loading
  • CZ-250 68 Řež
  • 06.01.2010
  • Ausschreibung
  • (ID 2-30708)

Projekčně inženýrská činnost pro etapu stavební povolení a výběr zhotovitele - Udržitelná energetika


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Bewerbungsschluss 06.01.2010, 10:00 Bewerbungsschluss
    Verfahren Offenes Verfahren
    Berufsgruppen Bauingenieurwesen
    Zulassungsbereich EWR, Welthandelsorganisation WTO
    Sprache Tschechisch
    Aufgabe
    Projekčně inženýrská činnost související s přípravou projektu "Udržitelná energetika" v Operačním programu Výzkum a vývoj pro inovace (Evropský fond pro regionální rozvoj ERDF).
    Leistungsumfang
    1) vypracování dokumentace pro stavební řízení + získání pravomocného stav. povolení, 2)vypracování dokumentace pro provedení staveb a dokumentace pro zadání staveb dodavatelům obsahující výkaz výměr a materiálů, 3) spolupráce při provádění stavby a výkon autorského dozoru Uveďte předpokládanou hodnotu bez DPH: 30 000 000 CZK.
    Projektadresse CZ-250 68 Řež
    TED Dokumenten-Nr. 341148-2009

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    • BEKANNTMACHUNG Dienstleistungsauftrag

      ABSCHNITT I: ÖFFENTLICHER AUFTRAGGEBER

      I.1) NAME, ADRESSEN UND KONTAKTSTELLE(N): Centrum výzkumu Řež s.r.o., Husinec - Řež č.p. 130, Kontakt Husinec - Řež č.p. 130, z. Hd. von Ing. Pavel Holoubek, CZ-250 68 Řež. Tel. +420 266173187. E-Mail: MjEwZldsW2IkXmViZWtYW2E2WWxoW3AkWXA=. Internet-Adresse(n): Hauptadresse des Auftraggebers: www.nri.cz. Weitere Auskünfte erteilen: die oben genannten Kontaktstellen. Verdingungs-/Ausschreibungs- und ergänzende Unterlagen (einschließlich Unterlagen für den wettbewerblichen Dialog und ein dynamisches Beschaffungssystem) sind erhältlich bei: den oben genannten Kontaktstellen. Angebote/Teilnahmeanträge sind zu richten an: die oben genannten Kontaktstellen.

      II.1) BESCHREIBUNG

      II.1.6) Gemeinsames Vokabular für öffentliche Aufträge (CPV): 71322000. Beschreibung: Technische Planungsleistungen im Tief- und Hochbau.

      ABSCHNITT IV: VERFAHREN

      IV.3) VERWALTUNGSINFORMATIONEN

      IV.3.3) Bedingungen für den Erhalt von Verdingungs-/Ausschreibungs- und ergänzenden Unterlagen bzw. der Beschreibung: Schlusstermin für die Anforderung von oder Einsicht in Unterlagen: 6.1.2010 - 10:00.

      IV.3.4) Schlusstermin für den Eingang der Angebote bzw. Teilnahmeanträge: 6.1.2010 - 10:00.

      IV.3.6) Sprache(n), in der (denen) Angebote oder Teilnahmeanträge verfasst werden können: Tschechisch.




      OZNÁMENÍ O ZAKÁZCE Služby ODDÍL I: VEŘEJNÝ ZADAVATEL

      I.1) NÁZEV, ADRESA A KONTAKTNÍ ÚDAJE: Centrum výzkumu Řež s.r.o., Husinec - Řež č.p. 130, Kontakt: Husinec - Řež č.p. 130, K rukám: Ing. Pavel Holoubek, CZ-250 68 Řež. Tel.: +420 266173187. E-mail: MjIwXE1iUVgaVFtYW2FOUVcsT2JeUWYaT2Y=. Internetová adresa: Obecná adresa veřejného zadavatele: www.nri.cz. Další informace lze získat: na výše uvedených kontaktních místech. Zadávací dokumentaci a další dokumenty (včetně dokumentů k soutěžnímu dialogu a k dynamickému nákupnímu systému) lze získat: na výše uvedených kontaktních místech. Nabídky či žádosti o účast musí být zaslány: na výše uvedená kontaktní místa.

      I.2)
      DRUH VEŘEJNÉHO ZADAVATELE A HLAVNÍ PŘEDMĚT ČINNOSTI:
      Jiný: Výzkumná organizace. Jiný: Věda a výzkum. Veřejný zadavatel zadává zakázku jménem jiných veřejných zadavatelů: ne.
      ODDÍL II: PŘEDMĚT ZAKÁZKY

      II.1) POPIS

      II.1.1) Název přidělený zakázce veřejným zadavatelem: Projekčně inženýrská činnost pro etapu stavební povolení a výběr zhotovitele.

      II.1.2) Druh zakázky a místo provádění stavebních prací, místo dodání nebo plnění: Služby. Kategorie služeb: č. 17. Hlavní místo plnění: Řež. Kód NUTS: CZ020.

      II.1.3) Toto oznámení se týká: Veřejné zakázky.

      II.1.5) Stručný popis zakázky: Projekčně inženýrská činnost související s přípravou projektu "Udržitelná energetika" v Operačním programu Výzkum a vývoj pro inovace (Evropský fond pro regionální rozvoj ERDF).

      II.1.6) Společný slovník pro veřejné zakázky (CPV): 71322000.

      II.1.7) Na zakázku se vztahuje Dohoda o veřejných zakázkách(GPA): Ano.

      II.1.8) Rozdělení zakázky na části: Ano. Nabídky by měly být předkládány pro: několik částí.

      II.1.9) Budou přijímány varianty: Ano.

      II.2) MNOŽSTVÍ NEBO ROZSAH ZAKÁZKY

      II.2.1) Celkové množství nebo rozsah: 1) vypracování dokumentace pro stavební řízení + získání pravomocného stav. povolení, 2)vypracování dokumentace pro provedení staveb a dokumentace pro zadání staveb dodavatelům obsahující výkaz výměr a materiálů, 3) spolupráce při provádění stavby a výkon autorského dozoru Uveďte předpokládanou hodnotu bez DPH: 30 000 000 CZK.

      II.3) DOBA TRVÁNÍ ZAKÁZKY NEBO LHŮTA PRO DOKONČENÍ: V měsících: 18 (ode dne zadání zakázky). INFORMACE O ČÁSTECH ZAKÁZKY ČÁST ZAKÁZKY č.
      1 NÁZEV: R1 - DSP Řež 1) STRUČNÝ POPIS: Vypracování dokumentace pro stavební řízení + získání pravomocného stavebního povolení v lokalitě Řež. 2) SPOLEČNÝ SLOVNÍK PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (CPV): 71322000. ČÁST ZAKÁZKY č.
      2 NÁZEV: R2 - DVZ Rež 1) STRUČNÝ POPIS: Vypracování dokumentace pro provedení staveb a dokumentace pro zadání staveb dodavatelům obsahující mimo jiné výkaz výměr a materiálů v lokalitě Řež. 2) SPOLEČNÝ SLOVNÍK PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (CPV): 71322000. ČÁST ZAKÁZKY č.
      3 NÁZEV: R3 - Autorský dozor Řež 1) STRUČNÝ POPIS: Spolupráce při provádění stavby a výkon autorského dozoru v lokalitě Řež. 2) SPOLEČNÝ SLOVNÍK PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (CPV): 71322000. ČÁST ZAKÁZKY č.
      4 NÁZEV: P1 - DSP Plzeň 1) STRUČNÝ POPIS: Vypracování dokumentace pro stavební řízení + získání pravomocného stavebního povolení v lokalitě Plzeň. 2) SPOLEČNÝ SLOVNÍK PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (CPV): 71322000. ČÁST ZAKÁZKY č.
      5 NÁZEV: P2 - DVZ Plzeň 1) STRUČNÝ POPIS: Vypracování dokumentace pro provedení staveb a dokumentace pro zadání staveb dodavatelům obsahující mimo jiné výkaz výměr a materiálů v lokalitě Plzeň. 2) SPOLEČNÝ SLOVNÍK PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (CPV): 71322000. ČÁST ZAKÁZKY č.
      6 NÁZEV: P3 Autorský dozor Plzeň 1) STRUČNÝ POPIS: Spolupráce při provádění stavby a výkon autorského dozoru v lokalitě Plzeň. 2) SPOLEČNÝ SLOVNÍK PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY (CPV): 71322000.
      ODDÍL III: PRÁVNÍ, EKONOMICKÉ, FINANČNÍ A TECHNICKÉ INFORMACE

      III.1) PODMÍNKY VZTAHUJÍCÍ SE K ZAKÁZCE

      III.1.1) Požadované zálohy a záruky: Pojistná smlouva na 5 000 000 CZK.

      III.1.2) Hlavní podmínky financování a platební podmínky a/nebo odkaz na příslušná ustanovení, která tyto podmínky upravují: Po dodání díla, resp jeho části.

      III.2) PODMÍNKY ÚČASTI

      III.2.1) Profesní kvalifikační předpoklady dodavatelů, včetně požadavků týkajících se registrace v profesních nebo jiných rejstřících: Informace a doklady nezbytné k posouzení, zda byly požadavky splněny: — výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence — doklad osvědčující odbornou způsobilost dodavatele nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje, je-li pro plnění veřejné zakázky nezbytná podle zvláštních právních předpisů (Například zákon č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, ve znění pozdějších předpisů.).

      III.2.2) Ekonomická a finanční způsobilost: Informace a doklady nezbytné k posouzení, zda byly požadavky splněny: — pojist. sml., pojištění odpov. za škodu způs. třetí osobě s limitem plnění min. 5 000 000 CZK — údaj o celkovém obratu dodavatele který za poslední účetní období činil min. 50 000 000 CZK bez DPH. Dodavatel předloží tyto údaje ve formě čestného prohlášení přičemž toto nesmí být učiněno. Minimální úroveň případně požadovaných norem: S datem starším než je datum oznámení veřejné zakázky a dále bude podepsáno osobou oprávnšnou za dodavatele jednat. — Čestné prohlášení podepsané staturátním zástupcem, že dodavatel není v konkursu nebo v likvidaci a není proti němu vedeno exekuční řízení.

      III.2.3) Technická způsobilost: Informace a doklady nezbytné k posouzení, zda byly požadavky splněny: — Doklad o zkuš. z obdob. nabídek (seznam min. 3 význam. služeb proj. a inž. činnost v posl. 5 letech v min. fin. rozsahu 15 000 000 CZK bez DPH za každou z dokladovaných služeb s celkovou hodnotou investičních nákladů každé z nich v min. výši 200 000 000 CZK bez DPH) — seznam techniků či technických útvarů, jež se budou podílet na plnění veřejné zakázky. Minimální úroveň případně požadovaných norem: — popis technického vybavení a opatření používaných dodavatelem k zajištění jakosti— Doklady o technické a odborné způsobilosti (například živnostenský list v originále nebo ověřené kopii, certifikát zkušebny, certifikát ISO, osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci dodavatele nebo vedoucích zaměstnanců apod.) — Doklad o certifikaci ISO 9001, nebo vyšší.

      III.3) PODMÍNKY VZTAHUJÍCÍ SE NA ZAKÁZKY NA SLUŽBY

      III.3.1) Poskytování dané služby je vyhrazeno určité profesi: Ne.

      III.3.2) Právnické osoby by měly uvést jména a profesní kvalifikace zaměstnanců odpovědných za provedení dané služby: Ano.
      ODDÍL IV: ŘÍZENÍ

      IV.1) DRUH ŘÍZENÍ

      IV.1.1) Druh řízení: Otevřené.

      IV.2) KRITÉRIA PRO ZADÁNÍ ZAKÁZKY

      IV.2.1) Kritéria pro zadání zakázky: Hospodářsky nejvýhodnější nabídka z hlediska kritérií uvedených níže:
      1. cena zakázky. Váha: 35.
      2. kvalita služeb. Váha: 20.
      3. termíny zhotovení díla. Váha: 15.
      4. doba záruky. Váha: 10.
      5. návrh sankcí. Váha: 10.
      6. zkušenosti s projektováním. Váha: 10.
      7. jaderných zařízení.

      IV.2.2) Bude použita elektronická aukce: Ne.

      IV.3) ADMINISTRATIVNÍ INFORMACE

      IV.3.3) Podmínky pro získání zadávací dokumentace a dalších dokumentů nebo dokumentace soutěžního dialogu: Lhůta pro doručení žádostí o dokumentaci nebo pro přístup k dokumentům: 6.1.2010 - 10:00. Dokumentace za úplatu: ne.

      IV.3.4) Lhůta pro doručení nabídek nebo přijetí žádostí o účast: 6.1.2010 - 10:00.

      IV.3.5) Datum odeslání výzvy k podání nabídek nebo k účasti vybraným zájemcům: 27.11.2009.

      IV.3.6) Jazyk nebo jazyky, ve kterých mohou být nabídky nebo žádosti o účast vypracovány: Čeština.

      IV.3.7) Minimální doba, po kterou je uchazeč svou nabídkou vázán: Do: 22.7.2010.

      IV.3.8) Podmínky pro otevírání nabídek: Datum: 25.1.2010 - 10:00. Místo: CV Řež. Osoby, které jsou oprávněny být přítomny při otevírání nabídek: ano. 1 zplnomocněná osoba.
      ODDÍL VI: DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE

      VI.1) JDE O OPAKOVANOU ZAKÁZKU: Ne.

      VI.2) ZAKÁZKA SE VZTAHUJE K PROJEKTU NEBO PROGRAMU FINANCOVANÉMU Z PROSTŘEDKŮ SPOLEČENSTVÍ: Ano. Uveďte odkaz na tyto projekty či programy: OP VaVpI, ERDF.

      VI.5) DATUM ODESLÁNÍ TOHOTO OZNÁMENÍ: 30.11.2009.
    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 10.12.2009
Zuletzt aktualisiert 10.12.2009
Wettbewerbs-ID 2-30708 Status Kostenpflichtig
Seitenaufrufe 334