loading
  • BE-2000 Antwerpen
  • 19.09.2017
  • Ausschreibung
  • (ID 2-269310)

Adviseur Mobiliteit


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Bewerbungsschluss 20.09.2017, 11:00 Bewerbungsschluss
    Schlusstermin für Unterlagen 19.09.2017, 11:00
    Verfahren Offenes Verfahren
    Gebäudetyp Verkehr
    Art der Leistung Objektplanung Verkehrsanlagen
    Sprache Niederländisch
    Aufgabe
    De opdracht omvat de volgende onderwerpen:
    * Definitief ontwerp:
    De opdracht heeft tot voorwerp het ondersteunen van de aanbestedende overheid en het ontwerp-team bij de opmaak van één of meerdere bestekken voor de bouw van de Oosterweelverbinding en eventueel andere werken, waaronder deze die deel uitmaken van het toekomstverbond, hoofdzakelijk in het volgende gebied:
    — de volledige structuur van wegen met verbindingsfunctie rond Antwerpen.
    — het onderliggend wegennet van de gemeenten en steden Antwerpen, Kruibeke, Beveren, Zwijndrecht, Aartselaar, Edegem, Mortsel, Borsbeek, Wommelgem, Wijnegem, Stabroek, Schoten, Brasschaat en Kapellen.
    Bij de studie van de mobiliteitsrandvoorwaarden voor het ontwerp van de definitieve infrastructuur worden verschillende deelprojecten onderscheiden:
    1) Toetsing detailontwerp Hoofdwegennet
    — Evaluatie van de weefbewegingen voor het finale ontwerp van de verschillende projecten met duidelijke opgave van het afwikkelingsniveau en de verwachte spitsintensiteiten en de restcapaciteit van elke weefzone afhankelijk van het afwikkelingsniveau.
    — Evaluatie van de terugslag van de files veroorzaakt door de meest kritieke zones op de bereikbaarheid van zowel de projecten als de andere hoofverkeersassen en stadsdelen en gemeenten.
    2) Onderliggend Wegennet
    — Aansluitingen rechteroever.
    — Aansluitingen linkeroever.
    De definitieve infrastructuur dient ontworpen te worden voor verkeersstromen in reguliere toestand zowel als voor calamiteitensituaties, rekening houdend met het voorziene tolconcept, maar voldoende flexibel om ook bij eventueel gewijzigd tolconcept de bijhorende verkeersvraag te kunnen voldoen. Bij het ontwerp zal in de mate van het mogelijke rekening gehouden worden met de sensitiviteit voor de impact van beleidskeuzes die dan op til zijn om het beleid hierover optimaal te kunnen informeren.
    1) Evaluatie van de doorstroming en de veiligheid van de aansluitingen op het onderliggend wegennet rechteroever en linkeroever.
    2) Opmaak bestek mobiliteit voor de bouwopdrachten.
    De opdrachtnemer zal onder meer de volgende knelpunten moeten beheersen:
    — Het omgaan met verschillende bronnen van gegevens over verkeersintensiteiten en bijkomende tellingen uitvoeren.
    — Het omgaan met verschillende resultaten afhankelijk van de gebruikte analysetechnieken
    — Het afwegen van het relatief belang van de verschillende verkeersstromen
    — Het vergelijken van verschillende scenario's voorstellen van een voorkeurscenario
    — De onzekerheden in de plannen voor de mobiliteitsinfrastructuur binnen en buiten het projectgebied
    — Bij het bepalen van de randvoorwaarden wordt geluisterd naar stakeholders, zoals bij voorbeeld de wegbeheerders, lokale besturen en het havenbedrijf
    * Evaluatie van de offertes voor de bouw van de Oosterweelverbinding
    Vergelijking van de verschillende offertes, met betrekking tot de mobiliteitsaspecten, ter ondersteuning van de aanbestedende overheid of haar rechtsopvolger bij de selectie van de kandidaten en de evaluatie van de ingediende offertes voor de bevraging(en) in het kader van de bouw van de Oosterweelverbinding.
    * Minder hinder
    De hinder tijdens de werken moet beperkt worden door het opleggen van minimumeisen met betrekking tot het garanderen van de bereikbaarheid van de verschillende stadsdelen en gemeenten; de doorstroming op het wegennet tijdens de werken; de invloed van de gewijzigde verkeersstromen op de leefbaarheid van de getroffen woongebieden en de verkeersveiligheid en door het gebruik van doelgerichte communicatie.
    De bereikbaarheid tijdens de werken dient gewaarborgd te worden met
    — maximale aandacht voor de veiligheid van weggebruikers, arbeiders en omwonenden;
    — minimale omrijfactoren en vertragingen voor alle weggebruikers, rekening houdende met het STOP-principe en de vergunbaarheid van omleidingen en tijdelijke infrastructuur;
    — minimale hinder voor de omwonenden rekening houdende met de categorisering van de wegen;
    — het opleggen van bepaalde eisen aan de uitvoeringstechnieken en fasering van de werken voor zover deze niet conflicteren met andere randvoorwaarden;
    — het optimaal communiceren met weggebruikers, bedrijven en omwonenden.
    De doorstroming dient voorzien te worden rekening houdende met
    — de categorisering van de wegen
    — de verwachte verkeersstromen
    — de bestaande toestand
    De doorstroming kan beïnvloed worden met het volledige gamma van beschikbare maatregelen, inclusief maar niet beperkt tot tijdelijke verhardingen, rijstrookbreedte, opstelstroken, aanpassingen aan de verkeerslichten en tijdelijke bruggen voor wagens of voor zachte weggebruikers.
    Bij alle randvoorwaarden en maatregelen is het imperatief dat de verkeersleefbaarheid en de verkeerveiligheid mee in acht worden genomen.
    Opmaak bestek Minder-hinder voor de verschillende bouwopdrachten.
    Opmaak draaiboek met minder-hindermaatregelen.
    Coördinatie met andere werken.
    Opmaak kaartmateriaal ter ondersteuning van overleg en communicatie met betrekking tot de hinder van de werken en de maatregelen.
    * Opvolging van de werken
    Aftoetsen van de planning, uitvoeringstechnieken en milderende maatregelen van de opdrachtnemers voor uitvoering der werken met het bestek, de stakeholders en de plaatselijke betrokkenen met betrekking tot Bereikbaarheid, Leefbaarheid en Veiligheid. Ondersteunen van de Communicatie hierover met aangepast kaartmateriaal en de invoer van de relevante gegevens in de hiervoor opgestelde databanken van de lokale en de Vlaamse overheid (wegenwerken.be; verkeerscentrum).
    Onvoorziene ontwerpwijzigingen evalueren.
    * Verkeersmodellen
    — Strategisch verkeersmodel
    Voor het ondersteunen van de ontwerpen, bepalen van de benodigde capaciteiten op de Oosterweelverbinding en de aansluitingen op het onderliggend wegennet en het inschatten van de milieueffecten zijn modelberekeningen noodzakelijk. De strategische prognoses worden na overleg door het Vlaams gewest in casu het verkeerscentrum opgemaakt.
    Het verkeerscentrum beheert het strategisch verkeersmodel voor de provincie Antwerpen en rekent de benodigde scenario's na overleg door in Cube Voyager. Zij levert aan de aanbestedende overheid de resultaten die de aanbestedende overheid nodig heeft om haar opdracht uit te voeren. Wat betreft het strategisch verkeersmodel bestaat de opdracht erin te toetsen dat elke nieuwe versie die het verkeerscentrum eventueel maakt rekening houdt met de laatste stand van zaken van het ontwerp Oosterweelverbinding en de relevante gebiedsontwikkelingen, waken over het effect van eventuele gewijzigde voorspellingen op het ontwerp, de tolinkomsten en de milieueffecten.
    — Dynamische verkeersmodellen
    Naast de strategische prognoses van het Vlaamse gewest beschikt de aanbestedende overheid ook over een Dynamisch Mesosimulatiemodel van de Kernstad Antwerpen (DMKA in Paramics) en een micromodel (VISSIM) van de Oosterweelverbinding (deel hoofdwegennet). Hiermee kunnen simulaties gemaakt worden om het beantwoorden van gedetailleerde vragen, de analyse van de verkeersafwikkeling en de optimalisatie van het wegontwerp te faciliteren.
    De dynamisch modellen zijn eigendom van de aanbestedende overheid en de opdrachtnemer zal deze modellen voor de aanbestedende overheid beheren in functie van de aansluitingen van de Oosterweelverbinding op het onderliggende wegennet en het verdere beslist beleid binnen de invloedssfeer van het model. De ontwerpuitgangspunten van de Oosterweel worden hiermee getoetst en verder geoptimaliseerd.
    Specifieke taken voor de opdrachtnemer:
    — Installeren van Paramics software updates zodanig dat de dynamische modellen steeds paraat staan om resultaten te produceren.
    — Update van de herkomst-bestemmingsmatrix aan een nieuwe versie van het strategisch model, met volledige calibratie en uitgebreide rapportering. Frequentie te bepalen door de aanbestedende overheid.
    — Update van het DMKA netwerk aan het nieuwe ontwerp van Oosterweelverbinding inclusief calibratie en rapportering.
    — Update van het DMKA netwerk aan andere aanpassingen van het beslist beleid inclusief calibratie en rapportering. De opdrachtnemer zal alle mogelijk gewenste wijzigingen aan het netwerk toetsen met de aanbestedende overheid. De aanpassingen aan het beslist beleid worden door de aanbestedende overheid bevestigd.
    a. DMKA — Paramics
    De invloedssfeer van dit model is begrensd door de R1 en volgende aansluitingen op het hoofdwegennet:
    — ASC Ekeren op A12
    — ASC Kleine Bareel op E19
    — ASC Kruibeke op E17
    — ASC Waaslandhaven-Oost op E34
    — Olympiadekruispunt
    Het model is gekalibreerd voor 2007 en voor 2020 op basis van de in 2010 beschikbare resultaten van het strategisch model van het verkeerscentrum. De aanbestedende overheid stelt ter beschikking: twee licenties Paramics en de nodige hardware om het model in de kantoren van de aanbestedende overheid te draaien.
    b. Microsimulatie VISSIM
    De aanbestedende overheid heeft een VISSIM simulatie opgemaakt van de Oosterweelverbinding om het ontwerp in meer detail te valideren. Binnen de voorliggende opdracht dient deze simulatie up-to-date gehouden te worden met het voortschrijdend inzicht.
    De opdrachtnemer zal zelf op eigen kosten instaan voor de nodige VISSIM licenties.
    Adresse des Bauherren BE-2000 Antwerpen
    TED Dokumenten-Nr. 241498-2017

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    • België-Antwerpen: Diensten voor technische ondersteuning

      2017/S 119-241498

      Aankondiging van een opdracht

      Diensten

      Richtlijn 2004/18/EG

      Afdeling I: Aanbestedende dienst

      I.1)Naam, adressen en contactpunt(en)

      Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel
      Rijnkaai 37
      Ter attentie van: Ir. Jeroen Van Houtte
      2000 Antwerpen
      België
      Telefoon: +32 32016554
      E-mail: MjIwVlFeW1FaGmJNWlRbYWBgUSxOTVlaYhpOUQ==

      Internetadres(sen):

      Adres van de aanbestedende dienst: www.bamnv.be

      Adres van het kopersprofiel: https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=276269

      Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen op het volgende adres: Hetzelfde adres als voor het/de hierboven vermelde contactpunt(en)

      Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op: Hetzelfde adres als voor het/de hierboven vermelde contactpunt(en)

      Inschrijvingen of aanvragen tot deelneming moeten worden ingediend bij: Hetzelfde adres als voor het/de hierboven vermelde contactpunt(en)

      I.2)Soort aanbestedende dienst
      Publiekrechtelijke instelling
      I.3)Hoofdactiviteit
      I.4)Gunning van de opdracht namens andere aanbestedende diensten

      Afdeling II: Voorwerp van de opdracht

      II.1)Beschrijving
      II.1.1)Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming:
      Adviseur Mobiliteit.
      II.1.2)Type opdracht en plaats van uitvoering van de werken, levering van de goederen of verlening van de diensten
      Diensten
      Dienstencategorie nr 12: Bouwkundige diensten; technische en geïntegreerde technische diensten; diensten van stedenbouw en landschapsarchitectuur; diensten voor aanverwante technische en wetenschappelijke advisering; diensten voor het uitvoeren van technische proeven en analyses

      NUTS-code BE211

      II.1.3)Inlichtingen over de overheidsopdracht, de raamovereenkomst of het dynamisch aankoopsysteem (DAS)
      De aankondiging betreft een overheidsopdracht
      II.1.4)Inlichtingen over de raamovereenkomst
      II.1.5)Korte beschrijving van de opdracht of de aankoop/aankopen
      De opdracht omvat de volgende onderwerpen:
      * Definitief ontwerp:
      De opdracht heeft tot voorwerp het ondersteunen van de aanbestedende overheid en het ontwerp-team bij de opmaak van één of meerdere bestekken voor de bouw van de Oosterweelverbinding en eventueel andere werken, waaronder deze die deel uitmaken van het toekomstverbond, hoofdzakelijk in het volgende gebied:
      — de volledige structuur van wegen met verbindingsfunctie rond Antwerpen.
      — het onderliggend wegennet van de gemeenten en steden Antwerpen, Kruibeke, Beveren, Zwijndrecht, Aartselaar, Edegem, Mortsel, Borsbeek, Wommelgem, Wijnegem, Stabroek, Schoten, Brasschaat en Kapellen.
      Bij de studie van de mobiliteitsrandvoorwaarden voor het ontwerp van de definitieve infrastructuur worden verschillende deelprojecten onderscheiden:
      1) Toetsing detailontwerp Hoofdwegennet
      — Evaluatie van de weefbewegingen voor het finale ontwerp van de verschillende projecten met duidelijke opgave van het afwikkelingsniveau en de verwachte spitsintensiteiten en de restcapaciteit van elke weefzone afhankelijk van het afwikkelingsniveau.
      — Evaluatie van de terugslag van de files veroorzaakt door de meest kritieke zones op de bereikbaarheid van zowel de projecten als de andere hoofverkeersassen en stadsdelen en gemeenten.
      2) Onderliggend Wegennet
      — Aansluitingen rechteroever.
      — Aansluitingen linkeroever.
      De definitieve infrastructuur dient ontworpen te worden voor verkeersstromen in reguliere toestand zowel als voor calamiteitensituaties, rekening houdend met het voorziene tolconcept, maar voldoende flexibel om ook bij eventueel gewijzigd tolconcept de bijhorende verkeersvraag te kunnen voldoen. Bij het ontwerp zal in de mate van het mogelijke rekening gehouden worden met de sensitiviteit voor de impact van beleidskeuzes die dan op til zijn om het beleid hierover optimaal te kunnen informeren.
      1) Evaluatie van de doorstroming en de veiligheid van de aansluitingen op het onderliggend wegennet rechteroever en linkeroever.
      2) Opmaak bestek mobiliteit voor de bouwopdrachten.
      De opdrachtnemer zal onder meer de volgende knelpunten moeten beheersen:
      — Het omgaan met verschillende bronnen van gegevens over verkeersintensiteiten en bijkomende tellingen uitvoeren.
      — Het omgaan met verschillende resultaten afhankelijk van de gebruikte analysetechnieken
      — Het afwegen van het relatief belang van de verschillende verkeersstromen
      — Het vergelijken van verschillende scenario's voorstellen van een voorkeurscenario
      — De onzekerheden in de plannen voor de mobiliteitsinfrastructuur binnen en buiten het projectgebied
      — Bij het bepalen van de randvoorwaarden wordt geluisterd naar stakeholders, zoals bij voorbeeld de wegbeheerders, lokale besturen en het havenbedrijf
      * Evaluatie van de offertes voor de bouw van de Oosterweelverbinding
      Vergelijking van de verschillende offertes, met betrekking tot de mobiliteitsaspecten, ter ondersteuning van de aanbestedende overheid of haar rechtsopvolger bij de selectie van de kandidaten en de evaluatie van de ingediende offertes voor de bevraging(en) in het kader van de bouw van de Oosterweelverbinding.
      * Minder hinder
      De hinder tijdens de werken moet beperkt worden door het opleggen van minimumeisen met betrekking tot het garanderen van de bereikbaarheid van de verschillende stadsdelen en gemeenten; de doorstroming op het wegennet tijdens de werken; de invloed van de gewijzigde verkeersstromen op de leefbaarheid van de getroffen woongebieden en de verkeersveiligheid en door het gebruik van doelgerichte communicatie.
      De bereikbaarheid tijdens de werken dient gewaarborgd te worden met
      — maximale aandacht voor de veiligheid van weggebruikers, arbeiders en omwonenden;
      — minimale omrijfactoren en vertragingen voor alle weggebruikers, rekening houdende met het STOP-principe en de vergunbaarheid van omleidingen en tijdelijke infrastructuur;
      — minimale hinder voor de omwonenden rekening houdende met de categorisering van de wegen;
      — het opleggen van bepaalde eisen aan de uitvoeringstechnieken en fasering van de werken voor zover deze niet conflicteren met andere randvoorwaarden;
      — het optimaal communiceren met weggebruikers, bedrijven en omwonenden.
      De doorstroming dient voorzien te worden rekening houdende met
      — de categorisering van de wegen
      — de verwachte verkeersstromen
      — de bestaande toestand
      De doorstroming kan beïnvloed worden met het volledige gamma van beschikbare maatregelen, inclusief maar niet beperkt tot tijdelijke verhardingen, rijstrookbreedte, opstelstroken, aanpassingen aan de verkeerslichten en tijdelijke bruggen voor wagens of voor zachte weggebruikers.
      Bij alle randvoorwaarden en maatregelen is het imperatief dat de verkeersleefbaarheid en de verkeerveiligheid mee in acht worden genomen.
      Opmaak bestek Minder-hinder voor de verschillende bouwopdrachten.
      Opmaak draaiboek met minder-hindermaatregelen.
      Coördinatie met andere werken.
      Opmaak kaartmateriaal ter ondersteuning van overleg en communicatie met betrekking tot de hinder van de werken en de maatregelen.
      * Opvolging van de werken
      Aftoetsen van de planning, uitvoeringstechnieken en milderende maatregelen van de opdrachtnemers voor uitvoering der werken met het bestek, de stakeholders en de plaatselijke betrokkenen met betrekking tot Bereikbaarheid, Leefbaarheid en Veiligheid. Ondersteunen van de Communicatie hierover met aangepast kaartmateriaal en de invoer van de relevante gegevens in de hiervoor opgestelde databanken van de lokale en de Vlaamse overheid (wegenwerken.be; verkeerscentrum).
      Onvoorziene ontwerpwijzigingen evalueren.
      * Verkeersmodellen
      — Strategisch verkeersmodel
      Voor het ondersteunen van de ontwerpen, bepalen van de benodigde capaciteiten op de Oosterweelverbinding en de aansluitingen op het onderliggend wegennet en het inschatten van de milieueffecten zijn modelberekeningen noodzakelijk. De strategische prognoses worden na overleg door het Vlaams gewest in casu het verkeerscentrum opgemaakt.
      Het verkeerscentrum beheert het strategisch verkeersmodel voor de provincie Antwerpen en rekent de benodigde scenario's na overleg door in Cube Voyager. Zij levert aan de aanbestedende overheid de resultaten die de aanbestedende overheid nodig heeft om haar opdracht uit te voeren. Wat betreft het strategisch verkeersmodel bestaat de opdracht erin te toetsen dat elke nieuwe versie die het verkeerscentrum eventueel maakt rekening houdt met de laatste stand van zaken van het ontwerp Oosterweelverbinding en de relevante gebiedsontwikkelingen, waken over het effect van eventuele gewijzigde voorspellingen op het ontwerp, de tolinkomsten en de milieueffecten.
      — Dynamische verkeersmodellen
      Naast de strategische prognoses van het Vlaamse gewest beschikt de aanbestedende overheid ook over een Dynamisch Mesosimulatiemodel van de Kernstad Antwerpen (DMKA in Paramics) en een micromodel (VISSIM) van de Oosterweelverbinding (deel hoofdwegennet). Hiermee kunnen simulaties gemaakt worden om het beantwoorden van gedetailleerde vragen, de analyse van de verkeersafwikkeling en de optimalisatie van het wegontwerp te faciliteren.
      De dynamisch modellen zijn eigendom van de aanbestedende overheid en de opdrachtnemer zal deze modellen voor de aanbestedende overheid beheren in functie van de aansluitingen van de Oosterweelverbinding op het onderliggende wegennet en het verdere beslist beleid binnen de invloedssfeer van het model. De ontwerpuitgangspunten van de Oosterweel worden hiermee getoetst en verder geoptimaliseerd.
      Specifieke taken voor de opdrachtnemer:
      — Installeren van Paramics software updates zodanig dat de dynamische modellen steeds paraat staan om resultaten te produceren.
      — Update van de herkomst-bestemmingsmatrix aan een nieuwe versie van het strategisch model, met volledige calibratie en uitgebreide rapportering. Frequentie te bepalen door de aanbestedende overheid.
      — Update van het DMKA netwerk aan het nieuwe ontwerp van Oosterweelverbinding inclusief calibratie en rapportering.
      — Update van het DMKA netwerk aan andere aanpassingen van het beslist beleid inclusief calibratie en rapportering. De opdrachtnemer zal alle mogelijk gewenste wijzigingen aan het netwerk toetsen met de aanbestedende overheid. De aanpassingen aan het beslist beleid worden door de aanbestedende overheid bevestigd.
      a. DMKA — Paramics
      De invloedssfeer van dit model is begrensd door de R1 en volgende aansluitingen op het hoofdwegennet:
      — ASC Ekeren op A12
      — ASC Kleine Bareel op E19
      — ASC Kruibeke op E17
      — ASC Waaslandhaven-Oost op E34
      — Olympiadekruispunt
      Het model is gekalibreerd voor 2007 en voor 2020 op basis van de in 2010 beschikbare resultaten van het strategisch model van het verkeerscentrum. De aanbestedende overheid stelt ter beschikking: twee licenties Paramics en de nodige hardware om het model in de kantoren van de aanbestedende overheid te draaien.
      b. Microsimulatie VISSIM
      De aanbestedende overheid heeft een VISSIM simulatie opgemaakt van de Oosterweelverbinding om het ontwerp in meer detail te valideren. Binnen de voorliggende opdracht dient deze simulatie up-to-date gehouden te worden met het voortschrijdend inzicht.
      De opdrachtnemer zal zelf op eigen kosten instaan voor de nodige VISSIM licenties.
      II.1.6)CPV-classificatie (Gemeenschappelijke woordenlijst overheidsopdrachten)

      71336000

      II.1.7)Inlichtingen over de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA)
      II.1.8)Percelen
      Verdeling in percelen: neen
      II.1.9)Inlichtingen over varianten
      Varianten worden geaccepteerd: neen
      II.2)Hoeveelheid of omvang van de opdracht
      II.2.1)Totale hoeveelheid of omvang:
      II.2.2)Inlichtingen over opties
      II.2.3)Inlichtingen over verlengingen
      II.3)Duur van of uiterste termijn voor de voltooiing van de opdracht
      Periode in maanden: 48 (vanaf de gunning van de opdracht)

      Afdeling III: Juridische, economische, financiële en technische inlichtingen

      III.1)Voorwaarden met betrekking tot de opdracht
      III.1.1)Verlangde borgsommen en waarborgen:
      III.1.2)Belangrijkste financierings- en betalingsvoorwaarden en/of verwijzing naar de voorschriften dienaangaande:
      III.1.3)De vereiste rechtsvorm van de combinatie van ondernemers waaraan de opdracht wordt gegund:
      III.1.4)Ander bijzondere voorwaarden
      III.2)Voorwaarden voor deelneming
      III.2.1)Persoonlijke situatie van ondernemers, waaronder de vereisten in verband met de inschrijving in het beroeps- of handelsregister
      Inlichtingen en formaliteiten om na te gaan of aan de vereisten is voldaan: Art. 61 §4 KB Plaatsing — Uitsluitingscriteria
      Het loutere feit van de indiening van de offerte vanwege de inschrijver vormt zijn impliciete verklaring op erewoord dat hij zich niet in één van de uitsluitingsgevallen bevindt als bedoeld in de eerste en de tweede paragraaf van art. 61 KB Plaatsing.
      Art. 64 KB Plaatsing — Toegangsverbod
      Door in te schrijven op deze opdracht verklaart de inschrijver zich niet in een toestand van onverenigbaarheid zoals bedoeld in dit artikel te bevinden.
      III.2.2)Economische en financiële draagkracht
      Inlichtingen en formaliteiten om na te gaan of aan de vereisten is voldaan: Art. 67 KB Plaatsing — Financiële en economische draagkracht
      De inschrijvers tonen hun financiële en economische draagkracht aan door één of meer van de volgende documenten:
      — Een passende bankverklaring (conform bijlage 3 van het KB Plaatsing);
      — Een verklaring betreffende de totale omzet en de omzet betreffende de diensten waarover de opdracht gaat over de laatste 3 boekjaren.
      III.2.3)Vakbekwaamheid
      Inlichtingen en formaliteiten om na te gaan of aan de vereisten is voldaan:
      Art. 72 Technische bekwaamheid
      De inschrijvers tonen hun technische bekwaamheid aan door de volgende referentie(s):
      — Een lijst van de voornaamste diensten uitgevoerd tijdens de laatste 3 jaar, met vermelding van bedrag en datum en van de instantie waarvoor zij bestemd waren.
      — Opgave van de studie- en beroepskwalificaties van de dienstverlener en/of van het ondernemingskader en in het bijzonder van de verantwoordelijken voor de uitvoering van de opdracht.
      De coördinatie van de uitvoering van de opdracht ligt bij de opdrachtnemer.
      Enkel de inschrijvingen die op basis van de hierboven genoemde selectiecriteria voldoende gekwalificeerd geacht worden om de opdracht te kunnen uitvoeren, komen voor verder onderzoek in aanmerking.
      Eventuele minimumeisen:
      Klasse: N/A, Categorie: N/A.
      III.2.4)Informatie over voorbehouden opdrachten
      III.3)Voorwaarden betreffende een opdracht voor dienstverlening
      III.3.1)Inlichtingen over een bepaalde beroepsgroep
      III.3.2)Met de uitvoering van de dienstverleningsopdracht belast personeel

      Afdeling IV: Procedure

      IV.1)Type procedure
      IV.1.1)Type procedure
      Openbaar
      IV.1.2)Beperkingen op het aantal ondernemingen dat verzocht wordt in te schrijven of deel te nemen
      IV.1.3)Beperking van het aantal ondernemingen tijdens de onderhandeling of de dialoog
      IV.2)Gunningscriteria
      IV.2.1)Gunningscriteria

      Economisch meest voordelige inschrijving, gelet op de onderstaande criteria

      1. Prijsbepaling. Weging 60

      2. Garanties ingezette team voor goede uitvoering. Weging 30

      3. Kwaliteitsplan. Weging 10

       

      IV.2.2)Inlichtingen over de elektronische veiling
      Er wordt gebruik gemaakt van een elektronische veiling: neen
      IV.3)Administratieve inlichtingen
      IV.3.1)Referentienummer van het dossier bij de aanbestedende dienst:
      BAM-BAM 2017-010-F02_0
      IV.3.2)Eerdere bekendmaking(en) betreffende dezelfde opdracht
      IV.3.3)Voorwaarden voor de verkrijging van het bestek en aanvullende stukken of het beschrijvende document
      Termijn voor ontvangst van aanvragen voor documenten of voor toegang tot documenten: 19.9.2017 - 11:00
      IV.3.4)Termijn voor ontvangst van inschrijvingen of deelnemingsaanvragen
      20.9.2017 - 11:00
      IV.3.5)Datum van verzending van uitnodigingen tot inschrijving of deelneming aan geselecteerde gegadigden
      IV.3.6)Taal of talen die mogen worden gebruikt bij inschrijvingen of verzoeken tot deelneming
      Nederlands.
      IV.3.7)Minimumtermijn gedurende welke de inschrijver zijn inschrijving gestand moet doen
      dagen: 120 (vanaf de datum van ontvangst van de inschrijvingen)
      IV.3.8)Omstandigheden waarin de inschrijvingen worden geopend
      Datum: 20.9.2017 - 11:00

      Afdeling VI: Aanvullende inlichtingen

      VI.1)Inlichtingen over periodiciteit
      VI.2)Inlichtingen over middelen van de Europese Unie
      VI.3)Nadere inlichtingen

      Het bestek is gratis digitaal te verkrijgen door eenvoudige aanvraag op bovenvermeld correspondentieadres of door een mail aan MThiXWpnXWYmbllmYGdtbGxdOFpZZWZuJlpd

      VI.4)Beroepsprocedures
      VI.4.1)Voor beroepsprocedures bevoegde instantie

      Raad van State — afdeling bestuursrechtspraak
      Wetenschapsstraat 37
      1040 Brussel
      België
      E-mail: MThhZl5nOGpZWVxua2wlW2dma11sWWwmWl0=
      Internetadres: http://ww.raadvst-consetat.be

      VI.4.2)Instellen van beroep
      Precieze aanduiding van de termijn(en) voor het instellen van een beroep: In overeenstemming met artikel 14, 15 en 23 van de Belgische Wet van 17.6.2013 betreffende de motivering, de
      informatie en de rechtsmiddelen inzake overheidsopdrachten en bepaalde opdrachten voor werken, leveringen
      en diensten, zijn de volgende beroepsprocedures mogelijk:
      — Een verzoek tot nietigverklaring, binnen een termijn van 60 dagen;
      — Een verzoek tot schorsing (bij uiterst dringende noodzakelijkheid), binnen een termijn van 15 dagen.
      VI.4.3)Dienst waar inlichtingen over de beroepsprocedures kunnen worden verkregen

      Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel
      Rijnkaai 37
      2000 Antwerpen
      België
      E-mail: MTdaWmdbXmxtXl1iZ2A5W1pmZ28nW14=
      Telefoon: +32 32030030

      VI.5)Datum van verzending van deze aankondiging:
      21.6.2017
    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 26.06.2017
Zuletzt aktualisiert 26.06.2017
Wettbewerbs-ID 2-269310 Status Kostenpflichtig
Seitenaufrufe 34