loading
  • ES-17800 Olot
  • 03/2019
  • Ergebnis
  • (ID 2-341960)

Espai Cràter - Neubau eines Museums in Olot (ES) / El nou centre dels volcans


 
  • Projektdaten

    maximieren

    Entscheidung 25.03.2019 Entscheidung
    Verfahren Offener Wettbewerb
    Teilnehmer Tatsächliche Teilnehmer: 14
    Gebäudetyp Museen, Ausstellungsbauten
    Art der Leistung Objektplanung Gebäude
    Aufgabe
    Comencem el camí cap a un nou centre dels volcans.

    Espai Cràter serà un equipament que explicarà el fenomen vulcanològic així com el patrimoni natural i cultural de la Garrotxa. I, per tant, prendrà el relleu de l’actual Museu dels Volcans de la ciutat d’Olot, que ha vingut realitzant aquesta feina des de l’any 1991.

    ​Se seguirà prioritzant l’estratègia educativa, que ha estat referència d’aquest museu des dels seus inicis, però es farà un pas més per adaptar el projecte a les necessitats socials, educatives, culturals i científiques del segle XXI.

    Comptarà amb una exposició a l’alçada que els nostres volcans mereixen. I una estratègia d’equipament que serà definida per a la ciutadania a través d’un procés participatiu.

    ​El nou centre dels volcans serà un equipament cultural més de la ciutat d’Olot.
    Leistungsumfang
    L’Espai Cràter s’emplaçarà als peus del volcà Montsacopa. Esdevindrà un nou espai d’interpretació del patrimoni natural i cultural de la Garrotxa, i serà l’evolució natural de l’actual Museu dels Volcans, que després de 30 anys de la seva inauguració a la Torre Castanys, rebrà un nou impuls amb una nova ubicació.

    El seu relat expositiu se centrarà en explicar el fenomen volcànic així com l’evolució humana en aquest context. La filosofia del projecte es definirà a través d’un procés participatiu i de co-creació, que començarà a partir del mes de febrer.

    La població local serà qui decidirà les línies directrius del futur equipament, a més, es planteja d’entrada com un equipament de ciutat, que ajudi a donar respostes a les necessitats dels ciutadans. I també, que treballi per adequar el nostre territori als Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides.

    Per altra banda, serà un espai que aposti per la recerca, i per tant, de benvinguda pels científics que visiten el nostre territori per a estudiar-lo i valorar-lo. I en la mateixa línia, pretén donar suport als grups de recerca de les universitats catalanes així com altres centres d’investigació.

    Tindrà la voluntat de treballar conjuntament amb diferents administracions i organismes de la comarca així com de la resta del país per donar continuïtat i un major impuls a tota la feina desenvolupada ja en aquesta línia.

    En resum, l’Espai Cràter vol ser un equipament del segle XXI. Per un costat, amb continguts adaptats a les escoles, famílies, la població local i visitants, i amb una tecnologia al nivell que els nostres volcans mereixen. Per l’altre, un projecte de ciutat, que treballi amb les persones que hi viuen, i amb l’objectiu de seguir coneixent, respectant i explicant el nostre territori.
    Adresse des Bauherren ES-17800 Olot
      Ergebnis anzeigen

  • Anzeigentext Ausschreibung

    maximieren

    • Liegt nicht vor.
  • Protected by Copyscape
  • Gewährleistung

    competitionline übernimmt keine Verantwortung für Fehler, Auslassungen, Unterbrechungen, Löschungen, Mängel oder Verzögerungen im Betrieb oder bei Übertragung von Inhalten. competitionline übernimmt keine Verantwortung für Einbußen oder Schäden, die aus der Verwendung der Internetseiten, aus der Verwendung von Nutzerinhalten oder von Inhalten Dritter, die aus den Internetseiten oder über den Service gepostet oder an Nutzer übertragen werden, oder aus Interaktionen zwischen Nutzer und Internetseiten (online oder offline) resultieren. Bitte lesen Sie hierzu unsere Nutzungsbedingungen.


INFO-BOX

Ausschreibung veröffentlicht 01.01.2019
Ergebnis veröffentlicht 06.06.2019
Zuletzt aktualisiert 06.06.2019
Wettbewerbs-ID 2-341960 Status Kostenpflichtig
Seitenaufrufe 241