo procedūroje, skaičiaus apribojimai
      IV.1.3)Subjektų skaičiaus mažinimas derybų ar dialogo metu
      IV.2)Sutarties sudarymo kriterijai
      IV.2.1)Sutarties sudarymo kriterijai
      Mažiausia kaina
      IV.2.2)Informacija apie elektroninį aukcioną
      Bus rengiamas elektroninis aukcionas: ne
      IV.3)Administracinė informacija
      IV.3.1)Perkančiosios organizacijos priskirtas bylos numeris:
      IV.3.2)Ankstesnis(-i) skelbimas(-ai) apie tą pačią sutartį
      ne
      IV.3.3)Specifikacijų ir papildomų dokumentų ar aprašomojo dokumento gavimo sąlygos
      Prašymų pateikti dokumentus priėmimo ar susipažinimo su dokumentais terminas: 31.3.2017 - 10:00
      Dokumentai yra mokami: ne
      IV.3.4)Pasiūlymų ar paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje priėmimo terminas
      3.4.2017 - 10:00
      IV.3.5)Kvietimų teikti pasiūlymus ar dalyvauti pirkimo procedūroje išsiuntimo atrinktiems kandidatams data
      IV.3.6)Kalba(-os), kuria(-iomis) gali būti parengti pasiūlymai ar paraiškos dalyvauti pirkimo procedūroje
      lietuvių kalba.
      IV.3.7)Minimalus laikotarpis, per kurį dalyvis privalo užtikrinti pasiūlymo galiojimą
      dienomis: 90 (nuo nustatytos dienos, kurią priimami pasiūlymai)
      IV.3.8)Susipažinimo su pasiūlymais sąlygos
      Data: 3.4.2017 - 10:45

      Vieta:

      Kupiškio rajono savivaldybės administracijos patalpose 215 kab., Vytauto g. 2, Kupiškis.

       

      Asmenys, kuriems leidžiama dalyvauti susipažinimo su pasiūlymais procedūroje: taip
      Papildoma informacija apie įgaliotuosius asmenis ir susipažinimo su pasiūlymais procedūrą: Vokų atplėšimo procedūroje turi teisę dalyvauti visi pasiūlymus pateikę tiekėjai arba jų įgalioti atstovai, taip pat viešuosius pirkimus kontroliuojančių institucijų atstovai.

      VI dalis: Papildoma informacija

      VI.1)Informacija apie periodiškumą
      Tai periodiškas viešasis pirkimas: ne
      VI.2)Informacija apie Europos Sąjungos fondus
      Sutartis yra susijusi su projektu ir (arba) programa, finansuojama Europos Sąjungos fondų lėšomis: ne
      VI.3)Papildoma informacija

      Pirkimas atliekamas tik elektroninėmis priemonėmis. Pasiūlymai turi būti pateikiami tik elektroninėmis priemonėmis, naudojant CVP IS, pasiekiamą adresu https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt

      Dokumentai pateikiami elektroninėje formoje – tiesiogiai suformuoti elektroninėmis priemonėmis arba skaitmeninės dokumentų kopijos. Pasiūlymai, pateikti popierinėje formoje arba ne perkančiosios organizacijos nurodytomis elektroninėmis priemonėmis, bus atmesti kaip neatitinkantys pirkimo dokumentų reikalavimų. Pasiūlymus gali teikti tik CVP IS registruoti tiekėjai (nemokama registracija adresu https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt). Pasiūlymas privalo būti pasirašytas saugiu elektroniniu parašu, atitinkančiu Lietuvos Respublikos elektroninio parašo įstatymo nustatytus reikalavimus.

      Pirkimo dokumentai (taip pat ir paaiškinimai, patikslinimai) skelbiami Centrinėje viešųjų pirkimų informacinėje sistemoje (CVP IS) interneto adresu: https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt

      VI.4)Skundų pateikimo procedūra
      VI.4.1)Už skundų pateikimo procedūrą atsakinga įstaiga
      VI.4.2)Skundų pateikimas
      Tiksli informacija apie skundų pateikimo terminą(-us): Tiekėjo ir Perkančiosios organizacijos ginčai nagrinėjami Viešųjų pirkimų įstatymo V skyriuje nustatyta tvarka.
      VI.4.3)Tarnyba, kuri gali suteikti informacijos apie skundų pateikimą
      VI.5)Šio skelbimo išsiuntimo data:
      15.2.2017
    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 17.02.2017
Zuletzt aktualisiert 17.02.2017
Wettbewerbs-ID 2-256575 Status Kostenpflichtig
Seitenaufrufe 57