loading
  • RO-400604 Cluj-Napoca
  • 25.06.2018
  • Ausschreibung
  • (ID 2-302595)

Stații de clorinare a apei


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Bewerbungsschluss 25.06.2018, 15:00 Bewerbungsschluss
    Verfahren Offenes Verfahren
    Gebäudetyp Technische Infrastruktur
    Art der Leistung Objektplanung Gebäude / Bauleitung, Objektüberwachung
    Sprache Rumänisch
    Aufgabe
    Statiile dotate cu instalatiile de clorinare aferente se vor utiliza pentru dezinfectia, conform legislației în vigoare (suplimentar față de cea realizată la sursă), a apei potabile din reteaua de distributie a apei aflata in administrarea Companiei de Apa Somes S.A.
    Statiile de clorinare vor fi amplasate in localitati din judetul Cluj (7 bucati), respectiv in localitati din judetul Salaj (8 bucati).
    Leistungsumfang
    15 statii de clorinare, din care 7 in judetul Cluj, iar 8 in judetul Salaj — inclusiv proiectare, furnizare, executie lucrari, punere in functiune si mentenanta in perioada de garantie.
    Adresse des Bauherren RO-400604 Cluj-Napoca
    TED Dokumenten-Nr. 217234-2018

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren


    • România-Cluj-Napoca: Cloratoare

      2018/S 095-217234

      Anunț de participare – utilități

      Produse

      Directiva 2014/25/UE

      Secțiunea I: Entitatea contractantă

      I.1)Denumire şi adrese
      Compania de Apă Someș S.A.
      Romania
      Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 79, județ Cluj
      Cluj-Napoca
      400604
      România
      Persoană de contact: Serviciul Achiziții — Dana Mihaela Pop
      Telefon: +40 264591444
      E-mail: MjE5UU5bTlpWVU5SWU4bXVxdLVBOYFxaUmAbX1w=
      Fax: +40 264430886
      Cod NUTS: RO113

      Adresă (adrese) internet:

      Adresa principală: www.casomes.ro

      Adresa profilului cumpărătorului: www.e-licitatie.ro

      I.2)Informații privind achizițiile publice comune
      I.3)Comunicare
      Documentele de achiziţii publice sunt disponibile pentru acces direct, nerestricţionat, complet si gratuit la: www.e-licitatie.ro
      Informaţii suplimentare pot fi obţinute de la adresa menţionată mai sus
      Ofertele sau cererile de participare trebuie depuse la adresa menţionată mai sus
      I.6)Activitate principală
      Apă

      Secțiunea II: Obiect

      II.1)Obiectul achiziţiei
      II.1.1)Titlu:

      Stații de clorinare a apei

      Număr de referinţă: SA-05-2018-DMP
      II.1.2)Cod CPV principal
      42993100
      II.1.3)Tipul contractului
      Produse
      II.1.4)Descriere succintă:

      Statiile dotate cu instalatiile de clorinare aferente se vor utiliza pentru dezinfectia, conform legislației în vigoare (suplimentar față de cea realizată la sursă), a apei potabile din reteaua de distributie a apei aflata in administrarea Companiei de Apa Somes S.A.

      Statiile de clorinare vor fi amplasate in localitati din judetul Cluj (7 bucati), respectiv in localitati din judetul Salaj (8 bucati).

      II.1.5)Valoarea totală estimată
      Valoare fără TVA: 3 967 736.00 RON
      II.1.6)Informații privind loturile
      Contractul este împărțit în loturi: nu
      II.2)Descriere
      II.2.1)Titlu:
      II.2.2)Cod(uri) CPV suplimentar(e)
      42993200
      44618100
      79930000
      II.2.3)Locul de executare
      Cod NUTS: RO11
      Locul principal de executare:

      Judetul Cluj si judetul Salaj.

      II.2.4)Descrierea achiziţiei publice:

      15 statii de clorinare, din care 7 in judetul Cluj, iar 8 in judetul Salaj — inclusiv proiectare, furnizare, executie lucrari, punere in functiune si mentenanta in perioada de garantie.

      II.2.5)Criterii de atribuire
      Criteriile de mai jos
      Prețul
      II.2.6)Valoarea estimată
      II.2.7)Durata contractului, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziții
      Durata în luni: 12
      Contractul se reînnoiește: nu
      II.2.10)Informații privind variantele
      Vor fi acceptate variante: nu
      II.2.11)Informații privind opțiunile
      Opțiuni: nu
      II.2.12)Informaţii privind cataloagele electronice
      II.2.13)Informații despre fondurile Uniunii Europene
      Achiziţia se referă la un proiect şi/sau program finanţat din fonduri ale Uniunii Europene: nu
      II.2.14)Informații suplimentare

      Secțiunea III: Informații juridice, economice, financiare și tehnice

      III.1)Condiții de participare
      III.1.1)Capacitatea de exercitare a activităţii profesionale, inclusiv cerinţele privind înscrierea în registrele profesionale sau comerciale
      Listă şi descriere succintă a condiţiilor:

      Cuantumul garantiei de participare, constituita in conditiile legii, va fi de 39 000 RON.

      Pentru situatia in care garantia de participare este constituita in alta moneda, pentru o evaluare si raportare unitare ale cuantumului garantiei de participare, se va utiliza cursul de referinta comunicat de BNR la data publicarii anuntului de participare in SEAP. Valabilitatea garantiei de participare va fi de minim 6 luni, incepand cu data limita de depunere a ofertelor. Garantia de participare trebuie sa fie irevocabila si se poate constitui prin: virament bancar (ordin de plata vizat de banca in favoarea Companiei de Apa Somes S.A.) in contul IBAN RO28RNCB0106000767440001, deschis la BCR Cluj-Napoca, instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori de o societate de asigurari, in conformitate cu Formularul nr. 1 — Scrisoare de garantie de participare.

      Dovada constituirii garantiei va fi incarcata in SEAP pana cel tarziu la data si ora limita de depunere a ofertelor. Temei legal art. 42 din H.G. nr. 394/2016. Restituirea garantiei de participare se va face in conformitate cu prevederile art. 44 din H.G. 394/2016.

      În cazul depunerii de oferte în asociere, garantia de participare trebuie constituita în numele asocierii si sa mentioneze ca acopera în mod solidar toti membrii grupului de operatori economici.

      Garantia de participare emisa în alta limba decât româna va fi însotita de traducerea autorizata în limba româna.

      Garantia de buna executie se va constitui in termen de 5 zile lucratoare de la data semnarii contractului sectorial de ambele parti. Cuantumul garantiei de buna executie a contractului este de 5 % din valoarea contractului fara TVA. Modul de constituire a garantiei de buna executie este conform prevederilor art. 46 din H.G. nr. 394/2016 (Formularul nr. 2 — Scrisoare de garantie de buna executie). Restituirea garantiei de buna executie se va face in conformitate cu prevederile art. 48 alin. (1) din H.G. 394/2016, respectiv in termen de 14 zile de la plata facturii finale a contractului sectorial, daca entitatea contractanta nu a ridicat pana la acea data pretentii asupra ei.

      III.1.2)Situația economică și financiară
      Criteriile de selecţie enunţate în documentele achiziţiei
      III.1.3)Capacitatea tehnică şi profesională
      Listă şi descriere succintă a criteriilor de selecţie:

      Ofertantul va prezenta Lista principalelor livrari de produse efectuate in ultimii 3 ani (numarul de ani solicitati in vederea demonstrarii experientei similare se vor calcula prin raportare la data limita de depunere a ofertelor). Ofertantul trebuie sa faca dovada ca, în ultimii trei ani, raportati la data limita de depunere a ofertelor, a livrat produse similare obiectului contractului, produse a caror valoare cumulata a fost de minim 2 000 000,00 RON, la nivelul unuia sau a mai multor contracte. Furnizarea de produse se confirma prin prezentarea de documente/certificate emise sau contrasemnate de catre beneficiar. Prin produse similare se va intelege: orice instalatie completa de clorinare a apei potabile, indiferent de varianta de clorinare (clor gazos, hipoclorit de sodiu etc.).

      Informatii privind partea din contract pe care operatorul economic are, eventual, intentia sa o subcontracteze: Ofertantul are obligatia de a preciza partea/partile din contract pe care urmeaza sa le subcontracteze si datele de recunoastere ale subcontractantilor propusi, daca acestia sunt cunoscuti la momentul depunerii ofertei.

      Nivel(uri) minim(e) al(e) standardelor care ar putea fi impuse:

      Se va completa DUAE de catre operatorii economici, tertii sustinatori participanti la procedura de atribuire, cu informatiile aferente situatiei lor. Odata cu depunerea DUAE, se va prezenta angajamentul ferm al tertului sustinator din care rezulta modul efectiv in care se va materializa sustinerea acestuia si/sau Acordul de asociere — Formularul nr. 3, dupa caz. Documentele justificative care probeaza indeplinirea celor asumate prin completarea DUAE si cele care probeaza cele asumate in angajamente se vor prezenta obligatoriu, la solicitarea entitatii contractante, doar de ofertantul clasat pe locul 1 dupa aplicarea criteriului de atribuire asupra ofertelor admisibile. In DUAE, se vor completa urmatoarele date referitoare la contractele similare: beneficiari, descriere (obiectul contractului), valoare, perioada de derulare. Documentele justificative prin care se demonstreaza livrarea produselor pot fi, dar fara a se limita la acestea, enumerarea nefiind cumulativa: certificate de predare-primire/recomandari/procese-verbale de receptie/certificate constatatoare, cu scopul de a proba livrarea produselor prezentate. Acestea vor fi emise sau contrasemnate de beneficiar. Daca un grup de operatori depun oferta comuna, atunci capacitatea tehnica si/sau profesionala se demonstreaza prin luarea in considerare a resurselor tuturor membrilor grupului.

      In DUAE completat de ofertant se vor include si informatiile solicitate cu privire la subcontractanti. Se va prezenta cate un formular DUAE separat pentru fiecare subcontractant, completat in mod corespunzator de catre acesta, insotit de acordul/acordurile de subcontractare, daca acestia sunt cunoscuti la momentul depunerii ofertei.

      III.1.4)Reguli şi criterii obiective de participare
      III.1.5)Informații privind contractele rezervate
      III.1.6)Depozite și garanții solicitate:
      III.1.7)Principalele condiții de finanțare și modalități de plată și/sau trimitere la dispozițiile relevante care le reglementează:
      III.1.8)Forma juridică pe care o va lua grupul de operatori economici căruia i se atribuie contractul:
      III.2)Condiţii referitoare la contract
      III.2.2)Condiţii de executare a contractului:
      III.2.3)Informaţii privind personalul responsabil cu executarea contractului

      Secțiunea IV: Procedură

      IV.1)Descriere
      IV.1.1)Tipul procedurii
      Procedură deschisă
      IV.1.3)Informaţii privind un acord-cadru sau un sistem dinamic de achiziţii
      IV.1.4)Informaţii privind reducerea numărului de soluţii sau de oferte în timpul negocierii sau al dialogului
      IV.1.6)Informații despre licitația electronică
      IV.1.8)Informații despre Acordul privind achizițiile publice (AAP)
      Achiziţia intră sub incidenţa Acordului privind achiziţiile publice: nu
      IV.2)Informații administrative
      IV.2.1)Publicare anterioară privind această procedură
      IV.2.2)Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare
      Data: 25/06/2018
      Ora locală: 15:00
      IV.2.3)Data estimată a expedierii invitațiilor de prezentare a ofertelor sau de participare către candidații selectați
      IV.2.4)Limbile în care pot fi depuse ofertele sau cererile de participare:
      Română
      IV.2.6)Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să își mențină oferta
      Oferta trebuie să fie valabilă până la: 25/12/2018
      IV.2.7)Condiții de deschidere a ofertelor
      Data: 25/06/2018
      Ora locală: 15:00
      Locul:

      In SEAP.

      Secțiunea VI: Informații complementare

      VI.1)Informații privind periodicitatea
      Această achiziție este periodică: nu
      VI.2)Informaţii privind fluxurile de lucru electronice
      VI.3)Informații suplimentare:

      Solicitarile de clarificari la documentatia de atribuire se vor adresa exclusiv in SEAP, in cadrul anuntului de participare, iar raspunsurile la acestea vor fi publicate tot in SEAP, in cadrul anuntului de participare. Pentru a putea completa DUAE, operatorul economic va trebui sa acceseze unul dintre linkurile: https://ec.europa.eu/growth/toolsdatabases/espd/filter sau https://ec.europa.eu/tools/espd

      Instructiuni privind completarea DUAE sunt disponibile la adresa www.e-licitatie.ro

      DUAE se va depune, dupa caz, si de catre tertul sustinator si subcontractant. Inainte de finalizarea raportului procedurii de atribuire, operatorul economic clasat pe primul loc dupa aplicarea criteriului de atribuire, va prezenta, la cererea entitatii contractante, documentele justificative actualizate, prin care sa demonstreze in mod corespunzator indeplinirea integrala a tuturor criteriilor de calificare, in conformitate cu informatiile cuprinse in DUAE. In cazul in care, in urma aplicarii criteriului de atribuire, comisia de evaluare constata ca doua sau mai multe oferte sunt situate pe primul loc, entitatea contractanta va solicita operatorilor economici o noua propunere financiara, iar contractul se va incheia cu operatorul economic a carui noua oferta financiara are pretul cel mai scazut.

      In masura in care solicitarile de clarificari sau informatii suplimentare la documentatia de atribuire au fost adresate in termenul prevazut in anuntul de participare, entitatea contractanta va raspunde la aceste clarificari in termenul limita, care este de 10 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.

      VI.4)Proceduri de contestare
      VI.4.1)Organismul de soluţionare a contestaţiilor
      Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor
      Str. Stavropoleos nr. 6, sector 3
      București
      030084
      România
      Telefon: +40 213104641
      E-mail: MTFuZWVoYmQ/Ym1yYi1xbg==
      Fax: +40 213104642 / +40 218900745

      Adresă internet: http://www.cnsc.ro

      VI.4.2)Organismul competent pentru procedurile de mediere
      VI.4.3)Procedura de contestare
      Precizări privind termenul (termenele) pentru procedurile de contestare:

      Conform Legii nr. 101/2016.

      VI.4.4)Serviciul de la care se pot obţine informaţii privind procedura de contestare
      Compania de Apă Someș S.A. — Serviciul Juridic
      Bulevardul 21 Decembrie 1989 nr. 79
      Cluj-Napoca
      400609
      România
      Telefon: +40 264591444
      E-mail: MTFpdHFoY2hiLWJrdGk/YmBybmxkci1xbg==

      Adresă internet: www.casomes.ro

      VI.5)Data expedierii prezentului anunț:
      16/05/2018
    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 22.05.2018
Zuletzt aktualisiert 22.05.2018
Wettbewerbs-ID 2-302595 Status Kostenpflichtig
Seitenaufrufe 115