loading
  • RO-200769 Craiova
  • 25.05.2017
  • Ausschreibung
  • (ID 2-263111)

Servicii de proiectare pentru lucrari de investitii, SC/SA, racordare la RED in instalatii MT+JT si studii de dezvoltare in zona de activitate aferenta Distributie Energie Oltenia SA


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Bewerbungsschluss 26.05.2017, 12:00 Bewerbungsschluss
    Schlusstermin für Unterlagen 25.05.2017, 16:00
    Verfahren Verhandlungsverfahren
    Gebäudetyp Technische Infrastruktur
    Art der Leistung Objektplanung Ver-/ Entsorgung
    Sprache Rumänisch
    Aufgabe
    Servicii de proiectare pentru lucrari de investitii, SC/SA, racordare la RED in instalatii MT+JT si studii de dezvoltare in zona de activitate aferenta Distributie Energie Oltenia SA.
    Leistungsumfang
    Servicii de proiectare pentru lucrari de investitii, SC/SA, racordare la RED in instalatii MT+JT si studii de dezvoltare in zona de activitate aferenta Distributie Energie Oltenia SA.
    Valoarea estimată fără TVA: 26 611 400 RON
    Adresse des Bauherren RO-200769 Craiova
    TED Dokumenten-Nr. 153544-2017

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    • România-Craiova: Servicii de proiectare a sistemelor de energie electrică

      2017/S 079-153544

      Anunț de participare – utilități

      Servicii

      Directiva 2004/17/CE

      Secțiunea I: Entitatea contractantă

      I.1)Denumire, adrese și punct(e) de contact

      Distributie Energie Oltenia SA
      Calea Severinului nr. 97, parter, etajele 2, 3 si 4
      În atenția: Valentin Stanica
      200769 Craiova
      România
      Telefon: +40 372523365
      E-mail: MjE0aFNeV2BmW2AgZWZTYFtVUzJVV2wgZGE=
      Fax: +40 372523810

      Adresă (adrese) Internet:

      Adresa profilului cumpărătorului: www.e-licitatie.ro

      Alte informații pot fi obținute de la: Punctul (punctele) de contact menționat(e) anterior

      Caietul de sarcini și documente suplimentare (inclusiv documentele pentru sistemul de achiziție dinamic) pot fi obținute de la: Punctul (punctele) de contact menționat(e) anterior

      Ofertele sau cererile de participare trebuie trimise la: Punctul (punctele) de contact menționat(e) anterior

      I.2)Activitate principală
      Electricitate
      I.3)Atribuirea contractului în numele altor entități contractante

      Secțiunea II: Obiectul contractului

      II.1)Descriere
      II.1.1)Denumirea atribuită contractului de entitatea contractantă:
      Servicii de proiectare pentru lucrari de investitii, SC/SA, racordare la RED in instalatii MT+JT si studii de dezvoltare in zona de activitate aferenta Distributie Energie Oltenia SA.
      II.1.2)Tipul contractului și locul de executare a lucrărilor, de livrare a produselor sau de prestare a serviciilor
      Servicii
      Locul principal de executare a lucrărilor, de livrare sau de prestare: Zona Oltenia, jud. Dolj, Arges, Valcea, Gorj, Olt, Mehdinti, Teleorman.

      Cod NUTS RO41

      II.1.3)Informații privind contractul de achiziții publice, acordul-cadru sau sistemul de achiziție dinamic (SAD)
      Anunțul implică încheierea unui acord-cadru
      II.1.4)Informații privind acordul-cadru
      Acord-cadru cu un singur operator economic

      Durata acordului-cadru

      Durata în luni: 24

      Valoarea totală estimată a achizițiilor pentru întreaga durată a acordului-cadru

      Valoarea estimată fără TVA: 26 611 400 RON
      Frecvența și valoarea contractelor care urmează să fie atribuite: Frecventa si valoarea contractelor ce vor fi atribuite: durata acordului-cadru de prestari servicii este de 24 luni frecventa de atribuire a contractelor subsecvente: un contract subsecvent/ saptamana cantitatile minime si maxime ale acordului-cadru, precum si ale unui singur contract subsecvent se regasesc in caietul de sarcini cap 3.1. Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent care urmeaza sa fie atribuit pe durata acordului-cadru este de 597 500 RON.
      II.1.5)Descrierea succintă a contractului sau a achiziției/achizițiilor:
      Servicii de proiectare pentru lucrari de investitii, SC/SA, racordare la RED in instalatii MT+JT si studii de dezvoltare in zona de activitate aferenta Distributie Energie Oltenia SA.
      II.1.6)Clasificare CPV (Vocabularul comun privind achizițiile publice)

      71323100

      II.1.7)Informații despre Acordul privind achizițiile publice (AAP)
      Contractul intră sub incidența Acordului privind achizițiile publice (AAP): da
      II.1.8)Informații privind loturile
      Contractul este împărțit în loturi: nu
      II.1.9)Informații privind variantele
      Vor fi acceptate variante: nu
      II.2)Cantitatea sau domeniul contractului
      II.2.1)Cantitatea totală sau domeniul:
      Servicii de proiectare pentru lucrari de investitii, SC/SA, racordare la RED in instalatii MT+JT si studii de dezvoltare in zona de activitate aferenta Distributie Energie Oltenia SA.
      Valoarea estimată fără TVA: 26 611 400 RON
      II.2.2)Informații privind opțiunile
      Opțiuni: nu
      II.2.3)Informații privind reînnoirile
      II.3)Durata contractului sau termenul de finalizare
      Durata în luni: 24 (de la data atribuirii contractului)

      Secțiunea III: Informații juridice, economice, financiare și tehnice

      III.1)Condiții referitoare la contract
      III.1.1)Depozite și garanții solicitate:
      Cuantumul garantiei de participare: 5 900 RON. Perioada de valabilitate a garantiei de participare: 180 zile de la data limita de depunere a ofertelor; Garantia de participare se poate constitui prin virament bancar in contul: RO03BRDE170SV26689741700 BRD Suc. Craiova, cont care nu este purtator de dobanda, sau printr-un orice alt instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara sau de o societate de asigurari, care se prezinta in cuantumul si pentru perioada prevazuta in documentatia de atribuire. Echivalenta leu/alta valuta este cursul BNR la data publicarii anuntului de participare. Dovada constituirii garantiei de participare trebuie sa fie prezentata pana la data si ora limita de depunere a ofertelor (tehnica si financiara). Se va constitui garantia de buna executie pentru fiecare contract subsecvent, reprezentând 10 % din pretul contractului subsecvent (fara TVA). Garantia de buna executie se constituie în termen de cel mult 5 zile lucratoare de la data încheierii contractului subsecvent printr-una din urmatoarele modalitati: printr-un instrument de garantare emis în conditiile legii în favoarea achizitorului de o societate bancara sau de o societate de asigurari, care devine anexa la contract, sau daca partile convin prin retineri succesive din valorile facturilor acceptate la plata, sau prin plata în contul Distributie Energie Oltenia SA nr. RO03BRDE170SV26689741700 deschis la BRD Sucursala Craiova, cont care nu este purtator de dobânda;
      III.1.2)Principalele condiții de finanțare și modalități de plată și/sau trimitere la dispozițiile relevante care le reglementează:
      Plata se va efectua din Fonduri proprii prin virament bancar.
      III.1.3)Forma juridică pe care o va lua grupul de operatori economici căruia i se atribuie contractul:
      Asociere conform art. 66. din Legea privind achizitiile sectoriale nr. 99/2016.
      III.1.4)Alte condiții speciale:
      Executarea contractului este supusă unor condiții speciale: nu
      III.2)Condiții de participare
      III.2.1)Situația personală a operatorilor economici, inclusiv cerințele referitoare la înscrierea în registrul comerțului sau al profesiei
      Informații și formalități necesare pentru evaluarea respectării cerințelor: 1. Neincadrarea operatorilor economici si daca exista, tertului/tertilor sustinator/sustinatori si/sau subcontractantului/subcontractantilor, in prevederile art. 177, 178, 180 din Legea privind achizitiile sectoriale nr. 99/2016.
      Modalitatea prin care poate fi demonstrata indeplinirea cerintei: completarea DUAE. Documentele justificative prin care se demonstreaza indeplinirea tuturor criteriilor de calificare si selectie in conformitate cu informatiile cuprinse in DUAE, vor fi solicitate tuturor candidatilor selectati inainte de transmiterea invitatiei pentru etapa a doua a procedurii de atribuire, dupa cum urmeaza:
      a) Cazier judiciar al operatorului economic (si daca exista, tertului/tertilor sustinator/sustinatori si/sau subcontractantului/subcontractantilor) si al membrilor organului de administrare, de conducere sau de supraveghere al respectivului operator economic (si daca exista, tertului/tertilor sustinator/sustinatori si/sau subcontractantului/subcontractantilor), sau a celor care au putere de reprezentare,de decizie sau de control in cadrul acestuia, asa cum rezulta din Certificatul Constatator emis de ORC/actul constitutiv, valabil la data depunerii acestuia.
      b) Certificate constatatoare privind plata impozitelor, taxelor sau a contributiilor la bugetul general consolidat (buget de stat, buget local) din care sa rezulte ca nu are datorii restante la data prezentarii – se vor prezenta de catre operatorul economic (si daca exista, terti/terti sustinator/sustinatori si/sau subcontractant/subcontractanti)
      c) Dupa caz, documente prin care se demonstreaza faptul ca operatorul economic (si daca exista, tertul/tertii sustinator/sustinatori si/sau subcontractantul/subcontractantii) poate/pot beneficia de derogarile prevazute la art. 179 alin. 2, art. 180 alin. 2, art. 184 din Legea privind achizitiile sectoriale nr. 99/2016.
      d) Alte documente edificatoare, dupa caz
      e) Pentru operatorul economic (si daca exista, tertul/tertii sustinator/sustinatori si/sau subcontractantul/subcontractantii), persoana/peroane juridica/juridice straina/straine se accepta orice documente considerate edificatoare în tara de origine sau în tara în care acesta/acestia este/sunt stabilit/stabiliti, cum ar fi certificate, caziere judiciare sau alte documente echivalente emise de autoritati competente din tara respectiva, insotite de traducere autorizata in limba romana.
      Documentele justificative pot fi prezentate in oricare din formele: original, copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „Conform cu originalul”. Pentru documentele emise in alta limba decat cea romana se impune prezentarea lor in original insotita de traducerea autorizata in limba romana.
      2. Neincadrarea operatorilor economici si daca exista, tertului/tertilor sustinator/sustinatori si/sau subcontractantului/subcontractantilor, in prevederile art. 73 din Legea privind achizitiile sectoriale nr. 99/2016.
      In conformitate cu art. 76 din Legea 99/2016, persoanele ce detin functii de decizie in cadrul entitatii contractante sunt: Ion Dobrescu – presedinte al Directoratului; Ion-Eugen Butoarca – director Executiv-membru al Directoratului; Zorel-Cristinel Tita –director Directia Administrativa Financiara – membru al Directoratului; Miron Alba – director Directia Strategie si Dezvoltare Active, Silviu Zamfirache-manager Departament Strategie si Dezvoltare Active – presedinte al Comisiei de Evaluare, Otilia Stoica – sef Serviciu SMAD Unitate Centrala – membru al comisiei de evaluare; Constantin Leanca – Compartiment Achizitii - membru al Comisiei de evaluare; Corneliu-Dan Dascalu - sef SMAD Craiova-membru al Comisiei de Evaluare; Alin Popa – sef Serviciu Strategie – Membru al Comisiei de Evaluare; Danut-Vasile Petcan – sef SMAD Pitesti – Expert cooptat; Ioan Radu – sef SMAD Targu-Jiu – expert cooptat; Constantin Stoian – sef SMAD Ramnicu Valcea – expert cooptat; Viorel Catana - manager Departament Achizitii - expert cooptat, Monica Daniela Stanca – manager Achizitii Servicii - expert cooptat, Valentin Nicolae Stanica – specialist achizitii – expert cooptat.
      Modalitatea prin care poate fi demonstrata indeplinirea cerintei: completarea DUAE si Declaratia privind neincadrarea in situatiile prevazutela art. 73 din Legea nr. 99/2016 (Formular conflict interese) – se va prezenta odata cu depunerea DUAE. 
      1. Persoanele juridice romane: Certificat Constatator emis de Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalele teritoriale, conf. Legii 26/1990. Informatiile cuprinse in Certificatul Constatator trebuie sa fie reale/actuale la data prezentarii. Din Certificatul Constatator trebuie sa rezulte obiectul de activitate al respectivului operatorul economic. Obiectul contractului ce urmeaza a fi atribuit trebuie sa aiba corespondent in codul CAEN din Certificatul Constatator emis de ORC.
      Persoanele juridice straine: Documente edificatoare, insotite de traducerea autorizata in limba romana, care sa dovedeasca forma de inregistrare ca persoana juridica si, dupa caz, de atestare ori apartenenta din punct de vedere profesional, in conformitate cu prevederile legale din tara in care operatorul economic este rezident. Informatiile cuprinse in documentele prezentate trebuie sa fie reale/actuale la data prezentarii. Din acestea trebuie sa rezulte ca obiectul de activitate al operatorul economic este similar cu obiectul supus prezentei achizitii.
      2. Autorizari/atestate specifice contractului, conform art. 1, art. 7 si art. 8 lit. e) si i) din Ordinul nr. 45/2016 al ANRE privind aprobarea Regulamentului pentru atestarea operatorilor economici care proiecteaza, executa si verifica instalatii electrice:
      — Atestat ANRE tip C1A – proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV – 20 kV, posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV, statii de medie tensiune, precum si partea electrica de medie tensiune a statiilor de inalta tensiune;
      Cerintele se considera îndeplinite în cazul asocierii/subcontractarii daca asociatul/subcontractantul detine atestatul/autorizatia solicitate, cu conditia ca acesta sa presteze partea din contract pentru care este solicitat atestatul/autorizatia (art. 58 din HG 394/2016).
      Persoanele juridice straine inregistrate intr-o tara membra UE/SEE/Elvetia trebuie sa prezinte confirmarea emisa de ANRE prin care i se recunoaste dreptul de a presta servicii transfrontaliere in Romania (art. 4 alin. 1 din Ordinul ANRE 45/2016). Persoanele juridice straine inregistrate intr-un alt stat decat Elvetia sau int-un stat care nu este membru al UE/SEE trebuie sa prezinte atestatele solicitate emise de ANRE in conformitate cu art. 4 alin. 3 din Ordinul ANRE 45/2016
      Modalitate prin care poate fi demonstrata îndeplinirea cerintei: se va completa DUAE de catre operatorii economici participanti la procedura de atribuire cu informatiile aferente situatiei lor. Documentele justificative prin care se demonstreaza indeplinirea tuturor criteriilor de calificare si selectie in conformitate cu informatiile cuprinse in DUAE vor fi solicitate tuturor condidatilor selectati inainte de transmiterea invitatiei pentru etapa a doua a procedurii de atribuire dupa cum urmeaza:atestate/ autorizatii care sa certifice indeplinirea cerintelor.
      Documentele justificative pot fi prezentate in oricare din formele: original, copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul”. Pentru documentele emise in alta limba decat cea romana se impune prezentarea lor in oricare din formele :original, copie legalizata, copie lizibila cu mentiunea „conform cu originalul” insotita de traducerea autorizata in limba romana.
      III.2.2)Capacitatea economică și financiară
      Informații și formalități necesare pentru evaluarea respectării cerințelor: Cifra de afaceri globala, medie anuala pentru ultimele 3 exercitii financiare încheiate (2013, 2014, 2015), trebuie sa fie de minim: 597 500 RON (la nivelul celui mai mare contract subsecvent) Pentru echivalenta se va tine cont de cursul mediu anual leu/valuta comunicat de BNR.
      Modalitatea de indeplinire.
      Se va completa DUAE. Documentele justificative prin care se demonstreaza indeplinirea acestei cerinte, vor fi solicitate tuturor candidatilor selectati (inclusiv pentru asociati/terti sustinatori) inainte de transmiterea invitatiei pentru etapa a doua a procedurii de atribuire. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE sunt: – situatiile financiare sau extrase din situatiile financiare, in cazul in care publicarea situatiilor financiare este prevazuta de legislatia tarii in care este stabilit operatorul economic ori a altor documente adecvate emise de organisme specializate care confirma nivelul cifrei de afaceri inscris in DUAE. Pentru echivalenta se va tine cont de cursul mediu anual leu/valuta comunicat de BNR, pentru fiecare an in parte.
      In cazul unei sustineri de terta parte, odata cu DUAE se va prezenta si angajamentul ferm al tertului sustinator din care sa rezulte modul efectiv in care tertul sustinator va asigura indeplinirea angajamentului sau, dupa caz, acordul de subcontractare si/sau acordul de asociere.
      III.2.3)Capacitatea tehnică
      Informații și formalități necesare pentru evaluarea respectării cerințelor: Cerinta nr. 1 Lista principalelor servicii similare de proiectare pentru fazele de proiectare pentru nivelul de tensiune MT&JT: SS, SA/SC, SF, PT, CS, si respectiv pentru ridicari topo, GIS, prestate in cursul unei perioade care acopera cel mult ultimii 3 ani, cu o valoare cumulata egala sau mai mare decat: 597 500 RON (valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent).
      Se solicita experienta similara pentru fazele de proiectare (SS, SA/SC, SF, PT+CS) si respectiv ridicari topo si GIS, tinand cont de reglementarea lor distincta (Ordin ANRE nr. 102/2015, Ordin ANRE 25/2016, Legea nr. 50/1991, HG nr. 907/2016) precum si de nivelul de complexitate diferit ce impune operatorului economic care proiecteaza cunostinte temeinice si certificari atat pentru proiectarea instalatiilor electrice, cat si in domeniul proiectarii constructiilor civile/industriale.
      Modalitatea de indeplinire.
      Se va completa DUAE. Documentele justificative prin care se demonstreaza indeplinirea tuturor criteriilor de calificare si selectie in conformitate cu informatiile cuprinse in DUAE, vor fi solicitate tuturor condidatilor selectati inainte de transmiterea invitatiei pentru etapa a doua a procedurii de atribuire. Documentele justificative care probeazã îndeplinirea celor asumate prin completarea DUAE sunt certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de cãtre clientul privat beneficiar, care sa certifice prestarea serviciilor de proiectare pentru fazele de proiectare pentru nivelul de tensiune MT&JT: SS, SA/SC, SF, PT, CS, si respectiv pentru ridicari topo, GIS. Pentru contractele exprimate in alta valuta, la calculul echivalentei se va aplica cursul mediu anual leu/ alta valuta comunicat de BNR
      Cerinta 2 Informatii privind partea din contract pe care operatorul economic are, eventual, intentia sa o subcontracteze. În cazul subcontractarii – se va depune acordul de subcontractare, si propriul DUAE.
      Modalitatea de indeplinire
      Completare DUAE si se va prezenta formularul acord de subcontractare. Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate de catre subcontractant/subcontractanti prin completarea DUAE urmeaza a fi prezentate, la solicitarea entitatii contractante, de catre toti candidatii selectati inainte de transmiterea invitatiilor pentru etapa a doua a procedurii de atribuire.
      Cerinta 3 – Tert sustinator/asociere
      Informatii privind sustinerea de terta parte prntru indeplinirea cerintei privind capacitatea tehnica si/sau profesionala.
      Modalitatea de indeplinire.
      Se va completa DUAE, inclusiv de catre tertul sustinator si/sau asociat si se va prezenta formularul angajament de sustinere/acord de asociere (angajamentul de sustinere va fi insotit de documentele emise de terti din care rezulta modul efectiv in care se va materializa sustinerea acestora). Documentele justificative care probeaza îndeplinirea celor asumate de catre tert/terti sustinatori/asociat/asociati prin completarea DUAE urmeaza a fi prezentate, la solicitarea entitatii contractante, de catre toti candidatii selectati inainte de transmiterea invitatiilor pentru etapa a doua a procedurii de atribuire.
      Cerinta nr. 1 Documente care sa ateste implementarea unui sistem de management al calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001 sau echivalent.
      Modalitatea de indeplinire.
      Se va completa DUAE. Documentele justificative pentru sustinerea cerintei vor fi vor fi solicitate tuturor condidatilor selectati inainte de transmiterea invitatiei pentru etapa a doua a procedurii de atribuire, respectiv: certificat emis de un organism de certificare sau alte documente care probeaza in mod concludent indeplinirea cerintei, orice alte probe sau dovezi similare cu cele prevazute drept conditie pentru obtinerea unei certificari SREN ISO 9001/2008, valabile la data prezentarii. Pentru operatorii economici straini se vor prezenta documente echivalente insotite de traducerea autorizata in limba romana.
      III.2.4)Informații privind contractele rezervate
      III.3)Condiții specifice pentru contractele de servicii
      III.3.1)Informații privind o anumită profesie
      Prestarea serviciilor în cauză este rezervată unei anumite profesii: nu
      III.3.2)Personalul responsabil pentru prestarea serviciilor
      Persoanele juridice au obligația să indice numele și calificările profesionale ale membrilor personalului responsabili pentru prestarea serviciilor respective: nu

      Secțiunea IV: Procedură

      IV.1)Tipul procedurii
      IV.1.1)Tipul procedurii
      Negociere
      Au fost deja selectați candidați (dacă este aplicabil, în cazul anumitor tipuri de proceduri de negociere): nu
      IV.2)Criterii de atribuire
      IV.2.1)Criterii de atribuire
      Cel mai mic preț
      IV.2.2)Informații despre licitația electronică
      Se va organiza o licitație electronică: nu
      IV.3)Informații administrative
      IV.3.1)Numărul de referință atribuit dosarului de entitatea contractantă:
      IV.3.2)Publicare anterioară privind același contract
      nu
      IV.3.3)Condiții de obținere a caietului de sarcini și a documentelor suplimentare(cu excepția unui SAD)
      Termen limită pentru primirea cererilor de documente sau de acces la documente: 25.5.2017 - 16:00
      Documente contra cost: nu
      IV.3.4)Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
      26.5.2017 - 12:00
      IV.3.5)Limba sau limbile în care poate fi redactată oferta sau cererea de participare
      română.
      IV.3.6)Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să își mențină oferta
      IV.3.7)Condiții de deschidere a ofertelor
      Data: 26.5.2017 - 14:00
      Persoane autorizate să asiste la deschiderea ofertelor: nu

      Secțiunea VI: Informații complementare

      VI.1)Informații privind periodicitatea
      Această achiziție este periodică: nu
      VI.2)Informații despre fondurile Uniunii Europene
      Contractul se referă la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene: nu
      VI.3)Informații suplimentare:

      In vederea completarii DUAE operatorii economici interesati pot accesa unul din urmatoarele linkuri https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/espd/filter si/sau https://ec.europa.eu/tools/espd . Documentele justificative prin care se demonstreaza indeplinirea tuturor criteriilor de calificare si selectie in conformitate cu informatiile cuprinse in DUAE, vor fi solicitate tuturor condidatilor selectati inainte de transmiterea invitatiei pentru etapa a doua a procedurii de atribuire. La data, ora si locul de depunere a candidaturilor, prevazute in anuntul de participare, se vor depune solicitarea de participare inclusiv DUAE, Declaratia privind neîncadrarea în situatiile prevazute la art. 73 din Legea nr. 99/2016 (Formular conflict interese art. 73), urmand ca ofertele tehnico-financiare sa fie depuse, numai de candidatii calificati, dupa primirea invitatiei de participare la negociere. Numarul de operatori economici preconizat nu este limitativ. Entitatea contractanta nu doreste limitarea participantilor. Toti candidatii calificati vor fi invitati la negocieri. Negocierile se vor desfasura in runde succesive cu fiecare participant in parte pana cand oferta preliminara nu mai poate fi imbunatatita. Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta: 180 de zile de la data limita stabilita pentru depunere a ofertelor. Dovada constituirii garantiei de participare trebuie sa fie prezentata pana la data si ora limita de depunere a ofertelor (tehnica si financiara). Orice posibil ofertant are dreptul de a solicita clarificari despre elementele cuprinse in prezenta documentatie. Modificarea/ completarea Clauzelor contractuale obligatorii (obiectul si pretul contractului, durata contractului, documentele contractului, obligatiile principale ale partilor, sanctiuni pentru nerespectarea culpabila a obligatiilor) poate fi solicitata de catre posibilii ofertanti, motivat, doar in perioada clarificarilor referitoare la documentatia de atribuire asa cum este prevazuta la sectiunea I.1).

      VI.4)Căi de atac
      VI.4.1)Organismul competent pentru căile de atac

      Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor
      Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
      030084 Bucuresti
      România
      E-mail: MjEzYllZXFZYM1ZhZlYhZWI=
      Telefon: +40 213104641
      Adresă Internet: http://www.cnsc.ro
      Fax: +40 213104642 / +40 218900745

      VI.4.2)Utilizarea căilor de atac
      VI.4.3)Serviciul de la care se pot obține informații privind utilizarea căilor de atac

      Distributie Energie Oltenia SA
      Calea Severinului nr. 97, parter, etajele 2, 3 si 4
      200769 Craiova
      România
      E-mail: MTF1YGtkbXNobS1yc2BtaGJgP2JkeS1xbg==
      Telefon: +40 372523365
      Adresă Internet: Valentin Stanica
      Fax: +40 372523810

      VI.5)Data expedierii prezentului anunț:
      20.4.2017
    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 24.04.2017
Zuletzt aktualisiert 24.04.2017
Wettbewerbs-ID 2-263111 Status Kostenpflichtig
Seitenaufrufe 59