loading
  • LT-35200 Panevėžys
  • 10/2017
  • Ergebnis
  • (ID 2-265716)

Panevėžio miesto „Laisvės aikštės, laisvės aikštės prieigų, autobusų stoties prieigų kompleksinis sutvarkymas“


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Entscheidung 31.10.2017 Entscheidung
    Verfahren Offener Wettbewerb
    Gebäudetyp Landschaft und Freiraum / Städtebauliche Projekte
    Art der Leistung Objektplanung Gebäude / Objektplanung Freianlagen / Objektplanung Verkehrsanlagen
    Sprache Litauisch
    Aufgabe
    Projekto konkurso tikslas – iš projekto konkursui pateiktų projektų (projektinių pasiūlymų) išrinkti geriausią Panevėžio miesto Laisvės aikštės, laisvės aikštės prieigų, autobusų stoties prieigų kompleksinio sutvarkymo projektą, pagal kurį bus rengiami šių teritorijų sutvarkymo techniniai darbo projektai. Techninių darbo projektų ir projektų įgyvendinimo priežiūros paslaugų pirkimą su laimėtoju numatoma tęsti neskelbiamų derybų būdu.
    Adresse des Bauherren LT-35200 Panevėžys
    TED Dokumenten-Nr. 190594-2017
      Ergebnis anzeigen

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    •  

      Lietuva-Panevėžys: Architektūros ir susijusios paslaugos

      2017/S 096-190594

      Skelbimas apie projekto konkursą

      Šiam konkursui taikoma: Direktyva 2004/18/EB

      I dalis: Perkančioji organizacija ar perkantysis subjektas

      I.1)Pavadinimas, adresas ir kontaktinis punktas(-ai)

      Panevėžio miesto savivaldybės administracija
      288724610
      Laisvės a. 20
      Kam: Jolanta Valužienė
      LT-35200 Panevėžys
      Lietuva
      Telefonas: +370 45501292
      El. paštas: MTVlamdcaW9cKXFcZ3B1ZGBpYDtrXGlgcWB1dG4pZ28=
      Faksas: +370 45501354

      I.2)Perkančiosios organizacijos tipas
      Regiono ar vietos valdžios institucija
      1.3)Pagrindinė veikla
      Bendros viešosios paslaugos
      Aplinka
      Sveikata
      Socialinė apsauga
      Švietimas
      1.4)Sutarties sudarymas kitų perkančiųjų organizacijų ar perkančiųjų subjektų vardu
      Perkančioji organizacija ar perkantysis subjektas perka kitų perkančiųjų organizacijų ar perkančiųjų subjektų vardu: ne

      II dalis: Projekto konkurso objektas arba projekto aprašymas

      II.1)Aprašymas
      II.1.1)Pavadinimas, kurį perkančioji organizacija ar perkantysis subjektas suteikė projekto konkursui ar projektui:
      Panevėžio miesto „Laisvės aikštės, laisvės aikštės prieigų, autobusų stoties prieigų kompleksinis sutvarkymas“.
      II.1.2)Trumpas aprašymas:
      Projekto konkurso tikslas – iš projekto konkursui pateiktų projektų (projektinių pasiūlymų) išrinkti geriausią Panevėžio miesto Laisvės aikštės, laisvės aikštės prieigų, autobusų stoties prieigų kompleksinio sutvarkymo projektą, pagal kurį bus rengiami šių teritorijų sutvarkymo techniniai darbo projektai. Techninių darbo projektų ir projektų įgyvendinimo priežiūros paslaugų pirkimą su laimėtoju numatoma tęsti neskelbiamų derybų būdu.
      II.1.3)Bendrasis viešųjų pirkimų žodynas (BVPŽ)

      7120000071320000

      III dalis: Teisinė, ekonominė, finansinė ir techninė informacija

      III.1)Dalyvių atrankos kriterijai:
      1. Tiekėjas (fizinis asmuo) arba Tiekėjo (juridinio asmens) vadovas ar ūkinės bendrijos tikrasis narys (nariai), turintis (turintys) teisę juridinio asmens vardu sudaryti sandorį, ir buhalteris (buhalteriai) ar kitas (kiti) asmuo (asmenys), turintis (turintys) teisę surašyti ir pasirašyti Tiekėjo apskaitos dokumentus, neturi teistumo (arba teistumas yra išnykęs ar panaikintas), ir dėl Tiekėjo (juridinio asmens) per pastaruosius 5 metus nebuvo priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už dalyvavimą nusikalstamame susivienijime, jo organizavimą ar vadovavimą jam, už kyšininkavimą, tarpininko kyšininkavimą, papirkimą, sukčiavimą, kredito, paskolos ar tikslinės paramos panaudojimą ne pagal paskirtį ar nustatytą tvarką, kreditinį sukčiavimą, mokesčių nesumokėjimą, neteisingų duomenų apie pajamas, pelną ar turtą pateikimą, deklaracijos, ataskaitos ar kito dokumento nepateikimą, nusikalstamu būdu gauto turto įgijimą ar realizavimą, nusikalstamu būdu įgytų pinigų ar turto legalizavimą. Dėl Tiekėjo iš kitos valstybės nėra priimtas ir įsiteisėjęs apkaltinamasis teismo nuosprendis už 31.3.2004 Europos Parlamento ir Tarybos direktyvos 2004/18/EB dėl viešojo darbų, prekių ir paslaugų pirkimo sutarčių sudarymo tvarkos derinimo 45 straipsnio 1 dalyje išvardytuose Europos Sąjungos teisės aktuose apibrėžtus nusikaltimus. Išrašas iš teismo sprendimo arba Informatikos ir ryšių departamento prie Vidaus reikalų ministerijos ar valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduotas dokumentas, patvirtinantis jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, arba jiems tolygus atitinkamos užsienio šalies, kurioje registruotas tiekėjas, ar šalies, iš kurios jis atvyko, kompetentingos teismo ar viešojo administravimo institucijos išduotas dokumentas, išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas. Pateikiama dokumento kopija
      2. Tiekėjas, kuris yra fizinis asmuo, arba Tiekėjo, kuris yra juridinis asmuo, dalyvis, turintis balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime, neturi neišnykusio ar nepanaikinto teistumo už nusikalstamą bankrotą. Tiekėjas turi nurodyti, kas jame, kaip juridiniame asmenyje, turi absoliučią balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime. Jeigu absoliučią balsų daugumą juridinio asmens dalyvių susirinkime turi fizinis asmuo, turi būti pateikiamas išrašas iš teismo sprendimo arba Informatikos ir ryšių departamento prie Vidaus reikalų ministerijos arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumentas (originalas arba tiekėjo patvirtinta kopija), išduotas ne anksčiau kaip 60 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas yra priimtinas.
      Pateikiama dokumento kopija
      3. Tiekėjas yra įvykdęs įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu pagal šalies, kurioje jis registruotas, ar šalies, kurioje yra perkančioji organizacija, reikalavimus. Tiekėjas laikomas įvykdžiusiu įsipareigojimus, susijusius su mokesčių, įskaitant socialinio draudimo įmokas, mokėjimu, jeigu jo neįvykdytų įsipareigojimų suma yra mažesnė kaip 50 Eur. Pateikiama:
      Dėl mokesčių mokėjimo: Valstybinės mokesčių inspekcijos išduoto dokumento arba valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduoto dokumento, patvirtinančio jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, arba atitinkamos užsienio šalies institucijos dokumento skaitmeninė kopija. Dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 30 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas.

      Dėl socialinio draudimo įmokų: Jeigu tiekėjas yra juridinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, iš jo nereikalaujama pateikti jokių šį reikalavimą įrodančių dokumentų. Perkančioji organizacija patikrins, užfiksuos ir išsaugos viešai skelbiamus vokų su šifrais atplėšimo dienos duomenis apie tiekėją (juridinį asmenį) iš interneto tinklapio http://draudejai.sodra.lt/draudeju_viesi_duomenys/ . Tuo atveju, jeigu dėl „Sodros“ informacinės sistemos techninių trikdžių perkančioji organizacija neturės galimybės patikrinti neatlygintinai prieinamų paskutinės pasiūlymų pateikimo dienos duomenų apie tiekėją (juridinį asmenį), ji turės teisę prašyti tiekėjo (juridinio asmens), pateikti nustatyta tvarka išduotą dokumentą, patvirtinantį atitiktį šiam kvalifikacijos reikalavimui už laikotarpį iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos.

      Jeigu tiekėjas yra fizinis asmuo, registruotas Lietuvos Respublikoje, jis pateikia valstybinio socialinio draudimo įstaigos arba valstybės įmonės Registrų centro Lietuvos Respublikos Vyriausybės nustatyta tvarka išduoto dokumento, patvirtinančio jungtinius kompetentingų institucijų tvarkomus duomenis, skaitmeninę kopiją. Dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 30 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas.
      Jeigu pasiūlymą teikia užsienio valstybės fizinis arba juridinis asmuo, jis pateikia valstybės, kurioje registruotas, ar valstybės, iš kurios atvyko, viešojo administravimo institucijos išduoto dokumento kopiją.
      Dokumentas turi būti išduotas ne anksčiau kaip 30 dienų iki pasiūlymų pateikimo termino pabaigos. Jei dokumentas išduotas anksčiau, tačiau jo galiojimo terminas ilgesnis nei pasiūlymų pateikimo terminas, toks dokumentas jo galiojimo laikotarpiu yra priimtinas. Pateikiama dokumento kopija
      4. Tiekėjas turi teisę verstis ta ūkine veikla, kuri reikalinga perkamoms paslaugoms suteikti. Jei dalyvis yra fizinis asmuo – turi pateikti individualios veiklos vykdymo pažymos kopija, patvirtinančią tiekėjo teisę verstis architektūros, projektavimo veikla. Jei dalyvis yra juridinis asmuo – turi pateikti Valstybės įmonės Registrų centro išplėstinį išrašą arba įstatų ar nuostatų tinkamai patvirtintas kopijas ar kitus dokumentus, patvirtinančius tiekėjo teisę verstis su pirkimo objektu susijusia veikla (projektavimas, architektūra), kuri būtina sutarčiai įgyvendinti arba atitinkamos užsienio šalies institucijos (profesinių ar veiklos tvarkytojų, valstybės įgaliotų institucijų pažymas, kaip yra nustatyta toje valstybėje, kurioje tiekėjas registruotas) išduotą (-us) dokumentą (-us) ar priesaikos deklaraciją, liudijančią tiekėjo teisę verstis su pirkimo objektu susijusia veikla (projektavimas, architektūra). Pateikiama dokumento kopija.
      5. Tiekėjas turi pasiūlyti bent po 1 (vieną):
      a) kvalifikuotą statinio projekto vadovą, turintį ne mažesnę kaip 3 (trijų) metų patirtį projektų rengimo srityje (statinių kategorija – ypatingi statiniai);
      b) nekilnojamojo kultūros paveldo apsaugos projekto dalies vadovą (ne žemesnės kaip II kategorijos, Veiklos rūšis – tvarkomųjų paveldosaugos darbų projektų rengimas, specializacija – architektūros projektai), turintį ne mažesnę kaip 2 (dviejų) metų patirtį paveldosaugos darbų projektų rengimo srityje (statinių kategorija – ypatingi statiniai).
      c) statinio projekto dalies vadovą (statinių kategorija – ypatingi statiniai), turintį ne mažesnę kaip 2 (dviejų) metų patirtį projektų rengimo srityje projekto dalims:
      — bendrosios;
      — sklypo sutvarkymo (sklypo plano);
      — architektūros;
      — konstrukcijų;
      — vandentiekio ir nuotekų šalinimo;
      — elektrotechnikos;
      — elektroninių ryšių;
      — pasirengimo statybai ir statybos darbų organizavimo;
      — statybos skaičiuojamosios kainos nustatymo
      Pateikiama:
      a) – Tiekėjo siūlomo (ų) statinio projekto vadovo(ų) kvalifikaciją patvirtinančių atestatų ar lygiaverčių dokumentų kopijos arba lygiaverčių kitoje valstybėje išduotų dokumentų, suteikiančių teisę suteikti perkamas paslaugas, kopijos*.
      b) Tiekėjo siūlomo(ų) paveldosaugos specialisto(ų) kvalifikaciją patvirtinančių atestatų ar lygiaverčių dokumentų kopijos arba lygiaverčių kitoje valstybėje išduotų dokumentų, suteikiančių teisę suteikti perkamas paslaugas, kopijos*.
      c) Tiekėjo siūlomų projekto dalių vadovų sąrašas;
      — siūlomų projekto dalių vadovų kvalifikaciją patvirtinančių atestatų ar lygiaverčių dokumentų kopijos arba lygiaverčių kitoje valstybėje išduotų dokumentų, suteikiančių teisę atlikti perkamas paslaugas, kopijos*.
      Tiekėjas gali siūlyti projekto dalies vadovą (specialistą) vienai ar kelioms pozicijoms, jei šis asmuo atitinka keliamus reikalavimus.
      Tiekėjas gali siūlyti kelis projekto dalies vadovus (specialistus) vienai pozicijai, jei šis asmuo atitinka keliamus reikalavimus. Pateikiamos dokumentų kopijos.
      III.2)Informacija apie tam tikrą profesiją
      Dalyvauti gali tik tam tikros profesijos asmenys: ne

      IV dalis: Procedūra

      IV.1)Konkurso tipas
      Atvira procedūra
      IV.2)Jau atrinktų dalyvių pavadinimai (vardai ir pavardės)
      IV.3)Projektų vertinimui taikytini kriterijai:
      Vertinimo kriterijai; k1 – projekto kontekstualumas; k2 – architektūrinė išraiška; k3 – funkcionalumas, racionalumas ir ekonomiškumas.
      IV.4)Administracinė informacija
      IV.4.1)Perkančiosios organizacijos ar perkančiojo subjekto priskirtas bylos numeris:
      IV.4.2)Sutarties dokumentų ir papildomų dokumentų gavimo sąlygos
      Prašymų pateikti dokumentus priėmimo ar susipažinimo su dokumentais terminas: 21.7.2017 - 15:00
      Dokumentai yra mokami: ne
      IV.4.3)Projektų ar paraiškų dalyvauti pirkimo procedūroje priėmimo terminas
      Data: 24.7.2017 - 15:00
      IV.4.4)Kvietimų dalyvauti pirkimo procedūroje išsiuntimo atrinktiems kandidatams data
      IV.4.5)Kalba(-os), kuria(-iomis) gali būti parengti projektai ar paraiškos dalyvauti pirkimo procedūroje
      lietuvių kalba.
      IV.5)Apdovanojimai ir vertinimo komisija
      IV.5.1)Informacija apie prizą(-us):
      Bus skiriamas prizas(-ai): taip
      skiriamų prizų skaičius ir vertė: I vietos laimėtojui – 5 000 EUR (penki tūkstančiai EUR);
      II vietos laimėtojui – 3 000 EUR (trys tūkstančiai EUR);
      III vietos laimėtojui – 2 000 EUR (du tūkstančiai EUR);
      Dvi paskatinamosios premijos po 1 000 EUR (tūkstantį EUR).
      IV.5.2)Išsami informacija apie mokėjimus visiems dalyviams
      Dalyviams, kurių pateikti Projektai nelaimi prizinių vietų, premijos nemokamos.
      IV.5.3)Po konkurso sudaromos sutartys
      Po konkurso bus sudaryta paslaugų pirkimo sutartis su konkurso laimėtoju ar vienu iš laimėtojų: taip
      IV.5.4)Vertinimo komisijos sprendimas
      Vertinimo komisijos sprendimas yra privalomas perkančiajai organizacijai ar perkančiajam subjektui: taip
      IV.5.5)Atrinktų vertinimo komisijos narių vardai ir pavardės
      1. Tomas Jukna
      2. Daiva Gasiūnienė
      3. Audrius Ambrasas
      4. Linas Tuleikis
      5. Ramunė Sanderson
      6. Irena Kliobavičiūtė
      7. Edgaras Neniškis
      8. Loreta Paulauskienė
      9. Arvydas Narkevičius

      VI dalis: Papildoma informacija

      VI.1)Informacija apie Europos Sąjungos fondus
      Sutartis yra susijusi su projektu ir (arba) programa, finansuojama Europos Sąjungos fondų lėšomis: taip
      Nuoroda į projektą(-us) ir (arba) programą(-as): 2015 m. gruodžio 10 d. Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministro įsakymu Nr. 1V-989 patvirtintas 2014–2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 7 prioriteto „Kokybiško užimtumo ir dalyvavimo darbo rinkoje skatinimas“ Nr. 07.1.1-CPVA-R-904 priemonės „Didžiųjų miestų kompleksinė plėtra“ projektų finansavimo sąlygų aprašas, numatyta remiama veikla ir Es struktūrinių fondų lėšos skiriamos Panevėžio miestui. .Projektai „Laisvės aikštės ir jos prieigų kompleksinis sutvarkymas“ ir „Autobusų stoties prieigų sutvarkymas“ įtraukti į Panevėžio miesto integruotą teritorijų vystymo programą, patvirtintą Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministro 2016 m. vasario 19 d. įsakymu Nr. 1V-122 „Dėl Panevėžio miesto integruotos teritorijų vystymo programos patvirtinimo“.
      VI.2)Papildoma informacija:
      VI.3)Skundų pateikimo procedūra
      VI.3.1)Už skundų pateikimo procedūrą atsakinga įstaiga
      VI.3.2)Skundų pateikimas
      VI.3.3)Tarnyba, kuri gali suteikti informacijos apie skundų pateikimą
      VI.4)Šio skelbimo išsiuntimo data:
      17.5.2017
    © European Union, http://ted.europa.eu
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 19.05.2017
Ergebnis veröffentlicht 14.11.2017
Zuletzt aktualisiert 14.11.2017
Wettbewerbs-ID 2-265716 Status Kostenpflichtig
Seitenaufrufe 215