loading
  • NL Tilburg
  • 30.04.2017
  • Ausschreibung
  • (ID 2-258940)

Concept voor de verbinding Tussen Spoorzone + Binnenstad Tilburg de Stadsentree


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Bewerbungsschluss 30.04.2017 Bewerbungsschluss
    Verfahren Offener Wettbewerb (auch für Studenten)
    Gebäudetyp Landschaft und Freiraum / Städtebauliche Projekte / Verkehr
    Art der Leistung Objektplanung Freianlagen / Objektplanung Verkehrsanlagen / Stadt-/ Gebietsplanung
    Aufgabe
    De Spoorzone is volop in ontwikkeling, de laatste hand wordt gelegd aan het Station en dan volgt nog een groot aantal ingrepen rondom de Spoorlaan. Het is voor mensen die de weg niet weten in Tilburg vaak een gok hoe ze nu naar de binnenstad of het dwaalgebied moeten komen. Dat is jammer want zo mist men veel van wat Tilburg nu ook Tilburg maakt. Daarom is er het initiatief genomen om een van de meest voor de hand liggende verbindingen aan te pakken; de hoek Spoorlaan – Stationsstraat. Dit project heeft de voorlopige titel de Stadsentree meegekregen. Op termijn zal het zeker niet de enige entree zijn, maar voor nu willen we een concept laten ontwikkelen om deze hoek extra aandacht te geven.

    Het concept zal via een Open Call in 2 stappen ontwikkeld worden. Stap 1 is de aanmelding van geïnteresseerde partijen. Kunstenaars, (landschaps-)architecten, ontwerpers, studenten of alumni of combinaties daarvan. Iedereen mag zich inschrijven op basis van een eigen visie en een aantal voorbeeld projecten. Aan het einde van Fase 1 selecteren we 3-5 inschrijvers die vervolgens een betaald schetsontwerp gaan maken. Deze schetsontwerpen zullen we ook tentoonstellen zodat iedere Tilburger hier zijn mening over kan vormen. Daarna zal een definitieve keuze gemaakt worden en de geselecteerde partij zal een definitief ontwerp maken. Realisatie is voorzien in het najaar.

    Als je je inschrijft via MTRvcF1gb2FqcG5hYTxfcWxxYGsqamg=, dan ontvang je alle relevante informatie voor Fase 1. De deadline voor het indienen van je stukken is 30 april a.s. Fase 2 start op of rond 14 mei met een briefing voor alle kandidaten. De finale presentatie van de ontwerpen is gepland op 30 juni a.s.
    Informationen
    Adresse des Bauherren NL-Tilburg

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    • Liegt nicht vor.
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 15.03.2017
Zuletzt aktualisiert 14.03.2017
Wettbewerbs-ID 2-258940 Status Frei
Seitenaufrufe 250