loading
  • LT-09311 Vilnius
  • 25.07.2017
  • Ausschreibung
  • (ID 2-269762)

330 kV oro linijos Lietuvos E-Vilnius rekonstravimo darbai


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Bewerbungsschluss 31.07.2017, 12:00 Bewerbungsschluss
    Schlusstermin für Unterlagen 25.07.2017, 11:00
    Verfahren Verhandlungsverfahren
    Gebäudetyp Technische Infrastruktur
    Art der Leistung Bauleistung / Technische Ausrüstung
    Sprache Litauisch
    Aufgabe
    330 kV oro linijos Lietuvos E-Vilnius rekonstravimas.
    Leistungsumfang
    Rangovas privalo atlikti geologinius, geodezinius tyrinėjimus, parengti topografinę nuotrauką ir kadastrinę bylą, vykdyti statinio projekto vykdymo priežiūrą, pagal techninius projektus parengti darbo projektus, reikalingus pagal Įstatymus arba būtinus Darbų projektavimui, tinkamam atlikimui, užbaigimui ir tinkamam funkcionavimui, gauti Įstatymų numatytus specialiuosius reikalavimus Darbų projektavimui ir vykdymui, parengti projektą, ištaisyti projektą pagal ekspertizės išvadas (kai ekspertizė yra būtina pagal Įstatymus), gauti visus reikalingus statybą leidžiančius dokumentus, statybos užbaigimo dokumentus ir leidimus eksploatuoti.
    Adresse des Bauherren LT-09311 Vilnius
    TED Dokumenten-Nr. 246391-2017

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    • Lietuva-Vilnius: Inžinerinių statinių, išskyrus tunelius, šachtas, požemines perėjas ir metro, statybos darbai

      2017/S 121-246391

      Skelbimas apie pirkimą. Komunalinės paslaugos

      Darbai

      Direktyva 2004/17/EB

      I dalis: Perkantysis subjektas

      I.1)Pavadinimas, adresas ir kontaktinis punktas(-ai)

      LITGRID AB
      302564383
      A. Juozapavičiaus g. 13
      Kam: Edita Vorožeikinienė
      LT-09311 Vilnius
      Lietuva
      Telefonas: +370 70702033
      El. paštas: MTFkY2hzYC1ga2hyYHRyamBoc2QsdW5xbnlkaGpobWhkbWQ/a2hzZnFoYy1kdA==

      Interneto adresas(-ai):

      Pagrindinis perkančiojo subjekto adresas: http://www.litgrid.eu

      Elektroninė prieiga prie informacijos: https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt

      Elektroninis pasiūlymų ir paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje teikimas: https://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt

      I.2)Pagrindinė veikla
      Elektros energija
      I.3)Sutarties sudarymas kitų perkančiųjų subjektų vardu
      Perkantysis subjektas perka kitų perkančiųjų subjektų vardu: ne

      II dalis: Sutarties objektas

      II.1)Aprašymas
      II.1.1)Pavadinimas, kurį perkantysis subjektas suteikė sutarčiai:
      330 kV oro linijos Lietuvos E-Vilnius rekonstravimo darbai.
      II.1.2)Sutarties tipas ir darbų atlikimo, prekių pristatymo ar paslaugų teikimo vieta
      Darbai
      Projektavimas ir atlikimas
      Pagrindinė darbų atlikimo, prekių pristatymo ar paslaugų teikimo vieta: Vilniaus m., Trakų raj., Elektrėnų savivaldybė.
      NUTS kodas 
      II.1.3)Informacija apie viešąją sutartį, preliminarųjį susitarimą arba dinaminę pirkimo sistemą (DPS)
      Skelbimas susijęs su viešąja sutartimi
      II.1.4)Informacija apie preliminarųjį susitarimą
      II.1.5)Trumpas sutarties ar pirkimo(-ų) aprašymas:
      330 kV oro linijos Lietuvos E-Vilnius rekonstravimas.
      II.1.6)Bendrasis viešųjų pirkimų žodynas (BVPŽ)

      4522200071320000

      II.1.7)Informacija apie Sutartį dėl viešųjų pirkimų (SVP)
      Ar sutarčiai taikoma Sutartis dėl viešųjų pirkimų (SVP)?: taip
      II.1.8)Informacija apie pirkimo dalis
      Ši sutartis padalyta į dalis: ne
      II.1.9)Informacija apie alternatyvius pasiūlymus
      Leidžiama pateikti alternatyvius pasiūlymus: ne
      II.2)Kiekis arba sutarties apimtis
      II.2.1)Visas kiekis ar visa apimtis:
      Rangovas privalo atlikti geologinius, geodezinius tyrinėjimus, parengti topografinę nuotrauką ir kadastrinę bylą, vykdyti statinio projekto vykdymo priežiūrą, pagal techninius projektus parengti darbo projektus, reikalingus pagal Įstatymus arba būtinus Darbų projektavimui, tinkamam atlikimui, užbaigimui ir tinkamam funkcionavimui, gauti Įstatymų numatytus specialiuosius reikalavimus Darbų projektavimui ir vykdymui, parengti projektą, ištaisyti projektą pagal ekspertizės išvadas (kai ekspertizė yra būtina pagal Įstatymus), gauti visus reikalingus statybą leidžiančius dokumentus, statybos užbaigimo dokumentus ir leidimus eksploatuoti.
      II.2.2)Informacija apie pasirinkimo galimybes
      Pasirinkimo galimybės: ne
      II.2.3)Informacija apie pratęsimus
      Ši sutartis gali būti pratęsta: ne
      II.3)Sutarties trukmė arba įvykdymo terminas
      Trukmė mėnesiais: 38 (nuo sutarties sudarymo)

      III dalis: Teisinė, ekonominė, finansinė ir techninė informacija

      III.1)Su sutartimi susijusios sąlygos
      III.1.1)Reikalaujami užstatai ir garantijos:
      Derybas laimėjęs Dalyvis iki Pirkimo sutarties sudarymo privalės pateikti Perkančiajai organizacijai priimtiną Pirkimo sutarties įvykdymo užtikrinimą – banko garantiją. Pirkimo sutarties įvykdymo užtikrinimo dydis – 10 proc. nuo Sutarties vertės be PVM.
      III.1.2)Pagrindinės finansavimo sąlygos ir atsiskaitymo tvarka bei (arba) nuorodos į atitinkamas jas reglamentuojančias nuostatas:
      Apmokama per 56 dienas.
      III.1.3)Teisinė forma, kurią turi įgyti ūkio subjektų grupė, su kuria bus sudaryta sutartis:
      III.1.4)Kitos ypatingos sąlygos:
      Sutarties vykdymui taikomos ypatingos sąlygos: ne
      III.2)Dalyvavimo sąlygos
      III.2.1)Informacija apie asmeninę ūkio subjekto padėtį, įskaitant reikalavimus, susijusius su įtraukimu į profesinius ar prekybos registrus
      Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams: 1. Tiekėjas nėra bankrutavęs, likviduojamas, su kreditoriais nėra sudaręs taikos sutarties, nėra sustabdęs ar apribojęs savo veiklos, arba jo padėtis pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus nėra tokia pati ar panaši. Jam nėra iškelta restruktūrizavimo, bankroto byla arba bankroto procesas nėra vykdomas ne teismo tvarka, neinicijuotos priverstinio likvidavimo ar susitarimo su kreditoriais procedūros arba jam nėra vykdomos analogiškos procedūros pagal šalies, kurioje jis registruotas, įstatymus.
      Pateikiama: 1) Lietuvoje registruotas Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, pateikia Valstybės įmonės Registrų centro išduotą išrašą ar šios įmonės Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis nurodytoms aplinkybėms įrodyti, arba teismo išduotą išrašą iš teismo sprendimo, jei toks yra. Pastaba: Jeigu Tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti jokių šį reikalavimą įrodančių dokumentų. Duomenys yra tikrinami Perkančiosios organizacijos paskutinę Paraiškų pateikimo termino dieną. Kitos valstybės Tiekėjas, kuris yra fizinis arba juridinis asmuo, pateikia šalies, kurioje yra registruotas Tiekėjas, ar šalies, iš kurios jis atvyko, kompetentingos teismo ar viešojo administravimo institucijos išduotą pažymą arba priesaikos ar oficialią deklaraciją, jei atitinkamoje šalyje neišduodamas minėtas dokumentas arba jis neapima visų keliamų klausimų.
      Dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 90 dienų iki Paraiškų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei Paraiškų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas.
      2) Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyta nustatytos formos Tiekėjo deklaracija. Dokumentas pateikiamas elektroninėje formoje.
      2. Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba Tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, vadovas ar ūkinės bendrijos tikrasis narys (nariai), turintis (turintys) teisę juridinio asmens vardu sudaryti sandorį, ir buhalteris (buhalteriai) ar kitas (kiti) asmuo (asmenys), turintis (turintys) teisę surašyti ir pasirašyti tiekėjo apskaitos dokumentus, turi neturėti neišnykusio ar nepanaikinto teistumo ir dėl tiekėjo (juridinio asmens) per pastaruosius 5 (penkerius) metus nebuvo priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už dalyvavimą nusikalstamame susivienijime, jo organizavimą ar vadovavimą jam, už kyšininkavimą, tarpininko kyšininkavimą, papirkimą, sukčiavimą, kredito, paskolos ar tikslinės paramos panaudojimą ne pagal paskirtį ar nustatytą tvarką, kreditinį sukčiavimą, mokesčių nesumokėjimą, neteisingų duomenų apie pajamas, pelną ar turtą pateikimą, deklaracijos, ataskaitos ar kito dokumento nepateikimą, nusikalstamu būdu gauto turto įgijimą ar realizavimą, nusikalstamu būdu įgytų pinigų ar turto legalizavimą. Dėl tiekėjo iš kitos valstybės nėra priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už 31.3.2004 Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2004/18/EB dėl viešojo darbų, prekių ir paslaugų pirkimo sutarčių sudarymo tvarkos derinimo 45 straipsnio 1 dalyje išvardytuose Europos Sąjungos teisės aktuose apibrėžtus nusikaltimus.
      Pateikiama: Teismo arba Informatikos ir ryšių departamento prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos išduoto dokumento ar VĮ Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduoto dokumento, patvirtinančio jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, arba jiems tolygaus užsienio šalies kompetentingos institucijos išduoto dokumento, patvirtinančio, kad Tiekėjas neturi šiame punkte nurodytų pažeidimų, skaitmeninė kopija. Dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip prieš 90 (devyniasdešimt) dienų iki Paraiškų pateikimo galutinio termino dienos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei Paraiškų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
      Vietoje nurodytų dokumentų užsienio šalies Tiekėjas gali pateikti kompetentingos užsienio institucijos pažymos, jei jos išduota pažyma patvirtina atitiktį nustatytiems reikalavimams, arba priesaikos ar oficialios deklaracijos, jei atitinkamoje šalyje neišduodamas minėtas dokumentas arba jis neapima visų keliamų klausimų, skaitmeninę kopiją.
      3. Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba Tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis, turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, turi neturėti neišnykusio ar nepanaikinto teistumo už nusikalstamą bankrotą.
      Pateikiama: Išrašas iš teismo sprendimo arba Informatikos ir ryšių departamento prie Vidaus reikalų ministerijos arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentas, išduotas ne anksčiau kaip 90 dienų iki Paraiškų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei Paraiškų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas. Pastaba: Ši nuostata taikoma tik fiziniam asmeniui. Jeigu tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis, turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, yra kitas juridinis asmuo, arba nei vienas juridinio asmens dalyvis neturi tokios balsų daugumos, tai toks tiekėjas neprivalo pateikti šiame punkte nurodytų dokumentų, tačiau turi patvirtinti, jog balsų daugumą turintis dalyvis yra juridinis asmuo arba kad paprastosios balsų daugumos neturi nei vienas akcininkas.
      4. Tiekėjas yra įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu pagal šalies, kurioje jis registruotas, ar šalies, kurioje yra perkančioji organizacija, reikalavimus. Tiekėjas laikomas įvykdžiusiu įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu, jeigu jo neįvykdytų įsipareigojimų suma yra mažesnė kaip 50 EUR.
      Lietuvos Respublikoje registruotas Tiekėjas pateikia:
      1) Valstybinės mokesčių inspekcijos teritorinio skyriaus išduotų pažymų apie įsipareigojimų įvykdymą valstybei ar valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduoto dokumento, patvirtinančio jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, skaitmenines kopijas;
      2) Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos teritorinių skyrių ir kitų Valstybinio socialinio draudimo fondo įstaigų, susijusių su Valstybinio socialinio draudimo fondo administravimu, išduoto dokumento skaitmeninę kopiją, ar valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduoto dokumento, patvirtinančio jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, skaitmeninę kopiją.
      Pastaba: 2 punkte nurodytus dokumentus pateikia tik Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje. Jeigu Tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti jokių šį reikalavimą įrodančių dokumentų. Duomenys yra tikrinami Perkančiosios organizacijos paskutinę Pasiūlymų pateikimo termino dieną.
      Kitos valstybės Tiekėjas, kuris yra fizinis arba juridinis asmuo, vietoje 1 ir 2 punktuose nurodytų dokumentų pateikia šalies, kurioje jis yra registruotas, kompetentingų valstybės institucijų išduotų pažymų skaitmenines kopijas.
      Visi nurodyti dokumentai turi būti išduoti ne anksčiau kaip 90 dienų iki Paraiškų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei Paraiškų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
      5. Tiekėjas nėra padaręs rimto profesinio pažeidimo, kurį perkančioji organizacija gali įrodyti bet kokiomis teisėtomis priemonėmis. Šiame punkte vartojama sąvoka „rimtas profesinis pažeidimas“ suprantama kaip profesinės etikos pažeidimas, kai nuo Tiekėjo pripažinimo nesilaikančiu profesinės etikos normų momento praėjo mažiau kaip vieni metai, arba kaip konkurencijos, darbo, darbuotojų saugos ir sveikatos, aplinkosaugos teisės aktų pažeidimas, už kurį Tiekėjui, kuris yra fizinis asmuo, yra paskirta administracinė nuobauda, o Tiekėjui, kuris yra juridinis asmuo, – ekonominė sankcija, nustatyta Lietuvos Respublikos įstatymuose, kai nuo sprendimo, kuriuo buvo paskirta ši sankcija, įsiteisėjimo dienos praėjo mažiau kaip vieni metai. Jeigu pirkime dalyvaujantis Tiekėjas, kuris yra juridinis asmuo, pažeidė Lietuvos Respublikos konkurencijos įstatymo 5 straipsnį, toks pažeidimas pagal šį punktą laikomas rimtu profesiniu pažeidimu, jeigu nuo sprendimo paskirti Lietuvos Respublikos konkurencijos įstatyme nustatytą ekonominę sankciją įsiteisėjimo dienos praėjo mažiau kaip 3 metai. Jeigu Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis, turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, yra pripažintas kaltu dėl tyčinio bankroto, kaip jis apibrėžtas Lietuvos Respublikos įmonių bankroto įstatyme, toks pažeidimas pagal šį punktą laikomas rimtu profesiniu pažeidimu, jeigu nuo teismo sprendimo įsiteisėjimo dienos praėjo mažiau kaip 3 metai.
      Pateikiama: Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyta nustatytos formos Tiekėjo deklaracija. Dokumentas pateikiamas elektroninėje formoje.
      6. Tiekėjas nuo 1.1.2016 nėra padaręs esminio pirkimo sutarties pažeidimo, dėl kurio buvo nutraukta pirkimo sutartis arba buvo priimtas ir įsiteisėjęs teismo sprendimas, kuriuo tenkinami perkančiosios organizacijos reikalavimai pripažinti pirkimo sutarties neįvykdymą ar netinkamą įvykdymą esminiu ir atlyginti dėl to patirtus nuostolius. Pateikiama: Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyta nustatytos formos Tiekėjo deklaracija. Dokumentas pateikiamas elektroninėje formoje.
      7. Tiekėjas turi teisę atlikti:
      a) elektrotechnikos darbus 330 kV įtampos skirstyklose:
      Reikalavimas pagal STR 1.01.03:2017
      statinių kategorija – ypatingieji statiniai;
      statinių grupė: elektros tinklai – perdavimo ir tiesioginių linijų elektros tinklai;
      b) geologinius, geodezinius tyrinėjimus;
      c) topografinės nuotraukos parengimo darbus;
      d) kadastrinės bylos parengimo darbus.
      Pateikiama: Atitinkamų institucijų išduotų kvalifikacijos atestatų, leidimų, sertifikatų, pažymėjimų arba Teisės pripažinimo pažyma suteikianti teisę atlikti šiame punkte nurodytus darbus, skaitmeninės kopijos
      Pastaba: Užsienio (t.y. Europos Sąjungos, Šveicarijos Konfederacijos arba valstybės, pasirašiusios Europos Ekonominės erdvės sutartį) Tiekėjai pateikia Tiekėjo registravimo valstybės kompetentingų institucijų išduotų atitinkamų atestatų, licencijų, leidimų ar kitų dokumentų bei Teisės pripažinimo pažymų skaitmenines kopijas.
      8. Tiekėjas turi teisę atlikti šiuos darbus 330 kV elektros (ar aukštesnės įtampos) perdavimo linijų:
      eksploatavimo ir/ar remonto darbus.
      Tiekėjas turi turėti teisę atlikti šiuos darbus 330 kV įtampos (ar aukštesnės įtampos) elektros skirstyklų ir pastočių: eksploatavimo ir/ar remonto darbus.
      Pateikiama: Valstybinės energetikos inspekcijos prie Lietuvos Respublikos energetikos ministerijos išduoto atestato arba pažymos apie užsienio įmonių kvalifikacijos įregistravimą skaitmeninė kopija.
      Jeigu bendrą paraišką pateikia jungtinės veiklos sutarties pagrindu susivienijusių Tiekėjų grupė, tai kvalifikacijos reikalavimus, nurodytus 1, 2, 3, 4, 5, 6 punktuose, turi atitikti kiekvienas jungtinės veiklos sutarties partneris. Kvalifikacijos reikalavimus, nurodytus 7 ir 8 punktuose, turi atitikti tas jungtinės veiklos sutarties partneris, kuris pagal pateikiamą jungtinės veiklos sutartį prisiima tokias prievoles (vykdytinus darbus) ir joms įgyvendinti (darbams atlikti) turi suteiktą teisę vykdyti 7 ir 8 punktuose nurodytus darbus. Pateikiamos dokumentų skaitmeninės kopijos.
      III.2.2)Ekonominis ir finansinis pajėgumas
      Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams: Tiekėjo vidutinės metinės visos veiklos pajamos per paskutiniuosius 3 finansinius metus arba nuo Tiekėjo įregistravimo dienos (jei Tiekėjas vykdė veiklą trumpiau nei 3 finansinius metus) turi būti ne mažesnės kaip 10 000 000 EUR. Pateikiama: Tiekėjo paskutinių 3 finansinių metų arba nuo Tiekėjo veiklos pradžios (jei Tiekėjas vykdė veiklą trumpiau nei 3 finansinius metus) pelno (nuostolio) ataskaitų skaitmeninės kopijos. Ne Lietuvoje registruotas Tiekėjas turi pateikti šalies, kurioje jis registruotas, atitinkamą dokumentą.
      Jeigu bendrą Paraišką pateikia jungtinės veiklos sutarties pagrindu susivienijusių Tiekėjų grupė, tai šį reikalavimą, turi atitikti visi jungtinės veiklos sutarties partneriai kartu, t. y. sumuojamos visų jungtinės veiklos sutarties partnerių vidutinės metinės visos veiklos pajamos.
      III.2.3)Techniniai pajėgumai
      Informacija ir formalumai, reikalingi norint įvertinti atitiktį reikalavimams: 1. Projektavimo darbų koordinavimui turi būti skiriamas:
      Tiekėjo specialistas kuriam vadovaujant (per paskutinius 5 metus) buvo sėkmingai (tinkamai ir laiku) parengtas 330 kV ar aukštesnės įtampos (dvigrandės metalinės) EPOL projektas ir pagal jį pastatyta EPOL. Pateikiama: 1) Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyto nustatytos formos vadovų (vadovaujančių specialistų, pirkimo sutarčiai įvykdyti) sąrašo skaitmeninė kopija;2) siūlomų specialistų pasirašyti sutikimai dalyvauti šiame pirkime ir vykdant pirkimo sutartį; 3) siūlomų specialistų gyvenimo aprašymus su atliktų objektų sąrašu.
      2. Konstrukcijų dalies projektavimo darbų koordinavimui turi būti skiriamas:
      Tiekėjo statinio konstrukcijų dalies specialistas-inžinierius, kuriam vadovaujant (per paskutinius 5 metus) buvo sėkmingai (tinkami ir laiku) parengtas 330 kV ar aukštesnės įtampos (dvigrandės metalinės) EPOL konstrukcijų dalies projektas ir pagal jį pastatyta EPOL.
      Pateikiama:1) Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyto nustatytos formos vadovų (vadovaujančių specialistų, pirkimo sutarčiai įvykdyti) sąrašo skaitmeninė kopija;
      2) siūlomų specialistų pasirašyti sutikimai dalyvauti šiame pirkime ir vykdant pirkimo sutartį;
      3) siūlomų specialistų gyvenimo aprašymus su atliktų objektų sąrašu.
      3. Darbų vadovavimui turi būti skiriamas:
      Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro atestuotas ypatingo statinio projekto vadovas, turintis teisę eiti šias pareigas:
      Reikalavimas pagal STR 1.01.03:2017
      statinių kategorija – ypatingieji statiniai;
      statinių grupė: elektros tinklai – perdavimo ir tiesioginių linijų elektros tinklai;
      Tiekėjo ypatingo statinio projekto vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 2 metų patirtį einant ypatingo statinio projekto vadovo pareigas nurodytoje statinių grupėje, ir pagal kurio parengtą techninį projektą ar techninį darbo projektą, ar darbo projektą buvo sėkmingai (tinkamai ir laiku) įgyvendintas bent vienas 110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos projektas. Taip pat jo atžvilgiu neturi būti kompetentingos institucijos sprendimas dėl įspėjimo/atestato sustabdymo.
      Pateikiama: 1) Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyto nustatytos formos vadovų (vadovaujančių specialistų, pirkimo sutarčiai įvykdyti) sąrašo skaitmeninė kopija.
      2) Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro kvalifikacijos atestatų ar Teisės pripažinimo pažymų ir energetikos darbuotojo kvalifikacijos atestatų skaitmeninės kopijos.
      3) Užsakovo, kuriam pagal sutartį atlikti projektavimo darbai, teigiamo atsiliepimo apie šios sutarties sėkmingą (tinkamą ir laiku) įvykdymą skaitmeninė kopija.
      4) Objekto (110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos) Statybos užbaigimo akto skaitmeninę kopiją.
      5) siūlomų specialistų pasirašyti sutikimai dalyvauti šiame pirkime ir vykdant pirkimo sutartį.
      4. Darbų vadovavimui turi būti skiriamas:
      Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro atestuotas ypatingo statinio projekto vykdymo priežiūros vadovas, turintis teisę eiti šias pareigas:
      Reikalavimas pagal STR 1.01.03:2017
      statinių kategorija – ypatingieji statiniai;
      statinių grupė: elektros tinklai – perdavimo ir tiesioginių linijų elektros tinklai;
      Tiekėjo ypatingo statinio projekto vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 2 metų patirtį einant ypatingo statinio projekto vadovo pareigas nurodytoje statinių grupėje, ir pagal kurio parengtą techninį projektą ar techninį darbo projektą, ar darbo projektą buvo sėkmingai (tinkamai ir laiku) įgyvendintas bent vienas 110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos projektas. Taip pat jo atžvilgiu neturi būti kompetentingos institucijos sprendimas dėl įspėjimo/atestato sustabdymo.
      Pateikiama: 1) Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyto nustatytos formos vadovų (vadovaujančių specialistų, pirkimo sutarčiai įvykdyti) sąrašo skaitmeninė kopija.
      2) Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba Valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro kvalifikacijos atestatų ar Teisės pripažinimo pažymų skaitmeninės kopijos.
      3) Užsakovo, kuriam pagal sutartį atlikti projekto vykdymo priežiūros darbai, teigiamo atsiliepimo apie šios sutarties sėkmingą (tinkamą ir laiku) įvykdymą skaitmeninė kopija.
      4) Objekto (110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos) Statybos užbaigimo akto skaitmeninę kopiją.
      5) siūlomų specialistų pasirašyti sutikimai dalyvauti šiame pirkime ir vykdant pirkimo sutartį
      5. Darbų vadovavimui turi būti skiriamas:
      Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro atestuotas ypatingo statinio projekto dalies (konstrukcijų) vadovas, turintis teisę eiti šias pareigas:
      Reikalavimas pagal STR 1.01.03:2017
      statinių kategorija – ypatingieji statiniai;
      statinių grupė: elektros tinklai – perdavimo ir tiesioginių linijų elektros tinklai;
      Tiekėjo ypatingo statinio projekto vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 2 metų patirtį einant ypatingo statinio projekto dalies (konstrukcijų) vadovo pareigas nurodytoje statinių grupėje, ir pagal kurio parengtą techninį projektą ar techninį darbo projektą ar darbo projekto konstrukcijų dalį buvo sėkmingai (tinkamai ir laiku) įgyvendintas bent vienas 110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos projektas. Taip pat jo atžvilgiu neturi būti kompetentingos institucijos sprendimas dėl įspėjimo/atestato sustabdymo. Pateikiama: 1) Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyto nustatytos formos vadovų (vadovaujančių specialistų, pirkimo sutarčiai įvykdyti) sąrašo skaitmeninė kopija.
      2) Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro kvalifikacijos atestatų ar Teisės pripažinimo pažymų ir energetikos darbuotojo kvalifikacijos atestatų skaitmeninės kopijos.
      3) Užsakovo, kuriam pagal sutartį atlikti projektavimo darbai, teigiamo atsiliepimo apie šios sutarties sėkmingą (tinkamai ir laiku) įvykdymą skaitmeninė kopija.
      4) Objekto (110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos) Statybos užbaigimo akto skaitmeninę kopiją.
      5) siūlomų specialistų pasirašyti sutikimai dalyvauti šiame pirkime ir vykdant pirkimo sutartį.
      6. Darbų vadovavimui turi būti skiriamas:
      Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba Valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro atestuotas ypatingo statinio projekto dalies (elektrotechnikos) vadovas, turintis teisę eiti šias pareigas:
      Reikalavimas pagal STR 1.01.03:2017
      statinių kategorija – ypatingieji statiniai;
      statinių grupė: elektros tinklai – perdavimo ir tiesioginių linijų elektros tinklai;
      Tiekėjo ypatingo statinio projekto vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 2 metų patirtį einant ypatingo statinio projekto dalies (konstrukcijų) vadovo pareigas nurodytoje statinių grupėje, ir pagal kurio parengtą techninį projektą ar techninį darbo projektą, ar darbo projekto konstrukcijų dalį buvo sėkmingai (tinkamai ir laiku) įgyvendintas bent vienas 110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos projektas. Taip pat jo atžvilgiu neturi būti kompetentingos institucijos sprendimas dėl įspėjimo/atestato sustabdymo.
      Pateikiama: 1) Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyto nustatytos formos vadovų (vadovaujančių specialistų, pirkimo sutarčiai įvykdyti) sąrašo skaitmeninė kopija.
      2) Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro kvalifikacijos atestatų ar Teisės pripažinimo pažymų ir energetikos darbuotojo kvalifikacijos atestatų skaitmeninės kopijos.
      3) Užsakovo, kuriam pagal sutartį atlikti projektavimo darbai, teigiamo atsiliepimo apie šios sutarties sėkmingą (tinkamai ir laiku) įvykdymą skaitmeninė kopija.
      4) Objekto (110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos) Statybos užbaigimo akto skaitmeninę kopiją.
      5) siūlomų specialistų pasirašyti sutikimai dalyvauti šiame pirkime ir vykdant pirkimo sutartį.
      7. Darbų vadovavimui turi būti skiriamas:
      Lietuvos Respublikos ūkio (energetikos) ministerijos nustatyta tvarka ir Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba Valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro atestuotas ne žemesnę kaip VK (vidutinę apsaugos nuo elektros kategoriją) ypatingo statinio statybos vadovas, turintis teisę eiti šias pareigas:
      Reikalavimas pagal STR 1.01.03:2017
      statinių kategorija – ypatingieji statiniai;
      statinių grupė: elektros tinklai – perdavimo ir tiesioginių linijų elektros tinklai;
      Tiekėjo ypatingo statinio statybos vadovas turi turėti ne mažesnę kaip 2 metų patirtį einant ypatingo statinio statybos vadovo pareigas nurodytoje statinių grupėje, ir kuris būtų sėkmingai (tinkamai ir laiku) įgyvendinęs bent vieną 110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos projektą.
      Pateikiama: 1) Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyto nustatytos formos vadovų (vadovaujančių specialistų, pirkimo sutarčiai įvykdyti) sąrašo skaitmeninė kopija.
      2) Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos arba valstybės įmonės Statybos produkcijos sertifikavimo centro kvalifikacijos atestatų ar Teisės pripažinimo pažymų ir energetikos darbuotojo kvalifikacijos atestatų skaitmeninės kopijos.
      3) Objekto (110 kV ar aukštesnės įtampos Elektros perdavimo oro linijos rekonstrukcijos/statybos) Statybos užbaigimo akto skaitmeninę kopiją.
      4) siūlomų specialistų pasirašyti sutikimai dalyvauti šiame pirkime ir vykdant pirkimo sutartį.
      8. Tiekėjas per paskutiniuosius 5 metus ar per laiką nuo Tiekėjo įregistravimo dienos (jei Tiekėjas vykdė veiklą trumpiau nei 5 metus) turi būti sėkmingai (tinkamai ir laiku) įvykdęs bent vieną rangos darbų sutartį, pagal kurią atliko ypatingo statinio metalinių ir gelžbetonio konstrukcijų surinkimo ir montavimo darbus už 8 mln. eurų sumą.
      Patirtis turi būti pagrįsta viena sutartimi.
      Sėkmingu sutarties įvykdymu pripažįstamas toks sutarties įvykdymas, kai sutartis buvo įvykdyta tinkamai, laiku ir nebuvo tokių sutarties pažeidimų, dėl kurių dėl rangovo kaltės buvo sustabdyti darbai. Pateikiama: 1) Tiekėjo vadovo (įgalioto atstovo) pasirašyto nustatytos formos sąrašas per paskutiniuosius 5 metus ar per laiką nuo Tiekėjo įregistravimo dienos (jei Tiekėjas vykdė veiklą trumpiau nei 5 metus) įvykdytų sutarčių (ies), pagal kurias(-ią) dirbdamas rangovu, subrangovu arba kaip jungtinės veiklos sutarties partneris atliko ypatingo statinio metalinių ir gelžbetonio konstrukcijų surinkimo ir montavimo darbus už 8 mln. eurų sumą. Jame nurodant sutarčių (objektų) pavadinimus, aprašant Tiekėjo atliktų darbų pobūdį pagal tas sutartis, arba pagal jungtinės veiklos sutartį, kaip jungtinės veiklos sutarties partnerio, atliktų darbų pobūdį, sutarčių laikotarpį, darbų užsakovų pavadinimus, adresus, telefonus) skaitmeninė kopija.
      2) Užsakovo(-ų), kuriam(-iems) pagal sutartį(-is) atlikti nurodyta apimtimi rangos darbai, teigiamo(-ų) atsiliepimo(-ų) apie šios(-ių) sutarties(-čių) sėkmingą (tinkamą ir laiku) įvykdymą.
      9. Tiekėjas turi turėti įdiegtą kokybės vadybos sistemą, atitinkančią kokybės vadybos ISO 9001 arba lygiaverčio standarto reikalavimus. Pateikiama: Tiekėjo ISO 9001 kokybės vadybos sertifikato arba lygiaverčio kokybės vadybos užtikrinimo priemonių dokumento skaitmeninė kopija.
      10. Tiekėjas turi turėti įdiegtą aplinkos apsaugos vadybos priemonių sistemą, atitinkančią aplinkos apsaugos vadybos ISO 14001 arba lygiaverčio standarto reikalavimus. Pateikiama: Tiekėjo ISO 14001 aplinkos apsaugos vadybos sertifikato arba lygiaverčio aplinkos apsaugos vadybos užtikrinimo priemonių dokumento skaitmeninė kopija.
      11. Tiekėjas turi turėti teisę disponuoti pirkimo sutarčiai įvykdyti reikalingą laidų ir ŽTŠK tempimo įrangą. Pateikiami dokumentai, patvirtinantys, kad tiekėjas nuosavybės teise turi laidų ir ŽTŠK tempimo įrangą: nuosavybės teisę patvirtinančius dokumentus, ketinimų protokolai arba preliminarios nuomos, panaudos ar kitokias sutartis, patvirtinančias, kad tiekėjas turi galimybę laidų bei ŽTŠK tempimo įrangą naudoti kita teisėta forma.
      Jeigu bendrą Paraišką pateikia jungtinės veiklos sutarties pagrindu susivienijusių Tiekėjų grupė, tai kvalifikacijos reikalavimus nurodytus 1-11 punktuose, turi atitikti bent vienas jungtinės veiklos sutarties partneris.
      III.2.4)Informacija apie rezervuotas sutartis
      III.3)Paslaugų sutartims taikomos specialios sąlygos
      III.3.1)Informacija apie tam tikrą profesiją
      III.3.2)Už paslaugos teikimą atsakingi darbuotojai

      IV dalis: Procedūra

      IV.1)Procedūros tipas
      IV.1.1)Procedūros tipas
      Derybų procedūra
      Kai kurie kandidatai jau atrinkti (jei tinka, pagal tam tikrų tipų derybų procedūras): ne
      IV.2)Sutarties sudarymo kriterijai
      IV.2.1)Sutarties sudarymo kriterijai

      Ekonomiškai naudingiausias pasiūlymas, atsižvelgiant į šiuos veiksnius: toliau pateiktus kriterijus

      1. Kaina. Lyginamasis svoris 80

      2. Darbų atlikimo terminas, dienomis. Lyginamasis svoris 20

       

      IV.2.2)Informacija apie elektroninį aukcioną
      Bus rengiamas elektroninis aukcionas: ne
      IV.3)Administracinė informacija
      IV.3.1)Perkančiojo subjekto priskirtas bylos numeris:
      IV.3.2)Ankstesnis(-i) skelbimas(-ai) apie tą pačią sutartį
      ne
      IV.3.3)Specifikacijų ir papildomų dokumentų gavimo sąlygos(išskyrus DPS)
      Prašymų pateikti dokumentus priėmimo ar susipažinimo su dokumentais terminas: 25.7.2017 - 11:00
      Dokumentai yra mokami: ne
      IV.3.4)Pasiūlymų ar paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje priėmimo terminas
      31.7.2017 - 12:00
      IV.3.5)Kalba(-os), kuria(-iomis) gali būti parengti pasiūlymai ar paraiškos dalyvauti pirkimo procedūroje
      lietuvių kalba.
      IV.3.6)Minimalus laikotarpis, per kurį dalyvis privalo užtikrinti pasiūlymo galiojimą
      IV.3.7)Susipažinimo su pasiūlymais sąlygos
      Asmenys, kuriems leidžiama dalyvauti susipažinimo su pasiūlymais procedūroje: ne

      VI dalis: Papildoma informacija

      VI.1)Informacija apie periodiškumą
      Tai periodiškas viešasis pirkimas: ne
      VI.2)Informacija apie Europos Sąjungos fondus
      Sutartis yra susijusi su projektu ir (arba) programa, finansuojama Europos Sąjungos fondų lėšomis: taip
      Nuoroda į projektą(-us) ir (arba) programą(-as): 
      VI.3)Papildoma informacija:
      Sutarties trukmė ilgesnė nei 36 mėnesiai, vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 5.5.2006 nutarimo Nr. 432 „Dėl Viešojo pirkimo–pardavimo sutarčių, sudaromų ilgiau kaip 3 metams, terminų nustatymo kriterijų ir atvejų, kuriais gali būti sudaromos tokios sutartys, aprašo patvirtinimo“ 3.5 ir 3.6 p.

      Pirkimo dokumentai skelbiami CVP IS. Pasiūlymai privalo būti pateikiami CVP IS elektroninėmis priemonėmis, pasiekiamoje adresu http://pirkimai.eviesiejipirkimai.lt, išskyrus pasiūlymo galiojimo užtikrinimo originalą, jeigu jis pateikiamas voke pirkimo dokumentuose nurodytu adresu.

      VI.4)Skundų pateikimo procedūra
      VI.4.1)Už skundų pateikimo procedūrą atsakinga įstaiga
      VI.4.2)Skundų pateikimas
      Tiksli informacija apie skundų pateikimo terminą(-us): Per 15 kalendorinių dienų nuo Perkančiosios organizacijos sprendimo priėmimo.
      VI.4.3)Tarnyba, kuri gali suteikti informacijos apie skundų pateikimą
      VI.5)Šio skelbimo išsiuntimo data:
      26.6.2017
    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 28.06.2017
Zuletzt aktualisiert 28.06.2017
Wettbewerbs-ID 2-269762 Status Kostenpflichtig
Seitenaufrufe 55