loading
  • LT-49500 Kaunas
  • 06.06.2017
  • Ausschreibung
  • (ID 2-263198)

Kauno rajono vietinės reikšmės kelių ir gatvių rekonstravimui, remontui naudojamų medžiagų laboratorinių bandymų paslaugų pirkimas


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Bewerbungsschluss 07.06.2017, 09:00 Bewerbungsschluss
    Schlusstermin für Unterlagen 06.06.2017, 17:00
    Verfahren Offenes Verfahren
    Gebäudetyp Verkehr
    Art der Leistung Kontrolle, Monitoring
    Sprache Litauisch
    Aufgabe
    Kauno rajono vietinės reikšmės kelių ir gatvių tiesimo, rekonstravimo ir remonto darbams naudojamų medžiagų laboratorinių bandymų paslaugos.
    Leistungsumfang
    Darbų keliuose apimtys: iki 16 500 kv. m kelių (gatvių) paprastojo remonto darbų ir iki 53 000 kv. m kelių (gatvių) kapitalinio rekonstravimo darbų.
    Adresse des Bauherren LT-49500 Kaunas
    TED Dokumenten-Nr. 155159-2017

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    •  

      Lietuva-Kaunas: Laboratorijų paslaugos

      2017/S 080-155159

      Skelbimas apie pirkimą

      Paslaugos

      Direktyva 2004/18/EB

      I dalis: Perkančioji organizacija

      I.1)Pavadinimas, adresas ir kontaktinis punktas(-ai)

      Kauno rajono savivaldybės administracija
      188756386
      Savanorių pr. 371
      Kontaktinis(-iai) punktas(-ai): Viešųjų pirkimų skyriaus vyr. specialistė
      Kam: Rita Misiūnienė
      LT-49500 Kaunas
      Lietuva
      Telefonas: +370 37305525
      El. paštas: MTJwZ3JfLGtncWdzbGdjbGM+aXBxLGpy

      Interneto adresas(-ai):

      Pagrindinis perkančiosios organizacijos adresas: http://www.krs.lt

      Elektroninė prieiga prie informacijos: https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt

      Elektroninis pasiūlymų ir paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje teikimas: https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt

      I.2)Perkančiosios organizacijos tipas
      Regiono ar vietos valdžios institucija
      I.3)Pagrindinė veikla
      Bendros viešosios paslaugos
      I.4)Sutarties sudarymas kitų perkančiųjų organizacijų vardu
      Perkančioji organizacija perka kitų perkančiųjų organizacijų vardu: ne

      II dalis: Sutarties objektas

      II.1)Aprašymas
      II.1.1)Pavadinimas, kurį perkančioji organizacija suteikė sutarčiai:
      Kauno rajono vietinės reikšmės kelių ir gatvių rekonstravimui, remontui naudojamų medžiagų laboratorinių bandymų paslaugų pirkimas.
      II.1.2)Sutarties tipas ir darbų atlikimo, prekių pristatymo ar paslaugų teikimo vieta
      Paslaugos
      Paslaugų kategorija Nr. 12: Architektūrinės paslaugos; inžinerijos ir integruotos inžinerijos paslaugos; miestų planavimo ir kraštovaizdžio inžinerijos paslaugos; susijusios mokslo ir techninio konsultavimo paslaugos; techninių tyrimų ir analizės paslaugos
      Pagrindinė darbų atlikimo, prekių pristatymo ar paslaugų teikimo vieta: Kauno rajonas.
      NUTS kodas 
      II.1.3)Informacija apie viešąją sutartį, preliminarųjį susitarimą arba dinaminę pirkimo sistemą (DPS)
      Skelbimas susijęs su viešąja sutartimi
      II.1.4)Informacija apie preliminarųjį susitarimą
      II.1.5)Trumpas sutarties ar pirkimo(-ų) aprašymas
      Kauno rajono vietinės reikšmės kelių ir gatvių tiesimo, rekonstravimo ir remonto darbams naudojamų medžiagų laboratorinių bandymų paslaugos.
      II.1.6)Bendrasis viešųjų pirkimų žodynas (BVPŽ)

      71900000

      II.1.7)Informacija apie Sutartį dėl viešųjų pirkimų (SVP)
      Ar sutarčiai taikoma Sutartis dėl viešųjų pirkimų (SVP)?: taip
      II.1.8)Pirkimo dalys
      Ši sutartis padalyta į dalis: ne
      II.1.9)Informacija apie alternatyvius pasiūlymus
      Leidžiama pateikti alternatyvius pasiūlymus: ne
      II.2)Kiekis arba sutarties apimtis
      II.2.1)Visas kiekis ar visa apimtis:
      Darbų keliuose apimtys: iki 16 500 kv. m kelių (gatvių) paprastojo remonto darbų ir iki 53 000 kv. m kelių (gatvių) kapitalinio rekonstravimo darbų.
      II.2.2)Informacija apie pasirinkimo galimybes
      Pasirinkimo galimybės: ne
      II.2.3)Informacija apie pratęsimus
      Ši sutartis gali būti pratęsta: taip
      Galimų pratęsimų skaičius: 2
      Pratęsiamų prekių ar paslaugų pirkimo sutarčių atveju – numatoma tolesnių sutarčių trukmė: 
      mėnesių: 24 (nuo sutarties sudarymo)
      II.3)Sutarties trukmė arba įvykdymo terminas
      Trukmė mėnesiais: 12 (nuo sutarties sudarymo)

      III dalis: Teisinė, ekonominė, finansinė ir techninė informacija

      III.1)Su sutartimi susijusios sąlygos
      III.1.1)Reikalaujami užstatai ir garantijos:
      Tiekėjas per 5 darbo dienas nuo sutarties pasirašymo dienos privalo pateikti sutarties įvykdymo užtikrinimą, kuris turi galioti iki numatyto sutarties galiojimo termino pabaigos. Tiekėjas sutarties įvykdymą užtikrina pateikdamas Lietuvos Respublikoje ar užsienyje registruoto banko garantiją ar draudimo bendrovės laidavimo raštą. Sutarties įvykdymo užtikrinimo dydis – 2 250 EUR (du tūkstančiai du šimtai penkiasdešimt eurų). Sutartis įsigalioja tik tiekėjui pateikus sutarties įvykdymo užtikrinimą.
      III.1.2)Pagrindinės finansavimo sąlygos ir atsiskaitymo tvarka bei (arba) nuorodos į atitinkamas jas reglamentuojančias nuostatas:
      Perkančioji organizacija už suteiktą Paslaugą apmoka sutartyje numatytą kainą pagal tiekėjo pateiktą PVM sąskaitą – faktūrą, ne vėliau kaip per 30 dienų nuo PVM sąskaitos – faktūros pateikimo dienos, kuri laikoma PVM sąskaitos – faktūros gavimo diena.
      III.1.3)Teisinė forma, kurią turi įgyti ūkio subjektų grupė, su kuria bus sudaryta sutartis:
      III.1.4)Kitos ypatingos sąlygos
      Sutarties vykdymui taikomos ypatingos sąlygos: ne
      III.2)Dalyvavimo sąlygos
      III.2.1)Informacija apie asmeninę ūkio subjekto padėtį, įskaitant reikalavimus, susijusius su įtraukimu į profesinius ar prekybos registrus
      Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams: 1. Tiekėjas (fizinis asmuo) ar tiekėjo (juridinio asmens) vadovas ar ūkinės bendrijos tikrasis narys (nariai), turintis (turintys) teisę juridinio asmens vardu sudaryti sandorį, ir buhalteris (buhalteriai) ar kitas (kiti) asmuo (asmenys), turintis (turintys) teisę surašyti ir pasirašyti tiekėjo apskaitos dokumentus, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo, dėl tiekėjo (juridinio asmens) per pastaruosius 5 metus nebuvo priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už dalyvavimą nusikalstamame susivienijime, jo organizavimą ar vadovavimą jam, už kyšininkavimą, tarpininko kyšininkavimą, papirkimą, sukčiavimą, kredito, paskolos ar tikslinės paramos panaudojimą ne pagal paskirtį ar nustatytą tvarką, kreditinį sukčiavimą, mokesčių nesumokėjimą, neteisingų duomenų apie pajamas, pelną ar turtą pateikimą, deklaracijos, ataskaitos ar kito dokumento nepateikimą, nusikalstamu būdu gauto turto įgijimą ar realizavimą, nusikalstamu būdu įgytų pinigų ar turto legalizavimą ir dėl kitų valstybių tiekėjų nėra priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už 31.3.2004 Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2004/18/EB dėl viešojo darbų, prekių ir paslaugų pirkimo sutarčių sudarymo tvarkos derinimo 45 straipsnio 1 dalyje išvardytuose Europos Sąjungos teisės aktuose apibrėžtus nusikaltimus.
      Išrašas iš teismo sprendimo arba Informatikos ir ryšių departamento prie Vidaus reikalų ministerijos ar valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentas, išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
      CVP IS priemonėmis pateikiamos skaitmeninės dokumentų kopijos.
      2.Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis, turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo už nusikalstamą bankrotą.
      Valstybės įmonės Registrų centras Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis, kad tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis (fizinis asmuo), turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo už nusikalstamą bankrotą (LR VPĮ 33 straipsnio 1 dalies 3 punktas) arba išrašas iš teismo sprendimo, arba Informatikos ir ryšių departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos išduota pažyma, kurią tiekėjui (juridiniam asmeniui) pateikė jo dalyvis (fizinis asmuo), turintis balsų daugumą dalyvių susirinkime, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos išduotas dokumentas. Dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
      LR VPĮ 33 straipsnio 1 dalies 3 punkto nuostata taikoma juridinio asmens dalyviui, kuris yra fizinis asmuo ir turi paprastą balsų daugumą (50 proc. + 1 balsas). Ši nuostata taikoma tik fiziniam asmeniui, nes Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 209 straipsnis už nusikalstamą bankrotą numato laisvės atėmimo bausmę, t. y. sankcijos pobūdis lemia, kad ji gali būti pritaikyta tik fiziniam asmeniui. Jeigu nei vienas juridinio asmens dalyvis neturi tokios balsų daugumos arba toks dalyvis yra juridinis asmuo, minėta pasiūlymo atmetimo sąlyga netaikoma.
      Tiekėjas, teikdamas pasiūlymą, turėtų pats patvirtinti, jog balsų daugumą turintis dalyvis yra juridinis asmuo arba kad paprastosios balsų daugumos neturi nei vienas akcininkas. Turėtų būti laikoma, jog tiekėjai, teikdami duomenis veikė sąžiningai ir pateikė realius bei teisingus duomenis, ir nereikalauti iš tiekėjų kokių nors papildomų dokumentų ar įrodymų. Tačiau, jei perkančioji organizacija įvertina pateiktus duomenis ir suabejoja dėl duomenų teisingumo, gali pati kreiptis į kompetentingas institucijas, prašydama iš jų informacijos apie tiekėją (LR VPĮ 33 straipsnio 4 dalis).
      CVP IS priemonėmis pateikiamos skaitmeninės dokumentų kopijos.
      3.Tiekėjas nėra bankrutavęs, nėra likviduojamas, nėra su kreditoriais sudaręs taikos sutarties (tiekėjo ir kreditorių susitarimo tęsti tiekėjo veiklą, kai tiekėjas prisiima tam tikrus įsipareigojimus, o kreditoriai sutinka savo reikalavimus atidėti, sumažinti ar jų atsisakyti) nėra sustabdęs ar apribojęs savo veiklos (arba jo padėtis pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus nėra tokia pati ar panaši), jam nėra iškelta restruktūrizavimo, bankroto byla arba nėra bankroto procesas vykdomas ne teismo tvarka, nėra inicijuotos priverstinio likvidavimo ar susitarimo su kreditoriais procedūros arba jam nėra vykdomos kitos analogiškos procedūros pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus.
      Pateikiama:
      1) Jeigu tiekėjas yra fizinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, jis pateikia Valstybės įmonės Registrų centro išduotą išrašą ar šios įmonės Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis nurodytoms aplinkybėms įrodyti, arba teismo išduotą išrašą iš teismo sprendimo, jei toks yra.
      Jeigu tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti šio kvalifikacijos reikalavimo 1 papunktyje nurodytų dokumentų. Perkančioji organizacija tikrina paskutinės pasiūlymų pateikimo termino dienos, nurodytos skelbime apie pirkimą, duomenis.
      Kitos valstybės tiekėjas, kuris yra fizinis arba juridinis asmuo, pateikia šalies, kurioje yra registruotas Tiekėjas, ar šalies, iš kurios jis atvyko, kompetentingos teismo ar viešojo administravimo institucijos išduotą pažymą.
      Nurodytas dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas.
      2) Tiekėjo deklaracija, patvirtinanti, kad tiekėjas nėra su kreditoriais sudaręs taikos sutarties, sustabdęs ar apribojęs savo veiklos, nesiekia priverstinio likvidavimo procedūros ar susitarimo su kreditoriais, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos išduotas dokumentas, patvirtinantis, kad tiekėjas nėra su kreditoriais sudaręs taikos sutarties, sustabdęs ar apribojęs savo veiklos, nesiekia priverstinio likvidavimo procedūros ar susitarimo su kreditoriais arba jo padėtis pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus nėra tokia pati ar panaši, arba priesaikos ar oficiali deklaracija, jei atitinkamoje šalyje neišduodamas minėtas dokumentas arba jis neapima visų keliamų klausimų (konkurso sąlygų priedas Nr. 2).
      CVP IS priemonėmis pateikiamos skaitmeninės dokumentų kopijos.
      4.Tiekėjas yra įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su mokesčių mokėjimu, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu pagal šalies, kurioje jis registruotas, ar šalies, kurioje yra Perkančioji organizacija, reikalavimus. Tiekėjas laikomas įvykdžiusiu įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu, jeigu jo neįvykdytų įsipareigojimų suma yra mažesnė kaip 50 EUR.
      Valstybės molesčių inspekcijos arba įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentas, išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.

      Jeigu tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti įrodančių dokumentų, susijusių su socialinio draudimo įmokų mokėjimu.Perkančioji organizacija tikrina viešai www.sodra.lt skelbiamus duomenis paskutinę pasiūlymų pateikimo dieną.Tuo atveju, jei dėl „Sodros“ informacinės sistemos techninių trikdžių paskutinę pasiūlymų pateikimo dieną Perkančioji organizacija neturės galimyės patikrinti neatlygintinai prieinamų duomenų apie tiekėją, ji turės teisę prašyti tirkėjo,pateikti nustatyta tvarka išduootą dokumentą, patvirtinantį atitiktįšiam kvalifikacijos reikalavimui už laikotarpįiki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos.

      Jeigu tiekėjas yra fizinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, pateikia Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos teritorinių skyrių ir kitų Valstybinio socialinio draudimo fondo įstaigų, susijusių su Valstybinio socialinio draudimo fondo administravimu, išduotą dokumentą, arba pateikia valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis. Kitos valstybės tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, pateikia šalies, kurioje jis yra registruotas kompetentingos valstybės institucijos išduotą pažymą. Dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas.
      CVP IS priemonėmis pateikiamos skaitmeninės dokumentų kopijos.
      III.2.2)Ekonominis ir finansinis pajėgumas
      Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams: Netaikoma.
      III.2.3)Techniniai pajėgumai
      Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams:
      1. Tiekėjo vadovo ar kito tiekėjo įgalioto atstovo parašu ir tiekėjo anspaudu patvirtintas per paskutinius 3 metus arba per laiką nuo įregistravimo dienos (jeigu tiekėjas vykdė veiklą trumpiau nei 3 metus) tiekėjo įvykdytų sutarčių sąrašas, nurodant paslaugų bendras sumas, datas ir gavėjus, neatsižvelgiant į tai, ar jie yra perkančiosios organizacijos ar ne. Įrodymui apie paslaugų suteikimą pateikiama: jei gavėjas buvo perkančioji organizacija – jos patvirtintą pažymą, jei gavėjas – ne perkančioji organizacija, – jo pažymą, o jos nesant – kandidato ar dalyvio deklaraciją.
      CVP IS priemonėmis pateikiamos skaitmeninės dokumentų kopijos.
      2. Pateikiamas galiojantis Nacionalinio akreditacijos biuro prie Ūkio ministerijos ar atitinkamos užsienio šalies institucijos išduotas (-i) dokumentas (-ai) (akreditavimo pažymėjimo ar kito dokumento tinkamai patvirtinta kopija).
      CVP IS priemonėmis pateikiamos skaitmeninės dokumentų kopijos.
      Minimalūs kriterijai, kuriuos atitikti gali būti reikalaujama:
      1.Tiekėjas per pastaruosius 3 metus arba per laiką nuo tiekėjo įregistravimo dienos (jeigu tiekėjas vykdė veiklą trumpiau nei 3 metus) turi būti įvykdęs ar vykdo vieną ar kelias kelių ir gatvių rekonstrukcijai, remontui naudojamų medžiagų laboratorinių bandymų paslaugų sutartį(is), kurios(ių)vertė ne mažesnė nei 31 500,00 EUR (trisdešimt vienas tūkstantis penki šimtai eurų), įskaitant PVM.
      Pastaba: jei tiekėjas teikia informaciją apie vykdomą sutartį, laikoma, kad jo patirtis atitinka keliamą reikalavimą, jei vykdomos sutarties įvykdyta dalis yra ne mažesnė nei reikalavime nustatyta suma.
      2.Tiekėjas privalo atitikti LST EN ISO/TEC 17025:2005 arba lygiaverčiio standarto reikalavimus ir būtų akredituotas teikti kelių ir gatvių rekonstravimo, remonto darbams naudojamų medžiagų laboratorinių bandymų paslaugas.
      III.2.4)Informacija apie rezervuotas sutartis
      III.3)Paslaugų sutartims taikomos specialios sąlygos
      III.3.1)Informacija apie tam tikrą profesiją
      Paslaugą gali teikti tik tam tikros profesijos asmenys: ne
      III.3.2)Už paslaugos teikimą atsakingi darbuotojai
      Juridiniai asmenys turėtų nurodyti už paslaugų teikimą atsakingų darbuotojų vardus ir pavardes bei profesinę kvalifikaciją: ne

      IV dalis: Procedūra

      IV.1)Procedūros tipas
      IV.1.1)Procedūros tipas
      Atvira procedūra
      IV.1.2)Subjektų, kurie bus pakviesti teikti pasiūlymus ar dalyvauti pirkimo procedūroje, skaičiaus apribojimai
      IV.1.3)Subjektų skaičiaus mažinimas derybų ar dialogo metu
      IV.2)Sutarties sudarymo kriterijai
      IV.2.1)Sutarties sudarymo kriterijai
      Mažiausia kaina
      IV.2.2)Informacija apie elektroninį aukcioną
      Bus rengiamas elektroninis aukcionas: ne
      IV.3)Administracinė informacija
      IV.3.1)Perkančiosios organizacijos priskirtas bylos numeris:
      IV.3.2)Ankstesnis(-i) skelbimas(-ai) apie tą pačią sutartį
      ne
      IV.3.3)Specifikacijų ir papildomų dokumentų ar aprašomojo dokumento gavimo sąlygos
      Prašymų pateikti dokumentus priėmimo ar susipažinimo su dokumentais terminas: 6.6.2017 - 17:00
      Dokumentai yra mokami: ne
      IV.3.4)Pasiūlymų ar paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje priėmimo terminas
      7.6.2017 - 09:00
      IV.3.5)Kvietimų teikti pasiūlymus ar dalyvauti pirkimo procedūroje išsiuntimo atrinktiems kandidatams data
      IV.3.6)Kalba(-os), kuria(-iomis) gali būti parengti pasiūlymai ar paraiškos dalyvauti pirkimo procedūroje
      lietuvių kalba.
      IV.3.7)Minimalus laikotarpis, per kurį dalyvis privalo užtikrinti pasiūlymo galiojimą
      dienomis: 90 (nuo nustatytos dienos, kurią priimami pasiūlymai)
      IV.3.8)Susipažinimo su pasiūlymais sąlygos
      Data: 7.6.2017 - 9:45

      Vieta:

      Kauno rajono savivaldybės administracija, Savanorių pr. 371, 49500 Kaunas, 220 kab.

       

      Asmenys, kuriems leidžiama dalyvauti susipažinimo su pasiūlymais procedūroje: taip
      Papildoma informacija apie įgaliotuosius asmenis ir susipažinimo su pasiūlymais procedūrą: Vokų su pasiūlymais atplėšimo procedūroje turi teisę dalyvauti visi pasiūlymus pateikę tiekėjai arba jų įgalioti asmenys.

      VI dalis: Papildoma informacija

      VI.1)Informacija apie periodiškumą
      Tai periodiškas viešasis pirkimas: ne
      VI.2)Informacija apie Europos Sąjungos fondus
      Sutartis yra susijusi su projektu ir (arba) programa, finansuojama Europos Sąjungos fondų lėšomis: ne
      VI.3)Papildoma informacija

      5.1. Pasiūlymas turi būti pateikiamas tik elektroninėmis priemonėmis, naudojant CVP IS, pasiekiamą adresu https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt Pasiūlymai, pateikiami popierine forma arba ne Perkančiosios organizacijos nurodytomis elektroninėmis priemonėmis, bus atmesti kaip neatitinkantys pirkimo dokumentų reikalavimų.

      VI.4)Skundų pateikimo procedūra
      VI.4.1)Už skundų pateikimo procedūrą atsakinga įstaiga
      VI.4.2)Skundų pateikimas
      Tiksli informacija apie skundų pateikimo terminą(-us): Tiekėjas, norėdamas iki pirkimo sutarties sudarymo ginčyti Perkančiosios organizacijos sprendimus ar veiksmus, turi pateikti pretenziją Perkančiajai organizacijai Viešųjų pirkimų įstatymo V skyriuje nustatyta tvarka. Pretenzija turi būti pateikta CVP IS priemonėmis. Perkančiosios organizacijos priimtas sprendimas gali būti skundžiamas teismui Viešųjų pirkimų įstatymo V skyriuje nustatyta tvarka. Perkančioji organizacija nagrinėja tik tas tiekėjų pretenzijas, kurios gautos iki pirkimo sutarties sudarymo dienos. Perkančioji organizacija, gavusi pretenziją, nedelsdama sustabdo pirkimo procedūrą, kol bus išnagrinėta ši pretenzija ir priimtas sprendimas.
      VI.4.3)Tarnyba, kuri gali suteikti informacijos apie skundų pateikimą
      VI.5)Šio skelbimo išsiuntimo data:
      21.4.2017
    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 25.04.2017
Zuletzt aktualisiert 25.04.2017
Wettbewerbs-ID 2-263198 Status Kostenpflichtig
Seitenaufrufe 54